Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

EU do sada izgubila 100 milijardi evra zbog sankcija Rusiji

Dnevnik pre 16 sati
Ukupni gubici Evropske unije od sankcija Rusiji iznose oko sto milijardi evra, izjavio je u petak ruski premijer Dmitrij Medvedev. „Naravno, u tome nema ničeg dobrog, jer sankcije usporavaju razvoj, ne samo Ruske Federacije, na nas one, naravno, takođe, utiču, ali i na Evropsku uniju, one... »

Obezbeđeno 20 miliona dinara za novo projektovanje GAK Kliničkog centra Vojvodine

Dnevnik pre 20 sati
NOVI SAD: Na sednici Pokrajinske vlade, kojom je predsedavao predsednik Igor Mirović, obezbeđeno je 20 miliona dinara za reviziju i novo projektovanje Ginekološko akušerske klinike Kliničkog centra Vojvodine. Novac za novo projektovanje i reviziju obezbeđen je kako bi se taj objekat, nakon... »

UNICEF upozorio na milione dece i porodica bez hrane

Dnevnik pre 21 sat
SANA: Ekonomska kriza u Jemenu i kontinuirano nasilje u lučkom gradu Hodeidi dovodi do rizika da milioni dece i porodica ostanu bez hrane, čiste vode i sanitarnih uređaja, upozorila je danas organizacija UNICEF. Kako je ta organizacija navela, porodice u Jemenu nisu u mogućnosti da priušte... »

Sahrane za subotu, 20.oktobar

Dnevnik pre 20 sati
Na Gradskom groblju u Novom Sadu u subotu, 20.oktobra će biti sahranjeni: Viktorija Mikloša Zagorčić (1965) u 9.45 sati, Nikola Đura Ivković (1928) u 10.30, Milan Miroslava Stefanović (1926) u 11.15, Radmila Vlade Kozarev (1930) u 12, Elizabeta Marina Martinović-Perić (1934) u 12.45,... »

Video igra postala hit zbog greške

Dnevnik pre 1 dan
Verujemo da nema osobe koja barem jednom u životu nije nešto progrešno kliknula, možda je tako poslata poruka pogrešnoj osobi, kupljeno nešto što nema smisla, ili u ovom slučaju – dovelo do velike popularnosti igre. Takva situacija je zadesila studio HuperReuts, u želji da promoviše... »

Sobranje izglasalo: MK ide na promenu Ustava i imena

Dnevnik pre 1 dan
SKOPLjE: Makedonsko Sobranje izglasalo je večeras sa 80 glasova “za”, bez uzdržanih i “protiv”, odluku o pristupanju izmenama ustava te zemlje, javlja plusinfo.mk. Te promene bi trebalo da omoguće promenu imena u Republika Severna Makedonija u skladu sa Sporazumom iz Prespe makedonskog... »

Septički otpad izbacuju kod okretnice na Naselju, od smrada se ne može disati

Dnevnik pre 1 dan
Građani koji stanuju na Bulevaru Jovana Dučića 39–47 i okolini požalili su se našoj redakciji na smrad, koji se, kažu, već godinu širi u okolini autobuske okretnice na Novom naselju. Kao uzrok neprijatnog mirisa, pogotovo leti, navode to što u pomenutom delu tog kvarta pojedini privatni... »

Beogradska „Šećerana“ postaje umetnička četvrt

Dnevnik pre 14 sati
BEOGRAD: Nekadašnju Fabriku šećera na Čukarici, koja je zatvorena već više od 30 godina, sledeće godine će iz stečaja otkupiti Grad Beograd uz pomoć Vlade i predsednika Srbije i od nje napraviti umetničku četvrt. To je večeras izjavio predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević koji... »

Odšteta 215 miliona dolara zbog seksualnog uznemiravanja

Dnevnik pre 14 sati
LOS ANĐELES: Univerzitet Južne Kalifornije objavio je da je postigao načelni sporazum da plati 215 miliona dolara odštete zbog ginekologa koji je seksualno uznemiravao studente nekoliko godina. U saopštenju koji je potpisala direktorka Univerziteta Vanda Ostin, navodi se da sporazum podrazumeva... »

Počela izgradnja Fruškogorskog naselja kod Belegiša

Dnevnik pre 15 sati
STARA PAZOVA: Polaganjem kamena temeljca započeta je realizacija projekta za izgradnju Fruškogorskog naselja, gde će biti sagrađeno 30 kuća za romske porodice, čije useljenje se očekuje u februaru naredne godine. Projekat zajednički sprovode Opština Stara Pazova u partnerstvu s JP... »

©2018 Netmark d.o.o.