Парови

Иван Маринковић у "Задрузи 4": Лично се огласио! (фото/видео)

Ало пре 1 дан
Није могао ово да прећути! оставио је велики траг у ријалитију "Парови" учествујући у неколико сезона заредом, током којих је био један од најазапаженијих такмичара. Иван Маринковић Иван Маринковић Ово му је обезбедило… »

Свима ће показати своје право лице: Пензионер ког је завела Милијана отворио душу! Ево да ли ће и он у ријалити!

Курир пре 1 дан
Милош Марковић, нови момак Милијане Богдановић, открио је да ли улази у "Парове", с обзиром на то да његова девојка много пати за њим. "Она је показала велику патњу и тугу након уласка у Парове. Надам се да ће се мало… »

Крађорђе љут што је ћерка стала на мамину страну, а ево шта је обило Љуби Пантовић о главу! (видео)

Ало пре 1 дан
Учесник забавно- хумористичког програма “Парови” не престаје својим приватним животом да интригира гледаоце. Како се теби сваки пут када си у вили деси нешто страшно у приватном животу - рекла је кроз смех водитељка… »

Карловци: Црквена венчања редукована, грађанска у оквирима просека

Дневник пре 1 дан
СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ: Сремски Карловци већ дуги низ година слове за место у којем младенци из ближе и даље околине радо изговарају судбоносно „да”. У летњој сезони, суботом и недељом буде их по неколико, а забележени су… »

Бет инфо: Ово је пет најигранијих парова дана!

Моззарт спорт пре 1 дан
Ево коме највише верујете. Стигао је извештај са уплатно-исплатних места кладионице МОЗЗАРТ. Ово је пет најигранијих парова дана: ДОРТМУНД - КЕЛН (тип 1, квота 1,30) - почетак 15.30 РЕАЛ МАДРИД - АЛАВЕС (тип 1, квота 1,40) -… »

Хитна одлука продукције "Парова" након стравичне женске туче! (видео)

Ало пре 1 дан
Учеснице “Парова” откриле позадину физичког окршаја због кога су најстрожије кажњене! Учеснице забавно- хумористичког програма “Парови”, Илијана Вагић и Јована- Шмизла, синоћ су имале жесток физички окршај… »

ПРЕДЛОЗЗИ и ТИПОВАЊА (субота): Сасуоло на Интер? Гг је зацртано

Моззарт спорт пре 1 дан
Прочитајте неколико предлога за 28. новембар…. НАПОМЕНА: У рубрици ПРЕДЛОЗЗИ И ТИПОВАЊА новинари портала МОЗЗАРТ Спорт износе своје мишљење поводом утакмица које се играју тог дана, и дају своје виђење који би исход могао… »

Шутка у паровима! Побиле се учеснице ријалитија - и обезбеђење добило "преко носа", једва их раздвојили! (видео)

Мондо пре 1 дан
Насиље уживо! Насиље уживо! Учеснице ријалитија Парови Шмизла и Илијана побиле су се у вили због одеће! Окршај је почео у спаваћој соби, а остале учеснице су безуспешно покушавале да их раздвоје. У једном тренутку је… »

Пронађена је мртва на поду свог стана: Гастоз је волео као ни једну до сада! (фото/видео)

Ало пре 1 дан
Ближи јој се годишњица смрти. Ријалити звезда и добитник две круне миљеник је публике. Гастоз са мајком Гастоз са мајком Наиме, он је у последње време у затегнутим односима са својом нежнијом половином Наидом Гаџо, па му… »

Србољуб Суботић се укључио у “Парове” и по први пут урадио ово!

Ало пре 1 дан
Није ни слутио шта се дешава напољу... Продукција забавно- хумористичког програма решила је да одступи од уобичајених правила и у емисији “Врућа столица” саопшти Карађорђу за инцидент који се око поднева догодио… »

Вести дана »