Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

Razbijeno staklo na prostorijama SNS u Sevojnu

Dnevnik pre 1 dan
UŽICE: Gradski odbor Srpske napredne stranke u Užicu saopštio je da je tokom noći razbijeno staklo na prostorijama stranke u Sevojnu. Kako kažu, „vandalima“ očigledno smeta podrška građana Sevojna izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Sevojno“. Srpska napredna stranka... »

Vandalizam na pravoslavnom groblju u Bačkom Petrovom Selu

Dnevnik pre 1 dan
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju rasvetlili su krivično delo povrede groba, počinjeno na Pravoslavnom groblju u Bačkom Petrovom Selu. Na tom groblju polomljeno je više drvenih krstova i keramičkih predmeta i tako oštećeno dvadesetak grobnih mesta. Sumnja se da... »

Presečen međunarodni lanac trgovine ljudima

Dnevnik pre 1 dan
ZAGREB, LjUBLjANA: Zajedničkom akcijom slovenačkog i hrvatskog MUP-a prekinut je međunarodni lanac organizovane kriminalne grupe koja se bavila trgovinom ljudima. Hrvatski MUP je saopštio da su njegovi policijski službeici u koordinaciji sa Županijskim državnim tužilaštvom Velike Groce... »

Tom Peti umro od slučajnog predoziranja analgeticima

Dnevnik pre 1 dan
NjUJORK: Poznati američki muzičar Tom Peti preminuo je od slučajnog predoziranja nakon što je uzeo više različitih analgetika, saopštila je njegova porodica. On je koristio analgetike pošto je imao više zdravstvenih problema, a prvenstveno ga je mučio slomljeni kuk, navodi se u... »

Krivična prijava protiv Saše Jankovića

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Protiv bivšeg Zaštitnika građana Saše Jankovića podneta je krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog nenamenskog trošenja budžetskih sredstava u 2016. godini, kada je Janković obavljao tu funkciju. Prijavu protiv Jankovića podnela je nevladina organizacija Savet... »

Lavrov: Rusija za dijalog, žali zbog nove strategije SAD

Dnevnik pre 1 dan
NjUJORK: Moskva žali što su Rusija i Kina označene kao pretnje u novoj vojnoj strategiji SAD, ali je ipak spremna za dijalog s Vašingtonom, izjavio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Mi smo otvoreni za dijalog, mi smo spremni da razgovaramo o vojnim doktrinama, rekao je Lavrov na... »

Prihvatilište u Šangaju dobija objekat za mačke

Dnevnik pre 1 dan
NOVI SAD: Preduzeće „Zoohigijena i veterina” dobiće motažni objekat paviljonskog tipa za smeštaj mačaka, za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 4,9 miliona dinara, piše u izveštaju Skupštine grada. S obzirom na to da do sada Prihvatilište u Šangaju nije imalo poseban objekat... »

Cene svinjskog mesa krenule u rikverc

Dnevnik pre 1 dan
NOVI SAD: Od Nove godine pada cena tovnih svinja širom Vojvodine, a po podacima sa stočnih pijaca u drugim delovima države, situacija je slična. Tako se ovih dana cena tovnih svinja kreće oko 150 dinara kilogramu, a stočari u Vojvodini tvrde da je i pored toga potražnja veoma mala. U... »

Delimično razvedravanje i slab vetar

Dnevnik pre 1 dan
NOVI SAD: Delimično razvedravanje uz sunčane intervale tokom dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 5 stepeni. VOJVODINA: Suvo uz delimično razvedravanje i sunčane intervale. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale.... »

Vojvođanski paori se vratili pšenici

Dnevnik pre 1 dan
Za razliku od prošle godine kada su u ovo vreme stručnjaci upozoravali na loše zimske prognoze roda pšenice zbog kasne setve i manje ukupne zasejane površine, ove godine je znatno drugačija situacija i najvažniji usev na vojvođanskim njivama je trenutno u “solidnoj kondiciji”. Osim toga... »

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Pucnjava na Menhtenu, troje ranjeno

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Haradinaj: Motivi za ubistvo Ivanovića nisu etnički

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Osuda pretnji političkim protivnicima

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.