Нови Пазар

Крагујевачки средњошколци учествују у планирању градског буџета

иКрагујевац пре 1 дан
Кроз Пројекат за одговорну власт Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) ученицима средњих школа у Крагујевцу омогућено је да, по први пут, учествују у јавној расправи о буџету града за наредну годину. Ученици… »

Луди тикет (-), уторак, 1.270.144 динара: Сивас оборио новопазарску змију

Моззарт спорт пре 1 дан
Уместо милиона, са уплатног места Нови Пазар 4, играч понео 50.000 динара. Цифра није мала, а с њом ни жал за пропуштеним. Јасно, све би било као сан, само да је Сивас савладао Ризе, чиме би био заокружен и 16. пролазан тип… »

Нови Пазар: Дечак (14) пао са крова школе

Нова пре 1 дан
М. Б. (14) оклизнуо се и пао са крова Основне школе "Вук Караџић" у Новом Пазару. Ученик је пронађен у дворишту школе са повредама. М. Б. је изјавио да је шетао по крову школе и да се оклизнуо и пао. Хоспитализован је у… »

НОВИ ПАЗАР: Повећан број прегледа! Три пацијента на кисеонику

ИндексОнлине пре 1 дан
НОВИ ПАЗАР – Укупан број прегледа у Цовид амбуланти Дома здравља Нови Пазар је 58, од чега су 33 прва и 25 контролних прегледа, саопштио је Штаб за ванредне ситуације. У току протекла 24 сата један пацијент је отпустен са… »

Епидемиолог из Новог Пазара: Главни талас тек очекујемо

Нова пре 1 дан
Једини епидемиолог у Новом Пазару је у данашњој емисији "Пробуди се" објаснио каква је ситуација с короном у том граду. “Тренутно је хоспитализовано 11 лица на инфективном одељењу са средњом до тежом клиничком сликом, а… »

Туча миграната у Новом Пазару. Живот једног од њих угрожен

Б92 пре 1 дан
Нови Пазар -- Припадници Полицијске управе у Новом Пазару ухапсили су у понедељак три мигранта због учешћа у тучи. У тој тучи један од миграната је са тешким повредама опасним по живот примљен у Општу болницу у Новом… »

Тек ћемо тешко да дишемо! Данима нас гуши невидљиви убица због којег хиљаде људи годишње умре пре времена, не пише…

Блиц пре 1 дан
Најављено хладније време активираће појачано грејање, али и саобраћај, па грађане Србије аутоматски очекује и повећано аерозагађење, које смо имали и пре почетка грејне сезоне. И пре 15. октобра, када је стартовала… »

Дечак пао са крова школе: Пронађен са повредама

Вечерње новости пре 1 дан
У ОСНОВНОЈ школи "Вук Караџић" у Новом Пазару, повређен је један ученик. Дечак М.Б. (14) пронађен је са повредама по телу у дворишту школе, пише Објектив. Он је изјавио да је шетао по крову школе. Том приликом се… »

Инцидент у Новом Пазару: Ученик (14) шетао по крову школе, па се оклизнуо и пао

Блиц пре 1 дан
Ученик основне школе "Вук Караџић" повређен је данас у инциденту у Новом Пазару. Како сазнаје портал " Објектив", дечак М.Б. (14) пронађен је са повредама по телу у дворишту школе. Он је изјавио да је шетао по крову… »

Туча миграната у Новом Пазару: Младић тешко повређен ножем, лекари му се боре за живот

Блиц пре 1 дан
Припадници Полицијске управе у Новом Пазару ухапсили су данас три мигранта због учешћа у тучи, у којој је један од њих, са тешким повредама опасним по живот, примљен у Општу болницу у Новом Пазару. Како сазнаје… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
14 ˚C
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
9˚ / 18˚
четвртак
Делимично облачно
Делимично облачно
8˚ / 18˚

Вести дана »