Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

Opštinska liga Šid: Lider potonuo u Kukujevcima

Dnevnik pre 4 sata
Obilić - Napredak 4:0 (3:0). KUKUJEVCI: Igralište Obilića, gledalaca 100, sudija Avramović (Molovin). Strelci: Stepanović u 9. i 65, Medić u 15. i Bertić u 44. minutu. Žuti kartoni: Trgić, Medić, Stepanović (Obilić), P. Petrović, Stanojčić (Napredak). OBILIĆ: Panić, Rudić,... »

Više od 20 filmova Želimira Žilnika na internetu

Dnevnik pre 4 sata
BEOGRAD: Kao deo aktuelne izložbe „Građani iz sjene“, više od 20 filmova Želimira Žilnika biće do 6. maja dostupno za gledanje na internetu, objavio je Filmski centar Srbije. Mnogi od ovih filmova su retko prikazivani i prvi put su dostupni na internetu. Filmovi pripadaju različitim... »

Pokrajina regresira prevoz za više od 2.000 studenata

Dnevnik pre 4 sata
NOVI SAD: Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost je u ovoj godini, za regresiranje prevoza studenata u međugradskom, odnosno, međumesnom saobraćaju na teritoriji AP Vojvodine, obezbedio 20 miliona dinara. Sredstva za regresiranje prevoza namenjena su za... »

Privatnih vozova biće više na našim prugama

Dnevnik pre 4 sata
NOVI SAD: Pred poslanicima Skupštine Srbije uskoro će se naći Predlog zakona o železnici, koji je uputila Vlada Srbije, kako bi naša država nastavila otvaranje i harmonizaciju tržišta železničkih usluga sa jedinstvenim evropskim železničkim tržištem, njegovo integrisanje u tržište... »

Na krilima dve vezane pobede Spartak dočekuje Napredak

Dnevnik pre 5 sati
Spartak Ždrepčevu krv još samo nekoliko koraka deli od plasmana u konkurenciju fudbalske Evrope. Spartak Ždrepčevu krv još samo nekoliko koraka deli od plasmana u konkurenciju fudbalske Evrope. Malo ko je video Subotičane u situaciji u kojoj se nalaze, još je manje onih koji su im... »

Za plastenike, navodnjavanje i farme 145 miliona dinara

Dnevnik pre 5 sati
NOVI SAD: Pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je 103 ugovora poljoprivrednicima iz Vojvodine, po četiri konkursne linije, i to opremanje stočarskih farmi, nabavka konstrukcije i opreme za biljnu proizvodnju u plastenicima, nabavka sistema i opreme za... »

Potiska liga: Dva penala u Molu

Dnevnik pre 1 sat
​​​​​​​Bačka – Jedinstvo (M) 2:1 (0:0). MOL: Stadion Bačke, gledalaca 100. Sudija: S. Jurić (Senta). Strelci: P. Križan u 65. (iz jedanaesterca) i M. Križan u 85. za Bačku, a Makra u 88. minutu (iz jedanaesterca) za Jedinstvo. Žuti kartoni: M. Križan, D. Vrbaški i... »

Opštinska liga Ruma–Irig: Kontrama do pobede

Dnevnik pre 1 sat
Polet - Jedinstvo (K) 4:1 (1:1). NIKINCI: Stadion Borca, gledalaca 40, sudija Otašević (Ruma). Strelci: Stevanović u 15, Miletić u 77. i Perić u 79. i 91. za Polet, a Lazić u 22. minutu za Jedinstvo. Žuti kartoni: Perić, Marić, Miletić (Polet), Cvetičanin, Simić, Spasojević, S.... »

Opštinska liga Inđija–Stara Pazova–Irig: Preokret u nastavku

Dnevnik pre 2 sata
Car Uroš - Sloga (K) 1:2 (1:0). JAZAK: Igralište Car Uroša, gledalaca 100, sudija Milić (Inđija). Strelci: Dragan Jurišić u 5. za Car Uroš, Komazec u 58. i Vasić u 60. minutu za Slogu. Žuti karton: Dragan Jurišić (Car Uroš). CAR UROŠ: Pardovicki 9, Jovanović 8, Stojčić 7 (Babnik 7),... »

Kabel i Sloga igraju derbi Vojvođanske lige–jug

Dnevnik pre 2 sata
U Vojvođanskoj fudbalskoj ligi jug vodi se neizvesna borba za viši rang i za opstanak. Na vrhu vri kao u košnici, četiri tima konkurišu za plasman u Srpsku ligi. Na vodećoj poziciji je Jedinstvo sa 47 bodova, iza je sa istim brojem bodova Sloga iz Erdevika, dva manje ima Borac iz Šajkaša,... »

©2018 Netmark d.o.o.