Ivan Ivanović

Batleri, masaže i luksuz: Ovo su neki od zahteva budućih učesnika „Parova“

Vesti online 25.07.2019
Poslednji u nizu s neverovatnim zahtevima u razgovoru sa produkcijom rijalitija „Parovi“, bio je reper Ivan Ivanović Đus. Naime, Đus je insistirao da ima muzički studio, gde će moći da stvara, kad bude imao inspiraciju i zahtevao je, pored… »

On je jedan od učesnika Parova 8, a produkciji postavlja nerealne uslove!

Alo 25.07.2019
Poslednji u nizu s neverovatnim zahtevima u razgovoru sa produkcijom rijalitija „Parovi“, bio je reper Ivan Ivanović Đus. Kako saznajemo, Đus je insistirao da ima muzički studio, gde će moći da stvara, kad bude imao inspiraciju i zahtevao je… »

Kako izgleda život sa Daunovim sindromom u teško bolesnom društvu

Luftika 24.07.2019
Mislila sam da posle skoro pola veka života u Srbiji ništa više ne može da me iznenadi. Ni njeni oholi vladari, ni ratovi, ni elementarne nepogode, ni svakakvi ljudi. Stvarno sam mislila da je zaprepašćenjima i lošim i dobrim došao kraj. Onda sam… »

Vučićev odgovor na pitanje zašto ljudi mrze Đokovića ušao je u anale TV ispada (VIDEO)

Luftika 18.07.2019
Novinari koji se u Srbiji časno bave svojim poslom navikli su da kad postave neko pitanje, neće dobiti konkretan i jasan odgovor koji je zapravo odgovor na to pitanje. Umesto toga, mogu da očekuju zamenu teza, agresiju, ucene, prozivke, spin bravure i… »

„Euronews“ počinje emitovanje u Srbiji i otvara kancelariju u Beogradu

Luftika 15.07.2019
Kako tvrdi portal Blic, televizija „Euronews“ dolazi u Srbiju, a prema istim izvorima ugovor o saradnji potpisan je još prošle nedelje. Francuski predsednik Emanuel Makron danas stiže u posetu Srbiji, a društvo će mu praviti upravo izvršni… »

Par nas kafanskih drugova brinuli smo o njoj: Ivan Ivanović se oprostio od legendarne Danke Novović

Telegraf 14.07.2019
Danka je bila deo emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" Legendarna voditeljka Danka Novović preminula je u 76. godini u Beogradu, a od slavne televizijske ličnosti oprostio se i Ivan Ivanović. - Otišla je moja Danče. Moja koleginica i drugarica… »

Sve više fiktivnih firmi za pranje novca, procedura otvaranja nikad jednostavnija

Radio 021 14.07.2019
U najtamnijem delu sive ekonomije nalaze se i fantomske firme, koje preduzetnicima omogućavaju nelegalno poslovanje i utaju poreza. Za prvih šest meseci ove godine otkriveno je 65 fantomskih firmi. "Procedura otvaranje firme je do te mere… »

Preminula legendarna voditeljka Danka Novović

Luftika 14.07.2019
Poznata voditeljka Televizije Beograd Danka Novović preminula je u bolnici na Bežanijskoj kosi u 76. godini. Danka Novovic je rođena u Prokuplju 1943. godine. Posle Prokuplja živela je u Uroševcu, a potom se sa majkom preselila u Beograd, gde je… »

Predsedniče, vi stalno nekoga ili nešto MRZITE, a sopstveni narod NAJVIŠE

Luftika 11.07.2019
Poštovani, Vaš autorski tekst objavljen u listu ‘Politika’ 10. jula 2019. najpre ne zadovoljava formu, a onda ni suštinu ijednog novinarskog oblika. Meni to ne smeta kad ste Vi u pitanju, ali bi mi svakako smetalo da tako nešto napiše iko ko se… »

Medojević oštro po milu: Satanista Đukanović je neprijatelj hrišćanstva u Crnoj Gori!

Pravda 03.07.2019
Osvrćući se na tekst objavljen u crnogorskim Vijestima: „Milo miri Miraša i Rista“, lider PzP-a i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević, istakao je da se Željko Ivanović, autor pomenutog teksta, slaže sa Milom Đukanovićem oko eliminacije… »

Vesti dana »