Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

Međuopštinska liga Srem: Nikolić ušao i rešio meč

Dnevnik pre 4 sata
​​​​​​​Mladost (B) - Donji Srem 0:1 (0:0). BUĐANOVCI: Igralište Mladosti, gledalaca 180, sudija Graovac (Ruma). Strelac: Nikolić u 87. minutu. Žuti kartoni: Krivošić (Mladost), Ćopić, Radivojević (Donji Srem). MLADOST: Delić, Obradov, Arsenović, Jovanović, Vukin,... »

Fudbaleri Vojvodine gosti Voždovca: Dobra partija neće izostati

Dnevnik pre 4 sata
Sigurno je da fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da za samo par dana zaleče rane posle poraza u vojvođanskom derbiju od Spartaka Ždrepčeve krvi (0:2). Vremena, međutim, ni nemaju, jer je večeras pred njima nova utakmica, u kojoj odlaze u goste ekipi Voždovca. Novosađani su praktično izgubili... »

Joksimović: Srbija otvorena za nastavak saradnje u regionu

Dnevnik pre 5 sati
Ministar evropskih integracija Jadranka Joksimović izjavila da je juče da je Srbija otvorena za nastavak dobre, konstruktivne saradnje u regionu, ali i dodala da to ne zavisi samo od nas. "U tom smislu smo pozvali sve da pokažu veću odgovornost u javnim izjavama i porukama koje se upućuju u... »

Utvrđen predlog Prostornog plana za prirodna dobra „Okanj bara“ i „Rusanda“

Dnevnik pre 1 sat
NOVI SAD: Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Igor Mirović, utvrdila Predlog pokrajinske skupštinske odluke o donošenju Prostornog plana područja posebne namene zaštićenih prirodnih dobara „Okanj bara“ i „Rusanda“, koja se nalaze kod Zrenjanina. Razlozi za... »

Rekordna poseta na jubilarnom desetom sajmu cveća u Somboru

Dnevnik pre 4 sata
SOMBOR: Mada ceo Sombor, zahvaljujući idolopokloničkom odnosu njegovih žitelja prema urbanoj flori, sa prvim prolećnim danima zazeleni, ali i procveta u hiljade boja sa cvetnih leja na javnim površinama, ovdašnji svet nestrpljivo očekuje i tradicionalni Sajam cveća. Juče otvoreni,... »

Reciklaža se uči od malih nogu

Dnevnik pre 4 sata
Promocija primarne separacije i reciklaže otpada bila je organizovana u vrtiću „Kalimero”, na kojoj su gostovali predstavnici JKP „Čistoća” zajedno sa Radio-televizojom Vojvodine. Direktor JKP „Čistoća” Vladimir Zelenović, istakao je značaj kontinuirane edukacije najmlađih... »

Karlovački osnovci dočekali šampione

Dnevnik pre 5 sati
Sremski Karlovci imaju bogatu odbojkašku tradiciju, iznedrili su brojna poznata imena u ovom sportu u obe konkurencije, a nedavno su učenike nižih razreda OŠ “23. oktobar” posetili odbojkaši “Vojvodine NS seme”, Božidar Vučićević, Pavle Simić i Miloš Medak. Aktuelni državni... »

Regulacija saobraćaja u centru Lazareva

Dnevnik pre 5 sati
LAZAREVO: Nekoliko velikih poslova predstoji u Lazarevu, najavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je sa predstavnicima Saveta Mesne zajednice održao radni sastanak, na kojem je bilo reči o infrastrukturnim radovima koji će biti obavljani u predstojećoj sezoni. "Pohvalio bih... »

Vrlo toplo, oprez osobama sa srčanim tegobama

Dnevnik pre 5 sati
NOVI SAD: Pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14, a maksimalna 28 stepeni. VOJVODINA: Pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Pritisak malo... »

MUP zabranio skupove u Hrtkovcima najavljene za 6. maj

Dnevnik pre 22 sata
BEOGRAD: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije potvrdilo je danas da neće dozvoliti nijedno okupljanje 6. maja u Hrtkovcima i navelo da će zvanična rešenja o zabrani skupova, onima koji su prijavili, biti uručena u zakonskom roku. "Iako je više političkih organizacija zvanično prijavilo... »

©2018 Netmark d.o.o.