Dnevnik

Azerbejdžan završio proces preuzimanja teritorije

Dnevnik pre 2 sata
BAKU: Azerbejdžan je danas završio proces preuzimanja teritorije, koju mu je Jermeniija prepustila u skladu sa mirovnim sporazumom kojim je posredovala Rusija i kojim su okončani šestonedeljni sukobi oko Nagorno-Karabaha. Predsednik Azerbejdžana… »

Mihajlović: Zatražiću od Vlade da naloži Srbijagasu da završi reformu

Dnevnik pre 5 sati
OBRENOVAC: Potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović najavila je danas da će zatražiti od Vlade Srbije da naloži Srbijagasu da završi reformisanje i da se zaista odvoji delatnost transporta i distribucija gasa. Na… »

Isključenja struje za sredu, 2. decembar

Dnevnik pre 5 sati
Zbog održavanja mreže, u sredu struju neće imati: RAKOVAC: Manastirska; Železnička; Stošin Do; Groblje u starom Rakovcu; Belegirska; Fruškogorska; Veljka Petrovića; Vojvode Mišića; Pašićeva od 09.30 do 11.30 SREMSKA KAMENICA: Slavka Rodića… »

Uskoro pametan nadzor plovidbe brodova na Dunavu i Savi

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je javni poziv za uvođenje VTS i VHF sistema za upravljanje brodskim saobraćajem na Dunavu i Savi. U pitanju je implementacija VTS sistema i VHF (very high frequency) sistema… »

Preminuo tvorac Kviskoteke Lazo Goluža

Dnevnik pre 7 sati
ZAGREB: Novinar i urednik Hrvatske televizije i autor "Kviskoteke" Lazo Goluža preminuo je danas u Zagrebu u 85. godini. To je za portal 24sata potvrdio njegov sin Dominik Goluža. Goluža je diplomirao je komparativnu književnost i italijanski jezik na… »

Nacrt plana KCV na javnom uvidu

Dnevnik pre 8 sati
Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Grada Novog Sada oglašava izlaganje na javni uvid Nacrt plana generalne regulacije Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja plana generalne regulacije Kliničkog… »

Solana: Srbiju brzo uvesti u EU

Dnevnik pre 2 sata
BRISEL: Bivši generalni sekretar Saveta EU, Havijer Solana, kaže da je način za rešavanje "kosovskog pitanja" nastavak pregovora Beograda i Prištine, ali i omogućavanje brzog ulaska Srbije u EU. "Kosovo danas ima mnoge probleme, ali Srbiju moramo… »

Deo Bulevara cara Lazara bez vode

Dnevnik pre 5 sati
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Bulevar cara Lazara, od Bulevara oslobođenja do Šekspirove ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Poništeno rešenje o dugu Crkve od dva miliona evra u Crnoj Gori

Dnevnik pre 6 sati
PODGORICA: Crnogorsko Ministarstvo finansija poništilo je rešenje Poreske uprave kojim se na teret Mitropoliji crnogorsko-primorskoj stavlja poreski dug od preko dva miliona evra, sa obračunatim kamatama, na ime poreza i doprinosa za penzijsko i… »

Optuženi za krađu violine Lajku Feliksu pred sudijom 16. decembra

Dnevnik pre 6 sati
Suđenje Predragu Jovišiću (43) iz Stare Pazove i Nenadu Simetiću (51) iz Temerina, optuženima za krađu skupocene violine muzičkom umetniku Lajku Feliksu biće nastavljeno 16. decembra. Kako “Dnevnik” saznaje, očekuje se da tada bude doneta… »

Dnevnik, najnovije vesti »