Dnevnik

Policija u Briselu prekinula zabranjenu ”seks zabavu”

Dnevnik pre 2 sata
BRISEL: Belgijska policija je u petak uveče u centru Brisela prekinula zabranjenu "seks zabavu" kojoj je prisustvovalo 25 ljudi, uključujući člana Evropskog parlamenta, javljaju lokalni mediji. Javno tužilaštvo je, kako navode flamanske novine "Het… »

U Vojvodini 1.763 novozaraženih, u Novom Sadu 427

Dnevnik pre 6 sati
Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja. Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1.763 nova slučaja. U svim opštinama i dalje se registruju… »

Ružić očekuje uvođenje oštrijih mera

Dnevnik pre 8 sati
NOVI SAD: Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da su na sednici Kriznog štaba za borbu protiv korone u ponedeljak izneti predlozi za uvođenje oštrijih mera, dodajući da očekuje da će takva biti i nova odluka… »

Vulin u Somboru: Bezbednost građana prioritet rada policije

Dnevnik pre 1 sata
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i direktor policije Vladimir Rebić obišli su danas pripadnike Policijske uprave Sombor. Pripadnici Policijske uprave Sombor upoznali su ministra Vulina sa bezbednosnom situacijom na teritoriji koju pokriva… »

Selaković: Rusija ostaje naš strateški partner

Dnevnik pre 1 sata
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i poručio da je Srbija čvrsto opredeljena za dalji razvoj političkih odnosa sa Rusijom i to na temeljima strateškog partnerstva i… »

Parlament Crne Gore sutra bira novu vladu

Dnevnik pre 1 sata
PODGORICA: U Podgorici će sutra biti održana sednica parlamenta na čijem dnevnom redu je izbor 42. crnogorske vlade, koju je predložio mandat Zdravko Krivokapić. Krivokapić je u ponedeljak parlamentu dostavio ekspoze u kojem je na 51 strani naveo da… »

Mirović se vratio se na posao nakon oporavka od kovida 19

Dnevnik pre 2 sata
NOVI SAD: Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović vratio se na posao posle dvonedeljnog odsustva nakon što se oporavio od virusa kovid 19, saopšteno je iz Pokrajinske vlade. Sutra će predsedavati sednicom Vlade koja je zakazana za 11 časova, a u… »

Mihajlović: Zatražiću od Vlade da naloži Srbijagasu da završi reformu

Dnevnik pre 4 sati
OBRENOVAC: Potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović najavila je danas da će zatražiti od Vlade Srbije da naloži Srbijagasu da završi reformisanje i da se zaista odvoji delatnost transporta i distribucija gasa. Na… »

Isključenja struje za sredu, 2. decembar

Dnevnik pre 5 sati
Zbog održavanja mreže, u sredu struju neće imati: RAKOVAC: Manastirska; Železnička; Stošin Do; Groblje u starom Rakovcu; Belegirska; Fruškogorska; Veljka Petrovića; Vojvode Mišića; Pašićeva od 09.30 do 11.30 SREMSKA KAMENICA: Slavka Rodića… »

Uskoro pametan nadzor plovidbe brodova na Dunavu i Savi

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je javni poziv za uvođenje VTS i VHF sistema za upravljanje brodskim saobraćajem na Dunavu i Savi. U pitanju je implementacija VTS sistema i VHF (very high frequency) sistema… »

Dnevnik, najnovije vesti »