Dnevnik

Vulin: Đilas bi nasiljem na vlast

Dnevnik pre 16 sati
BEOGRAD: Srpski ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalsta (PS) Aleksandar Vulin ocenio je danas da jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas zahtevom da se i u Srbiji formira vlada po "makedonskom scenariju", na osnovu… »

Bronza za džudistu Majdova u Kini

Dnevnik pre 18 sati
ĆINGDAO: Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov osvojio je bronzanu medalju na Mastersu u kineskom Ćingdau. Majdov je u kategoriji do 90 kilograma do bronzanog odličja došao zajedno sa Turčinom Mikailom Ozerlerom.Na prvom mestu završio je… »

Đilas hoće sporazum u Srbiji poput Pržinskog

Dnevnik pre 18 sati
BEOGRAD: Dragan Đilas izjavio je da Savez za Srbiju (SzS) zahteva sporazum sa vlastima u Srbiji, poput Pržinskog sporazuma, potpisanog između makedonske vlasti i opozicije 2015. godine. Pržinski sporazum podrazumevao je formiranje tehničke vlade 100… »

Presuda za 11 optuženih za mahinacije sa osiguranjem u saobraćajkama 2012.

Dnevnik pre 20 sati
U novosadskom Višem sudu, pred većem sudije Borivoja Papa, juče je izrečena prvostepena, nepravosnažna presuda, za 11 okrivljenih za mahinacija s osiguranjem 2012. godine. Među optuženima, koji su se, bar na kraju postupka branili sa slobode… »

Koji događaj je Putinu najvažniji u 2020. godini

Dnevnik pre 21 sat
MOSKVA: Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da će, po njegovim uverenjima, najvažniji događaj naredne godine biti obeležavanje 75. godišnjice pobede nad nacističkom Nemačkom u Drugom svetskom ratu. "Mogu da kažem šta će biti najvažnije… »

Srpski „orao” brži od zvuka: Tući će i nisko i visoko (video)

Dnevnik pre 12 sati
BEOGRAD: Vojska Srbije radi na modernizaciji svog naoružanja, a jedan od projekata je i modernizacija borbenog aviona "orao". To je avion koji leti brže od zvuka, a detaljna ispitivanja konstrukcije aviona pokazala su da "orao" može da leti do 2042… »

LNA pojačala ofanzivu na Tripoli

Dnevnik pre 9 sati
KAIRO: Vođa samoproglašene Libijske nacionalne armije (LNA) Kalifa Haftar najavio je finalnu i "odlučujuću" bitku za Tripoli, nakon čega je usledila 24-časovna borba njegovih pristalica sa pripadnicima bezbednosnih snaga libijske vlade koju… »

Novootkrivene tajne iz Hitlerove Vučje jame (video)

Dnevnik pre 11 sati
VARŠAVA: Posle višenedeljnih iskopavanja nekadašnjeg sedišta Adolfa Hitlera na Istočnom frontu, smeštenog u Poljskoj, pronađeno je više predmeta, između ostalog i upaljač koji još uvek radi. Zloglasno nacističko sedište „Vučja jama“… »

Grad traži koncesionara za izgradnju četiri garaže u centru

Dnevnik pre 22 sata
Reč je o tri podzemne garaže – na Trgu republike, u Ulici Modene i kod zgrade Banovine – i nadzemnoj na uglu Uspenske i Šafarikove. Projektovanje, izgradnja, upravljanje i održavanje tih objekata odabranim preduzećima će biti povereno na 40… »

Đoković preskače prepone u Monaku (video)

Dnevnik pre 1 dan
Najbolji srpski teniser Novak Đoković počeo je pripreme za nastupajuću sezonu. Drugi reket planete trenutno boravi u Monaku, gde je na atletskom stadionu St. Luis Drugi krenuo sa radom na fizičkoj pripremi. Novak je na svom Instagram profilu objavio… »

Dnevnik, najnovije vesti »