Ivan Ivanović

Naci fotografije u boji prikazuju svu moć zlotvora i ubrzavaju puls

Luftika 02.05.2019
Zločinačka mašinerija Adolfa Hitlera obilato je u svojoj huškačkoj i pretećoj kampanji koristila simbole. Ogromni slogani i mase ljudi kojima se ne vidi kraj stvarali su utisak od kojeg podilazi jeza. isti recept kopiran je više puta u budućnosti… »

Aleksandar Vučić se koprcao pred pitanjima nemačkog novinara. I ispao jako smešan

Luftika 29.04.2019
„Televizija Pink, kojoj Vučić rado daje intervjue, i agresivni tabloid Informer su odlučujući elementi njegove vlasti. Od poreske uprave, policije i tajnih službi (koji su pod Vučićevom kontrolom) redakcije dobijaju materijal o neposlušnim… »

Zvezde su im bile na dohvat ruke, a očas-posla su sve upropastili

Luftika 29.04.2019
Nije redak slučaj da muzičke zvezde sa vrhova top lista u trenu oka završe na tabloidnom dnu. I pop zvezde su ljudi, skloni greškama, porocima i lošim odlukama. Ipak, za razliku od nas civila muzičke zvezde ne mogu da računaju na privatnost, pa su… »

Barbara, The Singing Bot je veliki hit, a njegov autor je zaradu uplatio u humanitarne svrhe

Luftika 28.04.2019
Svi smo čuli za Barbaru Životić i njenu skaradnu reportažu sa jednog od prvih beogradskih protesta 1 od 5 miliona. Muzičar Milan Stanković, poznatiji pod pseudonimom SevdahBABY, odgovorio joj je na svoj način – muzičkim remiksom njenog… »

Beširi o otkazivanju debate: Sala nije poplavljena, već sutra bila konferencija

N1 Info 26.04.2019
Niški hotel "New City" otkazao je gostoprimstvo Institutu za evropske poslove na dan održavanja debate pod nazivom "Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti". Naim Leo Beširi iz instituta kaže da hotel ni u kom trenutku nije uradio ništa da… »

Vlast u Nišu ne želi dijalog

Danas 24.04.2019
Posle otkazivanja prostora za debatu "Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti" Otkazivanje prostora u New sity hotelu za debatu „Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti“, kojom je trebalo da moderira novinarka Olja Bećković, a na… »

Sala zbog koje je otkazana debata u Nišu, dan posle havarije potpuno uređena [video]

Južne vesti 24.04.2019
Dan nakon otkazivanja debate o slobodi medija niški odbornik Srđan Nonić snimio je salu u kojoj se, kako su rekli iz New City hotela, desila havarija. Sa ulice, prostor izgleda potpuno uređeno i ne mogu se videti posledice poplave niti bilo kakve… »

Organizator otkazane debate u Nišu objavio snimak „poplavljene“ sale

Cenzolovka 24.04.2019
Institut za evropske poslove objavio je na Tviteru snimak u kojem se vidi uređena sala niškog hotela koji je otkazao gostoprimstvo debati sa Oljom Bećković i Ivanom Ivanovićem pod izgovorom da je sala poplavljena zbog havarije. Niški hotel „New… »

Izjava dana: Evo kako jedan niški hotel vidi slobodu izražavanja

BizLife 24.04.2019
Foto: Promo Niški hotel “New City”, čiji je vlasnik visoki funkcioner socijalista Novica Tončev otkazao je gostoprimstvo Institutu za evropske poslove na dan održavanja debate pod nazivom “Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti”… »

Olja Bećković, Ivan Ivanović i Milojko Pantić nepoželjni u Nišu

Danas 23.04.2019
Niški hotel "New City" u vlasništvu funkcionera SPS, otkazao debatu o slobodi medija zbog "havarije" Niški hotel „New City“ prvobitno je otkazao tribinu „Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti“ u organizaciji Instituta za evropske… »

Vesti dana »