Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

Somborska liga: Lider se vratio u formu

Dnevnik pre 1 sat
Hercegovac - Stanišić 0:4 (0:2). GAJDOBRA: Stadion Hercegovca, gledalaca:200, sudija: D. Mitrović (Oyaci), strelci: Štrbac u 7. i 65., D.Jovanović u 27. i Pajić u 87. minutu, žuti kartoni: Nemet, Škorić (Hercegovac). HERCEGOVAC: Nemet, Bajčetić, S. Hrnjez, Gušić , Škorić, Trivunović,... »

Bačka Topola-Vrbas-Bečej: Razigrani Gradištanci

Dnevnik pre 1 sat
Obilić - Vojvodina 0:2 (0:1). ZMAJEVO: Stadion u sportskom centru, gledalaca oko 100, sudija: Marović (Lovćenac), Strelci: N. Kudrić u 44. Pelengić 89. minutu. Žuti kartoni: Bukvić, Živojnov (Obilić). Bilbija (Vojvodina). OBILIĆ: Đurović, Vučinić, Topali, Pavićević, Kalajyija,... »

Brnabić pokrovitelj Dana devojčica

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić prisustvovaće sutra obeležavanju Telenor Dana devojčica 2018. Ovogodišnji Dan devojčica biće realizovan uz institucionalnu podršku Vlade Srbije i predsednice Vlade Ane Brnabić, koja je počasna pokroviteljka projekta, saopštila je vladina... »

Gradska liga Sremska Mitrovica (Prvi razred): Ni ministar nije pomogao

Dnevnik pre 2 sata
​​​​​​​Noćaj - Sloga (Z) 3:1 (1:0). NOĆAJ: Stadion Noćaja, gledalaca 50, sudija Stojanović (Sremska Mitrovica).Strelci: Parmaković u 27, Pandurević u 50.i Mijajlović u 52. za Noćaj, a Mitrović u 87. minutu za Slogu. Žuti karton: Vuga (Sloga). NOĆAJ: Simić 8, Petrović 8,... »

Polufinale Lige šampiona: Sudar divova u Minhenu

Dnevnik pre 2 sata
Žreb je hteo da se u polufinalu Lige fudbalskih šampiona sastanu trenutno možda i najbolje ekipe Evrope - Bajern i Real. Fudbalski divovi u svojim vitrinama imaju čak 17 „ušatih pehara” (Bajern 5, Real 12). Interesantno je da Bavarci i Madriđani nikada nisu delili megdan u finalu, ali su... »

Izmena trase autobusa na liniji 6

Dnevnik pre 2 sata
Trasa autobusa GSP-a na liniji 6 biće izmenjena od danas, 25. aprila, zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka na Trgu Save Vukosavljeva. Autobusi u smeru Adice-Podbara će iz Ulice Marka Miljanova skretati desno u Ulicu Filipa Višnjića, zatim će Trgom Save Vukosavljeva nastavljati... »

Počela hitna akcija na najezdu komaraca pre povlačenja Tise

Dnevnik pre 3 sata
KANjIŽA: Najezda komaraca kojom su od pre nekoliko dana pogođeni i žitelji kanjiške opštine, alarmirala je i nadležne da reaguju. Odeljenje za građevinske i inspekcijske poslove Opštinske uprave Kanjiža saopštilo je da će se zbog predstojećih praznika - najkasnije do 30. aprila 2018.... »

Nedostaju radnici za košenje trave u Bečeju

Dnevnik pre 3 sata
Nismo primetili šefa službe održavanja čistoće ulica u centru grada bečejskog JP „Komunalac“ prilikom rada njihove ekipe s usisivačem za suvo lišće u vrlo frekventnoj Zelenoj ulici. A možda je i bio, ali ga u oblaku prašine nismo videli. Nikome od prolaznika nije jasno zašto se radi... »

Večeras na Nomusu: Kvartet s Kinkom i Mokranjčeva muzika

Dnevnik pre 3 sata
NOVI SAD: Ponovo dva koncerta očekuju nas večeras na Novosadskim muzičkim svečanostima. Najpre će Festivalski kvartet na ovogodišnjem Nomusu prirediti drugo veče posvećeno Bramsu, počev od 20 časova u Sinagogi. Ovog puta će sa mladim talentovanim muzičarima, Robertom Lakatošem... »

Svetska poljoprivreda u Novom Sadu od 15. do 21. maja

Dnevnik pre 4 sata
NOVI SAD: Novosadski sajam ove godine obeležava 95 godina postojanja, a jubilej obeležava i Međunarodni poljoprivredni sajam, jer je 85. put kako se u Novom Sadu predstavljaju dostignuća u poljoprivredi. Ove godine 85. međunarodni poljoprivredni sajam otvoriće kapije od 15. do 21. maja, a na... »

Dinamika procesa pristupanja Srbije EU ne prati reformske napore

EurActiv  pre 8 minuta  još 14 povezanih

Dačić: EU boluje od gluvonemosti kada je Srbija u pitanju

Danas  pre 3 minuta  još 14 povezanih

Navijači Rome uhapšeni zbog pokušaja ubistva (VIDEO)

Beta  pre 2 sata  još 13 povezanih

Uživo: Đoković – Kližan 2:6, 6:1, 3:4

Večernje novosti  pre 2 minuta  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.