Dnevnik

Vojvođanska liga – sever

Dnevnik pre 4 sati
Crvenka – Vojvodina (BG) 0:5 (0:3). CRVENKA: Stadion „Milorad Džomba“. Sudija: Milešević (Novi Sad) 8. Strelci: B. Jelić u 7. Pelengić u 16. Vinović u 45. i 54. i Vranješ u 64. minutu. Žuti karton: J.Subotić (Crvenka) CRVENKA: Gostović 7… »

Vojvođanska liga – istok

Dnevnik pre 4 sati
Kikinda - Budućnost (SC) 2:0 (0:0). KIKINDA: Gradski stadion, sudija: Markov (Zrenjanin), strelci: Belić u 69. i Terzin u 79. minutu. KIKINDA: Stojadinov, Kovač 7 (Pajtin 7), Belić 8, Zeljković 7,5, Aćimović 7 (Stantić 7), Kresoja 7,5, Knežević… »

POTROŠAČKO ĆOŠE Pristupačne cene jakni i trenerki

Dnevnik pre 4 sati
Zima je uveliko pokazala svoje pravo lice, kupovina sezonske garderobe i obuće je neizbežna, s popustima, „Crnim petkom” ili bez toga, ali svakako dobro dođe činjenica da su povoljnije cene i dalje zastupljene. Iako je situacija s praznicima… »

Završetak ulivne ulice u somborsku pešačku zonu

Dnevnik pre 5 sati
SOMBOR: Konačna rekonstrukcija pešačke zone u Somboru započela je još 2007. godine, zahvaljujući investiciji iz pokrajinskog budžeta u visini od 373 miliona dinara. Tada je projektnom dokumentacijom bilo predviđeno da se pored glavne, Ulice kralja… »

Kratka ali uspešna atletska sezona

Dnevnik pre 5 sati
Za najboljeg atletskog stručnjaka u konkurenciji seniorki izabran je Marko Milinkov, učitelj skakačice udalj Milice Gardašević. Član Atletskog kluba Vojvodina iz Novog Sada zaslužio je ovo priznanje uzimajući u obzir ostvarene rezultate protekle… »

Mladunče slona prvi put u tokijskom zoo vrtu

Dnevnik pre 5 sati
TOKIO: Azijsko mladunče slona, prvo koje je rođeno u tokijskom zoo vrtu od njegovog otvaranja 1882. godine, oduševilo je danas uzbuđene posetioce, dok se šetao sa majkom, a zatim i hranio. Beba slon, čiji su roditelji sa Tajlanda poslati kao poklon… »

Zaštitnik: U školama u Crnoj Gori ne može samo srpski jezik

Dnevnik pre 5 sati
PODGORICA: Zaštitnik ljudskih prava i sloboda u Crnoj Gori utvrdio je da nije povređeno pravo deteta na obrazovanje, odbijanjem škole u Donjoj Gorici da mu službeni jezik bude srpski. Otac učenika Osnovne škole "Vlado Milić" u Donjoj Gorici tražio… »

Izmene u redu vožnje gradskog prevoznika

Dnevnik pre 5 sati
U skladu sa naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije, gradski prevoznik će na gradskim linijama tokom saobraćajnog špica pojačati kapacitete, tako što će autobuse koji primaju manje putnika zameniti onima u koje staje više. Van saobraćajnih… »

Završena deseta NS bajk sezona

Dnevnik pre 5 sati
Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala „NS bajk” je završena, a svi dvotočkaši vraćeni su i raspoređeni na 15 stanica za iznajmljivanje u gradu. Ovo je deseta godina kako Novosađani imaju mogućnost da povoljnije, brže i zdravije obiđu grad… »

Muzičkoj školi Isidor Bajić poklonjen vredan instrument

Dnevnik pre 6 sati
Muzička škola „Isidor Bajić“ bogatija je za još jedan novi i vredan istrument – obou marke „Jamaha“, koji joj je svečano uručen na poklon, zahvaljujući projektu „Filharmonija u filmu – FILMharmonija“, realizovanom u saradnji… »

Dnevnik, najnovije vesti »