Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

Mej konzervativcima pretila izborima ako je ne podrže?

Dnevnik pre 10 sati
LONDON: Britanska premijerka Tereza Mej je buntovnim poslanicima svoje Konzervativne partije opštim izborima ovog leta ukoliko ne podrže njene planove o carini u okviru Bregzita, piše danas londonski "Tajms". Britanski list navodi da je ovo upozorenje upućeno poslanicima koji se zalažu za EU,... »

Pokrajinska vlada razmotrila i dala saglasnosti na izmene programa rada i finansijske planove više institucija

Dnevnik pre 7 sati
Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Igor Mirović, usvojila informaciju o potrebi rekonstrukcije regionalne Opšte bolnice ''Dr Radivoj Simonović'' u Somboru, kojoj gravitira blizu 190.000 stanovnika Zapadnobačkog okruga. U prvoj fazi, Pokrajinska vlada će, zajedno sa... »

Dravić: Izborili smo se za Palički festival, a nije bilo lako

Dnevnik pre 4 sata
PALIĆ: Diva jugoslovenskog i srpskog glumišta Milena Dravić prisetila se danas, u razgovoru sa novinarima na Paliću, trenutka kada je dobila nagradu Aleksandra Lifka, svoje borbe za palićki festival, Kana, ali i kako su se često prema njoj ophodili kao da je državni neprijatelj broj jedan.... »

Na Batrovcima sedmorica u tovarima kamiona

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Carinici su na izlazu graničnog prelaza Batrovci, osujetili pokušaj sedmorice „slepih putnika“ da se u tovarima kamiona prebace preko državne granice. U slučaju koji se dogodio danas, 46-godišnji vozač kamiona srpskih registarskih oznaka, koji je prevozio praznu ambalažu iz... »

Srušila se zgrada u Indiji, najmanje dve žrtve

Dnevnik pre 11 sati
NjU DELHI: Najmanje dve osobe su poginule kada se šestospratnica u izgradnji srušila na susednu zgradu istočno od Nju Delhija. Šef vatrogasne službe Arun Kumar Sing rekao je da je u zgradi u vreme nesreće bilo najmanje 12 ljudi, a strahuje se da ispod ruševina ima još ljudi, javila je... »

Nedimović: Poljoprivredna zemljišta uskoro na satelitu

Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Zakon o poljoprivrednom zemljištu, sa čijim ćemo predlogom izaći na jesen, podrazumevaće da se svaka parcela na kojoj država ima vlasništvo videti na satelitu i znati u svakom trenutku šta se na njoj radi, izjavio je danas ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. Prema njegovim... »

Šarčević: Spajanjem dve škole u Akademiju za studente se ništa ne menja

Dnevnik pre 9 sati
BEOGRAD: Beogradska poslovna škola i Visoka poslovna skola strukovnih studija u Blacu biće objedinjene u Akademiju strukovnih studija, a ministar prosvete Mladen Šarčević kaže da ima još strukovnih škola koje loše rade, te da će se sistem menjati. Šarčević je dodao da se spajanjem dve... »

U septembru finale suđenja Šariću za šverc kokaina

Dnevnik pre 10 sati
Dokazni postupak ponovljenog suđenja u slučaju Darka Šarića i još devetnaestorice okrivljenih za krijumčarenje kokaina iz Južne Amerike u Evropu tokom 2008. i prvih meseci 2009. godine, mogao bi biti završen u septembru, najavio je na jučerašnjem ročištu u Specijalnom sudu predsednik... »

Mitrović: Možda se budemo kupali u jezeru za pet godina

Dnevnik pre 5 sati
PALIĆ: Savetnik za sanaciju jezera Palić i Ludaš Mišel Rohman rekao je danas da je grad obezbedio sve uslove za realizaciju projekta “Zaštita biodiverziteta jezera Palić i Ludaš”, da je završena procedura izbora međunarodne konsultantske kuće koja će pratiti tu realizaciju i da bi... »

Kuburović: Suđenje za "stečajnu" nerazumno dugo trajalo

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da je suđenje okrivljenima u postupku poznatom kao "stečajna mafija" koji je pravosnažno okončan oslobađajućom presudom nakon 12 godina, primer "nerazumno dugog suđenja". Ona očekuje da će, kako je navela, stanke iskoristiti svoje... »

Promena plana - Zvezda pomerila meč sa novajlijom u ligi

Sportske.net  pre 8 sati  još 22 povezane

Lalatović: Još nismo završili posao u prvom kolu kvalifikacija

Večernje novosti  pre 6 sati  još 22 povezane

Raspisan tender za RTB Bor

Danas  pre 11 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.