Dnevnik

NININE MUSTRE Peške, nema greške

Dnevnik pre 17 sati
Pešačenja dugo nije bilo na listi mojih omiljenih aktivnosti. Razlozi su bili krajnje praktične prirode. Žulja me torba koja visi na ramenu i sva se zbog nje iskrivim na jednu stranu. O potrebi da natrpam u tašnu koliko god može da stane pa je uvek… »

“WOODEN KRAFT” Dekoracija prepuštena drvetu

Dnevnik pre 18 sati
Drvena daska za sečenje i posluživanje u obliku praseta najpopularnija je daska radionice i brenda “Wooden kraft”, koji ne bi postojao bez spretnih ruku, volje i sjajnih ideja Vladimira Srdića i Miroslava Jocića Šimraka. Oni već oko četiri… »

Novogodišnji bazar na platou kod pančevačke Gradske kuće

Dnevnik pre 19 sati
PANČEVO:Novogodišnji bazar po deveti put održaće se od 20. do 22. decembra na platou ispred Gradske uprave u nameri da se doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020 godine . U tri dana priredbe izlagaće veliki broj… »

Odbojkaši Bečeja dočekuju Partizan iz Bača

Dnevnik pre 19 sati
Odbojkaši Bečeja su od minule nedelje lideri drugoligaškog severa i razumljivo je što s optimizom dočekuju naredni okršaj pred svojim navijačima. Rival će im biti Partizan iz Bača, a današnja utakmica počinje u 18 sati. -Za razliku od derbija u… »

Kuglaši Jedinstva polusezonu završili na prvom mestu

Dnevnik pre 19 sati
Izgradnjom nove, supermoderne četvorostazne kuglane u Novom Bečeju stvoreni su optimalni uslovi da se kuglaši novobečejskog Jedinstva, posle godinu dana pauze, vrate u Superlugu, gde su igrali prethodne četiri sezone. Novobečejski kuglaši su… »

Druga MZ u Adi: Znaju vrednost samodoprinosa

Dnevnik pre 19 sati
ADA: Unapređenje komunalne infrastrukture ostvaruje se kroz saradnju Opštine Ada sa mesnim zajednicama, od kojih su dve na području Ade. Sekretar Druge MZ Elfride Varga ističe da je Ada jedna od retkih vojvođanskih opština gde građani od ličnih… »

Godišnji koncert „velikog kola” u SNP

Dnevnik pre 19 sati
Udruženje „Veliko kolo” održaće godišnji koncert „Srce da zaigra” u nedelju(15.decembar) od 18 sati, na Velikoj sceni „Jovan Đorđević” u Srpskom narodnom pozorištu. Na koncertu će se predstaviti sve sekcije udruženja s više od 400… »

NBB najavio novogodišnje spektakle: Tri „Rok opere” i tri tenora

Dnevnik pre 20 sati
Novosadski big bend pripremio je za predstojeće praznike ekskluzivne koncertne hepeninge za sladokusce, „spajajući i spojivo i nespojivo”, kako je to za „Dnevnik” rekao aranžer, dirigent i umetnički rukovodilac NBB-a Fedor Vrtačnik. Najpre… »

Predstava „Debela” premijerno u Pozorištu mladih

Dnevnik pre 20 sati
Predstava “Debela”, rađena po romanu Silvije Šesto, u režiji Emilije Mrdaković, premijerno će biti izvedena sutra u 19 časova na maloj sceni Pozorišta mladih. Ova predstava za uzrast od petnaest godina pa naviše, bavi se “problemima u… »

Mons: Divna i Frano otvaraju ciklus božićno-novogodišnjih koncerata

Dnevnik pre 20 sati
Nastupom Divne Ljubojević i ansambla “Melodi” večeras u 20 časova u Sinagogi, počeće ciklus božićno-novogodišnjih koncerata, u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada (Mons). U okviru ovog ciklusa će, do 11. januara, biti priređeno pet… »

Dnevnik, najnovije vesti »