Ivan Ivanović

Ekipa iz kraja ispričala neverovatnu priču o Gruu! Vrištali su i dozivali ga, a on bi onda odradio jedan šmekerski potez…

Alo 14.09.2019
Čitava Srbija oplakuje gubitak repera! Pre 5 dana je najpoznatiji srpski reper Dalibor Andonov Gru tragično izgubio život u 46. godini, tokom vožnje kajta. Sahranjen je na groblju Orlovača uz pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim". Na dan Gruove… »

U Beogradu osvanuo grafit posvećen Gruu, pa otkriveno kakvu ponudu je reper odbio pred smrt

Blic 13.09.2019
Gru će ostati zauvek u srcima i sećanju mnogobrojnim prijateljima koji su ga obožavali, a u znak sećanja na sve ono što su proživeli i doživeli sa njim, ideje da se reper nikada ne zaboravi ne prestaju. Naime, Ivan Ivanović Đus je naslikao grafit… »

Za pola godine otkriveno 65 preduzeća za pranje para

Nova ekonomija 13.09.2019
Za prvih šest meseci ove godine poreska policija otkrila je 65 fantomskih i peračkih preduzeća, navodi se na portalu Porekse uprave Srbije. Ivan Ivanović koordinator u Sektoru poreske policije kaže da se ta preduzeća ne osnivaju kao i druga… »

Đus u Gruovu čast: "Tebra, ovo je tvoj grad!" FOTO / VIDEO

B92 13.09.2019
Počast tragično nastradalom reperu Daliboru Andonovu Gruu odao je njegov kolega Ivan Ivanović Đus. On je zajedno sa Smoke Mardeljanom, Dejhuom, Markom Đurovskim i Viktorom Savićem učestvovao u crtanju grafita posvećenom ocu srpske rep muzike koji… »

Gru nikada neće biti zaboravljen! Osvanuo grafit posvećen tragično preminulom reperu! Drugarima srce da prepukne! (foto)

Kurir 13.09.2019
Dalibor Andonov Gru ostaće zauvek u srcima i sećanju mnogobrojnim prijateljima koji su ga obožavali, a u znak sećanja na sve ono što su proživeli i doživeli sa njim, ideje da se reper nikada ne zaboravi ne prestaju. Naime, Ivan Ivanović Đus je… »

Hrvatska je u plamenu, a Vedrana Rudan je kresnula varnicu

Luftika 12.09.2019
Najpoznatija i najčitanija spisateljica sa ovih prostora, Vedrana Rudan, na svojoj zvaničnoj stranici je objavila tekst na temu poslednjih razmirica između Srbije i Hrvatske, a koje su eskalirale poslednjih dana, nakon što je predsednika SDSS-a… »

Đus bez reči ušao u kuću Andonovih! Gruova pogibija ostavila ga nemog! Grize usne i krije suze nasred ulice! (Kurir TV)

Kurir 10.09.2019
Reper Ivan Ivanović Đus bez reči otišao je u kuću Andonovih da izjavi saučešće povodom tragične pogibije kolege i prijatelja Dalibora Andonova Grua. On se ni putem društvenih mreža nije oglašavao, a na pitanja predstavnika medija koji su bili… »

Zauvek te voli Đus, tvoj prvi fan! Objaviću pesmu koju niko nije čuo: Reper ispričao šta je sve prošao sa pokojnim Gruom…

Kurir 10.09.2019
Ivan Ivanović Đus objavio je na društvenim mrežama poruku posvećenu svom prijatelju Daliboru Andonovu Gruu, koji je poginuo vozeći kajt, kada je dobio dupli prelom kičme. Đus je bio potresen zbog reperove smrti, a na društvenim mrežama je… »

Đus zanemeo zbog Gruove smrti! Otišao kod njegovog oca, a nedavno je ovo rekao o reperu!

Alo 10.09.2019
Ne može da se pomiri sa tim. Javnost je šokirana i potresena vešću da je reper Dalibor Andonov Gru tragično nastradao juče vozeći kajt na Dunavu. Njegova porodica je neutešna, a u njihov stan na Vidikovcu pristižu prijatelji i reperove kolege… »

Andrija i Anđelka - 113. epizoda - Kako Andrija podnosi Anđelkinu popularnost?

Prva 10.09.2019
Karijera seksperta Anđelke krenula je uzlaznom putanjom. Šta Anđelka ima da kaže o seksu gostujući u „Vestima“, „Sportskom dnevniku“ i „150 minuta“? Kako Andrija podnosi Anđelkinu popularnost? Zašto se drugari sprdaju s njim? Zašto je… »

Vesti dana »