Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

U srpskim lukama pretovareno 20 odsto više tereta

Dnevnik pre 20 sati
BEOGRAD: U prvih devet meseci ove godine u srpskim lukama je pretovareno 8,65 miliona tona robe ili oko 20 odsto više tereta u odnosu na isti period prošle godine. Kako je saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, broj putnika u istom periodu, broj putnika takođe je... »

Lalatović: Zemun protiv Zvezde pokazao kvalitet...

Dnevnik pre 20 sati
NIŠ: Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da ekipa mora da bude oprezna motivisana protiv Zemuna jer je rival nedavno protiv Crvene zvezde pokazao snagu. "Ono što sam poručio i mojim igračima jeste da maksimalno oprezno moramo da uđemo u utakmicu sa Zemunom jer... »

SAD: Džekpot državne lutrije porastao na milijardu dolara

Dnevnik pre 18 sati
VAŠINGTON: Džekpot u megamilionskoj američkoj lutriji porastao je na milijardu dolara i to je trenutno druga po veličini nagrada u istoriji lutrije. Ovo je još neistražena teritorija i uzbudljivo je videti ljude širom države kako kupuju tikete i pridružuju se zabavi, izjavio je glavni... »

Azar: Nemam problem ni da ostanem u Čelsiju do kraja karijere

Dnevnik pre 1 dan
LONDON: Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je da, bez obzira što mu je san da jednog dana zaigra u Real Madridu, nema ništa protiv ni da ostane u londonskom klubu do kraja karijere. Azar se sve više dovodi u transferom u redove prvaka Evrope, slao je i pozitivne signale Realu, koji je... »

Predsednik Višeg suda u Beogradu izabran za sudiju VKS

Dnevnik pre 20 sati
BEOGRAD: Visoki savet sudstva (VSS) izabrao je danas predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića za sudiju Vrhovnog kasacionog suda, objavljeno je danas na sajtu VSS. Stepanović je 2013. godine bio izbran za sudiju Apelacionog suda u Beogradu, a pre toga je bio sudija Višeg suda u... »

Regionalna konferencija mladih zapadnog Balkana

Dnevnik pre 20 sati
NOVI SAD: Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić pozdravio je danas učesnike završne Regionalne konferencije mladih zapadnog Balkana, koja se realizuje u okviru četvorogodišnjeg programa u organizaciji Evropske asocijacije za lokalnu demokratiju i Centra lokalne demokratije.... »

Istrage o nestalim bebama mogu da vode samo nadležni organi

Dnevnik pre 20 sati
BEOGRAD: Komisija za ispitivanje postupanja državnih organa u rasvetljavanju slučajeva nestale dece saopštila je danas da istrage o tome mogu da vode samo nadležni organi, a ne Vlada Srbije ili njena Komisija što bi, kako se navodi, predstavljalo kršenje zakona i Ustava. U saopštenju se... »

Orban usvojio nosoroga, zamolio građane da predlože ime

Dnevnik pre 16 sati
BRISEL: Mađarski premijer Viktor Orban usvoji je nosoroga i zatražio od javnosti da mu pomogne u izboru imena. Dobio sam poseban zahtev iz zoološkog vrta u Niređhazu da usvojim nosoroga. To sam i uradio ali usvajanje ide zajedno sa kumstvom, tako da moramo da mu odaberemo ime, napisao je Orban... »

Škotska policija žiteljima Ejšira: Čuvajte se crnog pantera!

Dnevnik pre 18 sati
LONDON: Škotska policija upozorila je stanovnike sela Drpngan i Kolhal u istočnom Ejširu da budu na oprezu jer se njihovim krajem slobodno kreće crni panter koji je najverovatnije povređen. Prema pisanju britanskih medija, panter je primećen na polju u blizini puta B730, a stanovnicima se... »

NASA: Rogozin može u SAD, sankcije "na pauzi"

Dnevnik pre 21 sat
VAŠINGTON: Američka administracija odlučila je da privremeno ukine sankcije Dmitriju Rogozinu, generalnom direktoru Roskomosa, ruske federalnen kosmičke agencije kako bi mogao da poseti SAD na poziv svemirske agencije NASA, rekao je direktor te američke agencije agencije Džim Brajdstin. Pre... »

©2018 Netmark d.o.o.