Ivan Ivanović

Šta se dešava posle smrti? Genijalni Kijanu Rivs zna odgovor

Luftika 18.05.2019
Share Tweet Share Pin 51 Shares Poznati holivudski glumac Kijanu Rivs gostovao je pre nekoliko dana u talk-show emisiji kod voditelja Stivena Kolberta. Glavne teme bile su im umetnost i filozofija. U jednom delu emisije Rivs je pokušao da objasni radnju… »

Uzurpiran javni prostor, a u njemu samo Vučić

Danas 15.05.2019
Tribina "Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti" održana večeras u Domu omladine, posle otkazivanja u Nišu Možda u Srbiji i postoje pojedini slobodni i profesionalni novinari, ali medijska sloboda ne postoji i javni prostor je uzurpiran od… »

"Kako je lepo govorio Miša": Ivan Ivanović se emotivnim snimkom iz svoje emisije oprostio od velikana srpskog glumišta…

Telegraf 15.05.2019
Legendarni glumac Mihailo Miša Janković preminuo je u 81. godini života. Vest da je preminuo glumac Mihailo Miša Janketić u 81. godini života nema koga nije rastužila. Od velikana srpskog glumišta oprostio se i Ivan Ivanović. Popularni voditelj… »

Konferencija TEDxUšće: Prijavite se i saznajte tajne uspeha u Srbiji

Kurir 15.05.2019
TEDxUšće konferencija održaće se 19. maja u šoping centru Ušće. Tim povodom možete poslušati najinspirativnije govornike iz našeg okruženja, zatim saznati kako se dolazi do uspeha u Srbiji i šta to zapravo znači. Na ovogodišnjem TEDx-u imamo… »

Minja Subota: Pinkove Zvezdice bi trebalo zabraniti, mi smo pravili edukativne programe

Luftika 13.05.2019
Share Tweet Share Pin 2K Shares Minja Subota poznati je TV voditelj koji se proslavio emisijama za decu, a najpoznatija je svakako „Muzički tobogan“ koji smo svi rado gledali kao klinci. On se u razgovoru za Ženski kutak osvrnuo na aktuelni dečiji… »

Ivan Ivanović surovo isprozivao Lunu Đogani, publika vrištala od smeha!

Telegraf 11.05.2019
Voditelj je komentarom na naslov "Luna Đogani prelazi na žene" izazvao smehotres u studiju. U novoj emisiji u kojoj su mu gosti bili Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro, voditelj Ivan Ivanović surovo je prozvao Lunu Đogani. Naime, jedan od… »

17 moćnih citata Džefa Bezosa, tvorca Amazona o uspehu u poslu

Luftika 10.05.2019
Prema Forbsovoj listi, Džef Bezos je najbogatiji čovek na svetu. U jednoj sekundi zaradi 2.489 dolara, dok je celo njegovo bogatstvo procenjeno na 121 milijardu dolara. Savete i citate od najmoćnijeg čoveka na svetu, kako uspešno poslovati, trebali… »

Debata sa Oljom Bećković i Milojkom Pantićem koja je otkazana u Nišu, biće održana u Beogradu

Nedeljnik 09.05.2019
Foto: Institut za evropske poslove Debata pod nazivom “Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti” koja je otkazana u Nišu, biće održana 15. maja od 19 do 21 čas u beogradskom Domu omladine. Debatu moderira novinarka Olja Bećković, a… »

Saznajte tajne uspeha u Srbiji: Prijavite se na konferenciju TEDxUšće

Kurir 08.05.2019
TEDxUšće konferencija održaće se 19. maja u šoping centru Ušće. Tim povodom možete poslušati najinspirativnije govornike iz našeg okruženja, zatim saznati kako se dolazi do uspeha u Srbiji i šta to zapravo znači. Na ovogodišnjem TEDx-u imamo… »

TEDxUšće: Dokazano je, iz Srbije se može uspeti

Telegraf 07.05.2019
Ako se pitate kako je to uspeti u Srbiji, odgovore ćete naći na TEDxUšće konferenciji 19. maja u UŠĆE Shopping Centeru, u Cineplexx sali. Ovo će biti jedinstvena prilika da poslušate najinspirativnije govornike iz našeg okruženja, da saznate… »

Vesti dana »