Dnevnik

Presuda za 11 optuženih za mahinacije sa osiguranjem u saobraćajkama 2012.

Dnevnik pre 21 sat
U novosadskom Višem sudu, pred većem sudije Borivoja Papa, juče je izrečena prvostepena, nepravosnažna presuda, za 11 okrivljenih za mahinacija s osiguranjem 2012. godine. Među optuženima, koji su se, bar na kraju postupka branili sa slobode… »

Koji događaj je Putinu najvažniji u 2020. godini

Dnevnik pre 22 sata
MOSKVA: Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da će, po njegovim uverenjima, najvažniji događaj naredne godine biti obeležavanje 75. godišnjice pobede nad nacističkom Nemačkom u Drugom svetskom ratu. "Mogu da kažem šta će biti najvažnije… »

Srpski „orao” brži od zvuka: Tući će i nisko i visoko (video)

Dnevnik pre 13 sati
BEOGRAD: Vojska Srbije radi na modernizaciji svog naoružanja, a jedan od projekata je i modernizacija borbenog aviona "orao". To je avion koji leti brže od zvuka, a detaljna ispitivanja konstrukcije aviona pokazala su da "orao" može da leti do 2042… »

LNA pojačala ofanzivu na Tripoli

Dnevnik pre 10 sati
KAIRO: Vođa samoproglašene Libijske nacionalne armije (LNA) Kalifa Haftar najavio je finalnu i "odlučujuću" bitku za Tripoli, nakon čega je usledila 24-časovna borba njegovih pristalica sa pripadnicima bezbednosnih snaga libijske vlade koju… »

Novootkrivene tajne iz Hitlerove Vučje jame (video)

Dnevnik pre 11 sati
VARŠAVA: Posle višenedeljnih iskopavanja nekadašnjeg sedišta Adolfa Hitlera na Istočnom frontu, smeštenog u Poljskoj, pronađeno je više predmeta, između ostalog i upaljač koji još uvek radi. Zloglasno nacističko sedište „Vučja jama“… »

Grad traži koncesionara za izgradnju četiri garaže u centru

Dnevnik pre 23 sata
Reč je o tri podzemne garaže – na Trgu republike, u Ulici Modene i kod zgrade Banovine – i nadzemnoj na uglu Uspenske i Šafarikove. Projektovanje, izgradnja, upravljanje i održavanje tih objekata odabranim preduzećima će biti povereno na 40… »

Đoković preskače prepone u Monaku (video)

Dnevnik pre 1 dan
Najbolji srpski teniser Novak Đoković počeo je pripreme za nastupajuću sezonu. Drugi reket planete trenutno boravi u Monaku, gde je na atletskom stadionu St. Luis Drugi krenuo sa radom na fizičkoj pripremi. Novak je na svom Instagram profilu objavio… »

Uhvaćeni osumnjičeni za razbojništvo u Futogu

Dnevnik pre 18 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su dvojicu maloletnika, neposredno pošto su, kako se sumnja, u Futogu učinili krivično delo razbojništvo. Sumnja se da su dvojica šesnaestogodišnjaka, maskirani i uz pretnju nožem… »

ZAŠTITA POTROŠAČA Kupci i trgovci pre suda mogu izgladiti spor

Dnevnik pre 20 sati
Potrošači i Srbiji trebali bi da uskoro dobiju bolju i sveobuhvatniju zaštitu nego do sada. Nedavno je završena javna rasprava o Nacrtu izmena Zakona o zaštiti potrošača. Nakon sumiranja rasprave, taj obogaćeni zakonski tekst trebalo bi da prođe… »

SP Japan: Holandija i Španija za titulu

Dnevnik pre 10 sati
Rukometašice Holandije i Španije sastaće se u nedelju u finalu 24. Svetskog prvenstva u Kumamotou (12.30). Holanđanke su do svog drugog finala došle posle dramatične pobede nad olimpijskim šampionkama, selekcijom Rusije (33:32), dok je u drugom… »

Dnevnik, najnovije vesti »