Ivan Ivanović

Uhapšen osumnjičeni za pretnje Đilasu, Obradoviću, Ivanoviću, Georgievu...

Insajder 15.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M.L. (38) iz Loznice, zbog sumnje da je putem društvene mreže Tviter, između ostalog… »

Lozničanin uhapšen zbog pretnji opozicionarima

Nova 15.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M.L. (38) iz Loznice, zbog sumnje da je putem društvene mreže Tviter, između ostalog… »

Osumnjičen za pretnje ubistvom porodicama više političara, Ivanoviću, Georgievu

N1 Info 14.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su u četvrtak uveče M.L. (38) iz Loznice, zbog sumnje da je putem Tvitera, između ostalog, više puta… »

Uhapšen muškarac koji je na Tviteru pozivao na ubistvo članova porodica novinara i opozicionih političara

RTS 14.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije, u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M. L. (1982) iz Loznice, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo član 138. stav… »

Uhapšen zbog pretnji Đilasu, Obradoviću, Veselinoviću, Stefanoviću...

RTV 14.05.2020
LOZNICA - Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M.L. (1982) iz Loznice, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo član… »

Izjava dana: Molim vas, saberite se!

BizLife 14.05.2020
Foto: YT/Screenshot Autor i voditelj emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, Ivan Ivanović poručio je opoziciji da se sabere i ponudi nove ideje građanima Srbije. Ako izlazite na izbore evo jedan besplatan savet. Dajte recite šta je to što vi… »

Obradović i Kostić nastavili štrajk glađu

Insajder 13.05.2020
Lider Dveri Boško Obradović i poslanik Ivan Kostić nastavili su štrajk glađu isred Skupštine Srbije. Obradović je naveo da ostaje pri zahtevima da se prekine izborni proces te da vlast i opozicija sednu za pregovarački sto. Obradović je danas na… »

“4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem”: Epizoda 15

Nova 13.05.2020
Popularna emisija "4 i po muškaraca" emituje se svakog ponedeljka na Nova S televiziji, gde kao i obično voditelj Ivan Ivanović sa svojom dobro uigranom četvorkom Srđanom Dinčićem, Slobodanom Lokom Nešović, Banetom Raičević i Draganom Ilić, na… »

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gosti Georgiev i Branko Đurić

Nova 11.05.2020
Voditelj Ivan Ivanović u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ugostio je putem video poziva Branka Đurića Đuru i Vlada Georgieva. Ivanović je svog prvog gosta upitao kako je u Sloveniji. “Super evo, javljam se iz podruma”, rekao je Đuro… »

Ivanović ismeva Lukasa: Pa ne znam šta ćeš sad

Nova 10.05.2020
Aca Lukas već danima je tema podsmeha zbog gostovanja u jednoj emisiji u kojoj je zaustio da kaže nešto, ali ga niko ništa nije razumeo. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a sada je Ivan Ivanović dao svoj pečat ovom smešnom klipu… »

Vesti dana »