Ivan Ivanović

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Blagojević, Lazović i Trifunović

Nova 25.05.2020
Voditelj Ivan Ivanović ugostio je putem video poziva u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koja se emituje na televiziji Nova S, glumicu Ljiljanu Blagojević, te glumački par Tihanu Lazović i Branislava Trifunovića. Ljiljana Blagojević je… »

4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem: Epizoda 16

Nova 20.05.2020
Popularna emisija "4 i po muškaraca" emituje se svakog ponedeljka na Nova S televiziji, gde kao i obično voditelj Ivan Ivanović sa svojom dobro uigranom četvorkom Srđanom Dinčićem, Slobodanom Lokom Nešović, Banetom Raičević i Draganom Ilić, na… »

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gost Siniša Mihajlović

Nova 18.05.2020
Voditelj Ivan Ivanović ugostio je u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" putem video poziva Sinišu Mihajlovića. Ivanović je slavnog sportistu najavio sledećim rečima: “Velika je čast poznavati ga i biti u prilici izgovoriti njegovo ime u… »

Sramotno: Ivanović sprdao bolest Mihajlovića

Srbija danas 17.05.2020
Neumesna šala voditelja. Ivan Ivanović ponovo je šokirao gledaoce u poslednjoj emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' kada je razgovarao sa proslavljenim fudbalerom i nekadašnjim selektorom Srbije Sinišom Mihajlovićem, piše ''Srpski telegraf''… »

Uhapšen zbog pretnji smrću Đilasu, Obradoviću i drugim političarima i novinarima

Radio 021 15.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su u četvrtak uveče M.L. (38) iz Loznice, zbog pretnji smrću preko Tvitera pojedinim političarima i… »

BIA: Hapšenje zbog pozivanja na ubistvo predstavnika opozicije i novinara

Danas 15.05.2020
Pripadnici BIA u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i MUP, uhapsili su večeras M. L. (1982) iz Loznice, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti, saopšteno je iz Bezbedonosno informacione agencije… »

Lozničanin uhapšen zbog pretnji opozicionarima

Nova 15.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M.L. (38) iz Loznice, zbog sumnje da je putem društvene mreže Tviter, između ostalog… »

Ekskluzivno: Siniša Mihajlović gost Ivana Ivanovića

Nova 15.05.2020
Voditelj Ivan Ivanović snimio je ekskluzivni razgovor sa Sinišom Mihajlovićem, a gledaoci će to moći da vide večeras u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na televiziji Nova S. Voditelj je najavu za emisiju objavio na svom Instagram profilu i… »

Osumnjičen za pretnje ubistvom porodicama više političara, Ivanoviću, Georgievu

Cenzolovka 15.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M.L. (38) iz Loznice, zbog sumnje da je putem Tvitera, između ostalog, više puta direktno… »

Uhapšen osumnjičeni za pretnje Đilasu, Obradoviću, Ivanoviću, Georgievu...

Insajder 15.05.2020
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras M.L. (38) iz Loznice, zbog sumnje da je putem društvene mreže Tviter, između ostalog… »

Vesti dana »