Ivan Ivanović

"Moj sin je moj kralj": Đus se povukao iz javnosti, ali sinoć je napravio haos na Fristajleru i evo šta nam je tada rekao…

Blic 01.08.2019
Ivan Ivanović Đus sinoć je nastupio na splavu " Fristajler", gde je prikazao i nov imidž, kada se pojavio sa ispletenim kikicama na glavi. Đus je oko ponoći došao na splav, da bi se potom smestio u separe sa društvom i čitavo veče je bio dobro… »

Šta mi prođe kroz glavu kad mi kažu da „izgledam dobro za svoje godine“

Luftika 31.07.2019
Taman kad sam počela da vežbam da na komplimente odgovaram sa „hvala“, umesto da objašnjavam kako mi je frizura inače glupa, ali eto danas se smilovala, haljina je lepa, ali stara 10 godina – stigao je novi izazov na koji je teško odgovoriti… »

Sugrađani pomažu aleksandri: Dobrovoljci sređuju kupatilo, krov, temelje...

Večernje novosti 30.07.2019
U domu Aleksandre Vukašinović iz Aranđelovca, koja boluje od cerebralne paralize. Sugrađani će pomoći i u izgradnji novog krova, temelja, stubova, staze. VOLjENI grade, dok imaš ovakve ljude, možemo da slavimo! Ovo je poruka kojom je… »

Crtanja meta na čelu i spiskovi za odstrel, mnogo su opasniji od vulgarnih tvitova

Luftika 29.07.2019
Ovih dana informativni programi televizija i naslovne strane srpske štampe utrkuju se u propagandi koja je prevažišla i najmonstruoznije prognoze poznavalaca medija. Neposredan povod, ovoga puta, jeste slučaj pretnje, odnosno uvredljivog pominjanja… »

Preminuo novinar RTS-a Igor Bulat

Luftika 29.07.2019
Novinar i urednik u Radio televiziji Srbije (RTS) Igor Bulat preminuo je u 48. godini posle kratke i teške bolesti, saopštio je Javni servis. U RTS navode da je Bulat u Televiziju Beograd došao 1993. godine i da je kao mlad novinar izveštavao o… »

Batleri, masaže i luksuz: Ovo su neki od zahteva budućih učesnika „Parova“

Vesti online 25.07.2019
Poslednji u nizu s neverovatnim zahtevima u razgovoru sa produkcijom rijalitija „Parovi“, bio je reper Ivan Ivanović Đus. Naime, Đus je insistirao da ima muzički studio, gde će moći da stvara, kad bude imao inspiraciju i zahtevao je, pored… »

On je jedan od učesnika Parova 8, a produkciji postavlja nerealne uslove!

Alo 25.07.2019
Poslednji u nizu s neverovatnim zahtevima u razgovoru sa produkcijom rijalitija „Parovi“, bio je reper Ivan Ivanović Đus. Kako saznajemo, Đus je insistirao da ima muzički studio, gde će moći da stvara, kad bude imao inspiraciju i zahtevao je… »

Kako izgleda život sa Daunovim sindromom u teško bolesnom društvu

Luftika 24.07.2019
Mislila sam da posle skoro pola veka života u Srbiji ništa više ne može da me iznenadi. Ni njeni oholi vladari, ni ratovi, ni elementarne nepogode, ni svakakvi ljudi. Stvarno sam mislila da je zaprepašćenjima i lošim i dobrim došao kraj. Onda sam… »

Vučićev odgovor na pitanje zašto ljudi mrze Đokovića ušao je u anale TV ispada (VIDEO)

Luftika 18.07.2019
Novinari koji se u Srbiji časno bave svojim poslom navikli su da kad postave neko pitanje, neće dobiti konkretan i jasan odgovor koji je zapravo odgovor na to pitanje. Umesto toga, mogu da očekuju zamenu teza, agresiju, ucene, prozivke, spin bravure i… »

„Euronews“ počinje emitovanje u Srbiji i otvara kancelariju u Beogradu

Luftika 15.07.2019
Kako tvrdi portal Blic, televizija „Euronews“ dolazi u Srbiju, a prema istim izvorima ugovor o saradnji potpisan je još prošle nedelje. Francuski predsednik Emanuel Makron danas stiže u posetu Srbiji, a društvo će mu praviti upravo izvršni… »

Vesti dana »