Парови

Подкаст: Сигурица за квоту 16,69, голови за 434,26, кад полудимо гађамо и 3.081!

Моззарт спорт пре 1 дан
Послуштајте кладионичарске савете новинара Спортклуба. Коло пре одлучујућих европских утакмица, биће сигурно неких ротацијама у тимовима, али амбиције се свакако неће мењати. Великани ће ићи на победе, они мањи ће се… »

БОНУС тикет 01: За лаган почетак фудбалског викенда

Моззарт спорт пре 1 дан
Парови из Немачке, Турске, Француске и Румуније и повећана укупна квота на 15,0. Нови продужени фудбалски викенд је пред нама у свом пуном сјају. Стотине утакмица широм Старог континента и света које само чекају да се нађу… »

Бет инфо: Ово је пет најигранијих парова дана!

Моззарт спорт пре 1 дан
Ево коме највише верујете. Стигао је извештај са уплатно-исплатних места кладионице МОЗЗАРТ. Ово је пет најигранијих парова дана: 5004 ЛИЛ - БРЕСТ (тип 1, квота 1,40) - почетак 19.00 5306 ФЕНЕРБАХЧЕ - ГЕНЧЛЕРБИРЛИГИ (тип 1… »

СП за одбојкаше: Лубеу лакши посао, Зениту неће бити пријатно са домаћином

Моззарт спорт пре 1 дан
Познати парови полуфинала. Познати су парови полуфинала клупског СП за обојкаше. После последњег кола групне фазе, зна се тачан редослед екипе и ко на кога иде у нокаут рунди. Иако је потенцијално могло да буде неизвесности око… »

Ове ствари никако немојте да делите са партнером, може доћи до озбиљних проблема

Телеграф пре 1 дан
Са партнером делите своје срце у неким случајевима и кревет, можда чак и пса. Али, зар вам се не чини да постоји доста недоумица када су у питању ствари које радо делите? Четкице за зубе? Тајне? Дуксеве? Пријатеље? Све је… »

МАТИЧНА КЊИГА ВЕНЧАНИХ: Брак у Новом Саду склопило девет парова

Мој Нови Сад пре 1 дан
Парови уписани у Матичну књигу венчаних у Новом Саду у периоду од 25. новембра до 1. децембра 2019. године.… »

Реззиме јучерашњег дана (четвртак): Тобџије испалиле ћорак

Моззарт спорт пре 1 дан
Погледајте ко вам је 5. децембра донео новац, а ко вас је продао... НАПОМЕНА: У рубрици РЕЗЗИМЕ ДАНА новинари портала МОЗЗАРТ Спорт користе податке кладионице МОЗЗАРТ о најигранијим паровима тог дана, и на основу тога сумирају… »

Хаос у ријалитију: Милијана вриштала, па скочила да изгребе Жапца

Блиц пре 1 дан
Немања Стаматовић Жабац јавно је позвао адвоката да дође и омогући му развод у вили "Парова", али је напоменуо да не жели да се жени одмах пошто окуси слободу. Милијани Божић је ово веома тешко пало, па је потпуно… »

Милијану овако још нико није назвао: Жабац променио плочу у Паровима и шокирао све

Блиц пре 1 дан
Милијана Божић и Немања Стаматовић Жабац на самом почетку журке у вили "Парова" осамили су се у тајној соби, па разговарали на тему брака. Наиме, млада Пилатовићка пожелела је да, пошто изађу из ријалитија, као пар… »

Вучевић: Од 1. јануара у Новом Саду вртићи бесплатни за све малишане

Дневник пре 2 дана
НОВИ САД: Од 1. јануара 2020. године трошкове боравка деце у вртићима у Новом Саду комплетно ће сносити градска управа, родитељи више ништа неће плаћати, најавио је данас градоначелник Новог Сада Милош Вучевић… »

Вести дана »