Нови Пазар

Постоји низ проблема унутар екипе: Милошевић остао затечен после разговора са играчима

Вечерње новости пре 6 сати
ТРЕНЕР фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је данас да је размишљао о томе да поднесе оставку, да је после пораза у Новом Пазару остао затечен и признао да има проблема унутар екипе које је тек сад видео. Партизан је… »

Низ проблема у екипи које сам тек видео, има и нефудбалских ствари: Саво сецирао проблеме Партизана

Телеграф пре 7 сати
Тренер Партизана Саво Милошевић говорио је пред утакмицу са Јавором из Ивањице да је он квалитетнија екипа од Новог Пазара, те да више није сигуран ни у шта када је игра његове екипе у питању. Било је јасно разочарење… »

После вишечасовних разговора са играчима: У Партизану донели нове одлуке!

Србија данас пре 7 сати
Дефинитивно. Неочекивани пораз у Рашкој од Новог Пазара, упалио је аларм у Хумској. После слободног дана, који су добили силом прилика да се "смире страсти" и размисле о последицама које су нанели целом клубу, због срамног… »

Нови Пазар: Без преминулих пацијената, а 22 на болничком лечењу

Данас пре 8 сати
На одељењима Регионалног ковид центра у Новом Пазару лече се 22 пацијената, од којих двоје на механичкој вентилацији (хигх-флов), саопштено је данас. На болничко лечење у петак је примљено двоје нових пацијената, а… »

22 хоспитализована пацијента, нема умрлих

РТВ Нови Пазар пре 8 сати
Према подацима који су на данас Штабу за ванредне ситуације доставили Регионални ЦОВИД центар Нови Пазар, Дом здравља и ЗЗЈНП хоспитализована су 22 пацијента. Према последњем извештају није било умрлих. Било је два нова… »

Писмо хирурга из Новог Пазара Александру Вучићу: Свега је ту било председниче

Луфтика пре 8 сати
Лекари у Новом Пазару побунили су се против директора др Меха Махмутовића којег сматрају одговорним за лошу епидемиолошку ситуацију у том граду. Побуна је почела јучерашњом објавом др Енеса Зогића, који је на свом профилу… »

Саво остао затечен: Имамо проблеме унутар екипе које сам тек сада видео

Моззарт спорт пре 8 сати
„Остао сам затечен“, признаје тренер Партизана. Нешто дебело не штима у Партизану од краја прошле сезоне, а пренело се и на нову. На једвите јаде победа у Крушевцу и срамотан пораз у Новом Пазару изазвали су мобилизацију… »

Ðерлек: Ситуација под контролом, спремни смо за нови талас

Санџак хабер пре 8 сати
НОВИ ПАЗАР – Ситуација изазвана корона вирусом у Новом Пазару сада је у потпуности под контролом, на болничком лечењу су 22 пацијента, а у последњих 24 сата није било смртних случајева, изјавио је данас координатор Опште… »

"Немоје да се: Заносите..." Бонџулић пред гостовање Јавора у Хумској: Сад ће нам против Партизана бити још теже!

Блиц спорт пре 8 сати
Тренер фудбалера Јавора из Ивањице Игор Бонџулић изјавио је да његов тим неће имати лак задатак против Партизана. Ивањичани играју у недељу од 20.30 у Хумској меч 3. кола Суперлиге. Иако су црно-бели поражени у Новом… »

Срби у Албанији слушају лепу брену: Кажу да услуга не заостаје за Грчком или Турском

Мондо пре 8 сати
Затварањем граница Грчке и Црне Горе за држављане Србије, многи туристи из наше земље одлучили су да овог лета пропусте одлазак на море, међутим, други су одлучили да пруже прилику Албанији, дестинацији коју су житељи… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
17 ˚C
недеља
Пљускови
Пљускови
11˚ / 21˚
понедељак
Пљускови
Пљускови
12˚ / 21˚

Вести дана »