РХМЗ

РХМЗ упозорава: Спремите се за олујни ветар; Део Србије "наранџаст"

Б92 пре 11 сати
Републички хидрометеоролошки завод издао је упозорење за целу Србију због јаког ветра, који ће понегде бити олујне јачине. Због могућности да ветар у јужном Банату достигне јачину и преко 24 м/с, на том продручју је… »

Радијатори у београдским домовима биће поново топли: Ево зашто су топлане обуставиле грејање

Курир пре 11 сати
После шесточасовног прекида грејања, радијатори у београдским домовима биће поново топли од 17.30 цасова. - Сви топлотни извори од 7.00 часова испоручивали су топлотну енергију потрошачима, а због високих спољашњих… »

Какво нас време очекује током новогодишње ноћи: Три метеоролога откривају најдетаљнију прогнозу

Вечерње новости пре 9 сати
Предстојећа зима у Србији биће доста топлија него лани, а снега и “дебелих минуса” нема ни на видику, најављују метеоролози. Предстојећа зима у Србији биће доста топлија него лани, а снега и “дебелих минуса” нема ни… »

Познато какво нас време чека у најлуђој ноћи! Најава 3 позната метеоролога ће вас изненадити

Ало пре 9 сати
Ове зиме пашће драстично мање снега него прошле године! Предстојећа зима у Србији биће доста топлија него лани, а снега и “дебелих минуса” нема ни на видику, најављују метеоролози. Према њиховим речима, ове зиме… »

Београд, Нови Сад и Крагујевац на најјачем удару! Ускоро стиже и киша!

Ало пре 16 сати
Време дивља! Олујни ветар дуваће у Србији и данас, упозорио је Републички хидрометеоролошки завод Србије (РХМЗ), а на подручју Баната удари ће достизати и 24 метра у секунди. Јак ветар дуваће и у кошавском подручју, као и… »

Јаки удари кошаве у Београду, стручњаци знају и који су делови града најугроженији

Блиц пре 17 сати
Кошава у Београду, према подацима РХМЗ из центра града, дува просечном брзином од четири метра у секунди. Међутим, подаци Метеоса код Аеродрома "Никола Тесла" сведоче о просечним ударима од чак 11 м/с! Како су најавили… »

У Србији сутра облачно, на југу Баната олујни ветар

Данас пре 2 дана
У Србији ће сутра бити променљиво облачно време, а на југу Баната дуваће ветар са олујним ударима, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Јутарња температура биће од пет до 14, а највиша дневна од 15 до… »

РХМЗ: Претежно сунчано и ветровито, највиша дневна у НС око 18°Ц

Мој Нови Сад пре 2 дана
У Србији данас ујутро и пре подне у Срему и Бачкој, по котлинама и долинама на западу и југозападу, местимично магла или ниска облачност. Током дана изнад већег земље преовлађиваће сунчано и топлије, само у Неготинској… »

Магла, али топло за ово доба године

Б92 пре 3 дана
У Србији ће време бити променљиво облачно, а на југу Баната дуваће ветар са олујним ударима, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Јутарња температура биће од пет до 14, а највиша дневна од 15 до 23… »

Ова Зима биће другачија од претходне, ево какво ће време бити за Никољдан: Србија ће се забелети већ за неколико дана, а…

Курир пре 2 дана
Предстојећа зима у Србији биће доста топлија него лани, а снега и "дебелих минуса" нема ни на видику, најављују метеоролози. Према њиховим речима, ове зиме пашће драстично мање снега него прошле године. Прве пахуље у… »

Вести дана »