Dnevnik

Džonson škotskoj liderki: Neće biti novog referenduma

Dnevnik pre 1 dan
LONDON: Britanski premijer Boris Džonson poručio je danas škotskoj liderki Nikoli Stardžen da neće biti novog referenduma o nezavisnosti Škotske i istakao da se mora poštovati prethodno glasanje iz 2014. godine. Premijer je jasno stavio do znanja… »

U Vladi potpisan Sporazum radnika Pošte i Vlade Srbije

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: U Vladi Srbije danas je potpisan sporazum između predstavnika radnika Pošte, rukovodstva ovog preduzeća i vlade, kojim se izašlo u susret zaposlenima za povećanje plata i stvoreni uslovi za preklid štrajka. Sporazum je rezultat dogovora… »

SzS blokira ulaze u RTS

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Lideri i pristalice Saveza za Srbiju okupile su se u podne ispred ulaza u zgradu Radio-televizije Srbije, a do 20 sati će, kako su juče najavili, blokirati sva tri ulaza u zgradu javnog servisa do 20 sati, uprkos negativnim reagovanjima na tu… »

Karmelo Entoni ne da „svoju“ petnaesticu Nikoli Jokiću

Dnevnik pre 1 dan
Legendardni NBA igrač Karmelo Entoni smatra da "njegova" petnaestica treba da bude penzionisana u Denveru, ali taj broj sada nosi Nikola Jokić, tako da je to malo verovatno, prenosi portal Srbija danas. Entoni se nedavno sa Portlandom vratio u Denver… »

Gurović priznao krivicu za 10 meseci kućnog zatvora

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Košarkaš Milan Gurović zaključio je danas sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je već osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, zbog nasilja nad ženom i ćerkom. Pored ove kazne, Guroviću je… »

Džonson pozvao naciju na jedinstvo

Dnevnik pre 1 dan
LONDON: Britanski premijer Boris Džonson pozvao je danas naciju na jedinstvo u prevazilaženju podela oko Bregzita, koje su, kako je ocenio, razdvojile zemlju. Pozivam sve da dopuste da počne isceljenje, rekao je Džonson ispred svoje kancelarije u… »

Vučić se sastao sa francuskom ministarkom odbrane

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu s ministarkom odbrane Francuske Florans Parli, koja boravi u poseti Beogradu. Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a nakon razgovora… »

Nemačka: U eksploziji jedna osoba poginula, desetine povređene

Dnevnik pre 2 dana
BERLIN: Najmanje jedna osoba je poginula, a desetine je povređeno u stambenom naselju u Blankenburgu, na istoku Nemačke, saopštila je policija. U jednom stanu zgrade u kojoj je danas odjeknula eksplozija nemačka policija pronašla je plinske boce i… »

Mihajlović: Ponosna sam na projekte Ruskih železnica u Srbiji

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da je ponosna na sve projekte Ruskih železnica u Srbiji, navodeći da je reč o jednoj od najvećih svetskih kompanija… »

Potraga za lažnim policajcem zbog krađa

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno tragaju za muškarcem koji se sumnjiči da je na teritiriji Beograda izvršio više krivičnih dela teška krađa. Sumnja se da je on, lažno se predstavljajući kao policajac… »

Dnevnik, najnovije vesti »