Нови Пазар

Новопазарац који је бежао полицији ипак иза решетака

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Основни суд у Новом Пазару је на захтев Основног тужилаштва данас одредио притвор до 30 дана новопазарцу Е.Б. (28) због напада на овлашћено службено лице у вршењу дужности, насилничке вожње и изазивања… »

Дилер из новог пазара који је бежао од полиције ипак у притвору: Суд га прво пустио на слободу, па данас променио одлуку

Курир пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР - Основни суд у Новом Пазару је на захтев Основног тужилаштва данас одредио притвор до 30 дана Новопазарцу Е.Б. (28) због напада на овлашћено службено лице у вршењу дужности, насилничке вожње и изазивања… »

Расим Љајић о могућим измјенама изборних услова

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Потпредседник Владе, министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић изјавио је да би смањење изборног цензуса на три одсто допринело томе да се странке уозбиље, јер би свака водила рачуна о… »

“Лавина” 18. У Новом Пазару

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Регионално позориште Нови Пазар у копродукцији са лазаревачким Пулс театром извешће премијерно комад “Лавина” у суботу 18. јануара у 20х у Новом Пазару. Овај комад рађен је по тексту једног од најпознатијих турских… »

Бонић: Свака наредна утакмица најважнија

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Тренер одбојкаша Новог Пазара Драган Бонић рекао је данас, уочи гостовања Радничком из Крагујевца у 14. колу Суперлиге, да је његовим играчима сваки наредни меч најважнији. “Квалитетни су и попуњени на… »

Олакшане муке две сиротице

Вести онлине пре 3 дана
Ако је судити по првим донацијама у овој години, које су стигле одмах после Божића, самохрана мајка Бајра Суљевић (60) из Новог Пазара и њена од рођења непокретна и тешко болесна ћерка Аријета (26) ни током 2020. неће… »

Бонић пред Раднички: Свака наредна утакмица најважнија

Радио сто плус пре 3 дана
Тренер одбојкаша Новог Пазара Драган Бонић рекао је данас, уочи гостовања Радничком из Крагујевца у 14. колу Суперлиге, да је његовим играчима сваки наредни меч најважнији. "Квалитетни су и попуњени на свим позицијама… »

Културни идентитет Горана у аманет

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
У великој сали Санџачке демократске партије одржана је трибина под називом ”Културни идентитет Горана у аманет”. Трибину је организовао Бошњачки институт за науку, културу и умјетност. Како је најављено, овај догађај… »

Бонић пред Раднички: Свака наредна утакмица најважнија

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Тренер одбојкаша Новог Пазара Драган Бонић рекао је данас, уочи гостовања Радничком из Крагујевца у 14. колу Суперлиге, да је његовим играчима сваки наредни меч најважнији. “Квалитетни су и попуњени на свим позицијама… »

Одржан традиционални шаховски турнир на ИУНП-у

Санџак пресс пре 3 дана
На Интернационалном универзитету у Новом Пазару одржан већ традиционални Турнир у шаху, у оквиру Манифестације Зимске спортске игре. Пријављено више од 30 учесника. Побједник, шахиста из Горажда, поријеклом из Сјенице… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
-6 ˚C
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
-9˚ / 1˚
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
0˚ / 10˚

Вести дана »

Отворен 50. Светски економски форум у Давосу

Вечерње новости пре 3 сатајош 1 повезана

Исламска држава има новог вођу

Вести онлине пре 1 сатјош 1 повезана

До краја јануара без праве зиме, температура у порасту

Вечерње новости пре 3 сатајош 1 повезана

Времеплов: Умро Војислав Илић

РТВ пре 1 сатјош 1 повезана