Ivan Ivanović

Odobrena pregovaračka pozicija za Poglavlje 27

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Odbor za evropske integracije danas je dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Evropskoj uniji za poglavlje 27 koje se odnosi na životnu sredinu i klimatske promene… »

Izjava dana: Cena uspeha u Srbiji

BizLife pre 7 dana
Foto: screenshot Autor i voditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, Ivan Ivanović, o „posledicama“ uspeha u Srbiji Svi vi koji maštate o uspehu, a planirate da ostanete ovde, uračunajte napade, omalovažavanja, ljubomoru. To je ceh koji… »

Ivanovići nisu hteli da im bude zet: Bivši dečko najlepše srpske teniserke je uspešan košarkaš, a danas je sa pravom…

Srbija danas pre 7 dana
Isplivalo. Srpski košarkaš Ivan Paunić sredinom 2013. godine zabavljao se sa Anom Ivanović, danas suprugom fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a o njihovoj vezi se i te kako pričalo. Par je tada navodno spojio zajednički fizioterapeut, a zbog veze… »

Ivanovići nisu hteli da im bude zet: Bivši dečko naše najlepše teniserke je uspešan košarkaš, a danas ljubi pravu…

Srbija danas pre 8 dana
Isplivalo. Srpski košarkaš Ivan Paunić sredinom 2013. godine zabavljao se sa Anom Ivanović, danas suprugom fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a o njihovoj vezi se i te kako pričalo. Par je tada navodno spojio zajednički fizioterapeut, a zbog veze… »

"Prvi put sam je video i zaljubio se, imao sam 10 godina": Ivan Ivanović se oprostio od Nede Arnerić

Telegraf pre 8 dana
- Konačno je stigla kod svojih prijatelja na nebu. Zbogom Nedo! - napisao je Ivanović. Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je juče, 10. januara, u 67. godini života, a od Nede se insertom iz emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i emotivnim… »

Javor u krugu vršačke bolnice

Dnevnik pre 11 dana
Povodom početka nove godine, u krugu vršačke Opšte bolnice zasađeno je drvo kalemljenog javora. Drvo su simbolično u ime kolektiva posadili novimenovani direktor Opšte bolnice dr Ivan Ivanović i zamenica glavne sestre Jolanda Sokolovac, a u ime… »

Već 4 godine pokušavaju da me oteraju iz RTS-a, ponižavaju me, skraćuju mi emisiju

Luftika pre 13 dana
Emisija Vesne Dedić (52) „Balkanskom ulicom“ nije se emitovala u nedelju, 5. januara, kada je trebalo da obeleži punih 18 godina postojanja. Vesna je saopštila da neće biti prikazana specijalna emisija, te da joj je sredinom decembra saopšteno da… »

Ivan Ivanović: Godina verbalnih fekalija

Danas pre 21 dan
Vodimo nenormalan život u kojem smo ugnjetavani od sopstvene vlasti, izjavio je u intervjuu FoNetu Ivan Ivanović, autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i ocenio da je vlast svake godine lošija, a kritički deo društva sve bolji i to označio… »

Raspada se Napretkov tim: Miljan Vukadinović ide u Vojvodinu

Mozzart sport pre 21 dan
Ivan Rogač potpisao za Javor, Luka Luković napustio Čukarički. Egzodus iz Kruševca. Svi oslonci Napretka iz jesenje sezone napuštaju klub. Kapiten Igor Ivanović je prešao u Šahtjor iz Soligorska u poslu vrednom 500.000 evra, levokrilni napadač… »

Kesić definitivno bez novog ugovora, O2 tvrdi da je odluka njegova

Luftika pre 23 dana
Menadžment televizije O2 izdao je zvanično saopštenje da u 2020. godini na toj televiziji više nećemo gledati emisiju „24 minuta sa Zoranom Kesićem“. „I pored dobre volje i želje da nastavimo saradnju, poštujemo konačnu volju autora i tima… »

Vesti dana »