Ivan Ivanović

Uhapšen predsednik SNP Naši: Zbog ove akcije protiv vlasti sproveden kod tužioca! (video)

Pravda 03.09.2019
Predsednik SNP Naši Ivan Ivanović uhapšen je danas ispred Opštine Aranđelovac nakon što je na ulazna vrata izručio kesu sa đubretom. Ivanović je to učinio u znak protesta jer kamioni komunalnog preduzeća ispuštaju smrdljivu vodu po celom gradu… »

Budi mi silan i dobro mi stoj: O čemu zapravo peva Džoni Štulić u čuvenom hitu Balkan?

Luftika 01.09.2019
Malo je bendova koji se dvadeset i kusur godina od prestanka rada mogu pohvaliti tolikim brojem poštovalaca kao što mogu Džoni Štulić i grupa Azra. Mnogo misterija ostalo je iza ovog benda, mnogo neotkrivenih detalja i mnogo zagonetki koje čekaju… »

Zvezda nije jedini naš predstavnik: U Ligi šampiona govoriće se srpski

Kurir 30.08.2019
Dvocifren broj naših fudbalera, ne računajući igrače Crvene zvezde, nastupaće u najjačem klupskom evropskom takmičenju ove sezone. Dileme više nema - u Ligi šampiona pričaće se na srpskom! Naša zemlja u narednoj sezoni najjačeg klupskog… »

7 ljudi o svojim ožiljcima i poučnim pričama iza njih

Luftika 28.08.2019
Dok sam razmišljala o ispovestima ovih 7 hrabrih ljudi, setila sam se japanske umetnosti, Kintsugi. Naime, kada se nešto razbije, spaja se, ne baca se u đubre. Japanci krpe staru keramiku zlatom, srebrom ili platinom. Njihova praksa povezana je sa… »

Priča kupača koji se nije domogao mora, već samo dva gradska bazena

Luftika 23.08.2019
Nismo svi te sreće da smo tokom letnjeg odmora uspeli da se dokopamo neke od morskih destinacja. Oni koji ne stignu do slane vode često se odlučuju za neke od bazena. Ovo je priča o jednom takvom slučaju i o dva bazena – ne privatna, već gradska… »

Spisak tv kanala na kojima „nikada nismo videli“ Aleksandra Vučića

Luftika 23.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danima se nalazi u poseti SAD-u, gde je imao niz politčkih sastanaka, prvenstveno na temu Kosova. Kao što smo već navikli, predsednik je nakon svakog sastanka išao uživo u program RTS-a, Pinka, Prve i O2. Svaki… »

Milan Lane Gutović: Dok država i narod tonu, Šojići se uzdižu

Luftika 18.08.2019
Poznati glumac Milan Lane Gutović gostovao je u Banjaluci sa predstavom „Ukrađena ličnost“. On je za tamošnji portal Buku govorio o tome ko je „ukrađena ličnost“, problemima društva u kojem živimo, kritici društva, današnjim Šojićima i… »

Ko su i čime se bave žene koje stoje iza lidera Balkana

Luftika 15.08.2019
Od balkanske „Hilari Klinton“ i života pod svetlima reflektora, do povučenih žena i majki koje se pojavljuje samo u protokolarnim prilikama, ovdašnje supruge lidera različito kroje put. Zajedničko im je da su na fotografijama nasmejane i… »

Drage moje muškarčine, evo zašto treba da podignete spomenik ženi koja vam je rodila dete

Luftika 08.08.2019
Daleko od kojekavih skupih sumita, još skupljih limuzina, praznih razgovora, amaterskih ceremonija i trošenja poreznog novca, sedim na plaži. Nektarina, 150 dinara kilo (deo ide za spomenute ceremonije i limuzine), cedi se niz bradu i lagano zaliva… »

Šta o Srbiji i Srbima misli Danac koji je do 27. obišao čitavu planetu?

Luftika 05.08.2019
Henrik Jepesen je sa 27 godina obišao celi svet i kročio je u svaku državu. Poreklom iz Danske, Jepesen sada ima 31 godinu i u svom intervjuu otkriva koja zemlja mu je probudila najbolje uspomene. Blic prenosi kakve utiske mladi Danac nosi iz Srbije… »

Vesti dana »