Dnevnik

Godišnji koncert „velikog kola” u SNP

Dnevnik pre 20 sati
Udruženje „Veliko kolo” održaće godišnji koncert „Srce da zaigra” u nedelju(15.decembar) od 18 sati, na Velikoj sceni „Jovan Đorđević” u Srpskom narodnom pozorištu. Na koncertu će se predstaviti sve sekcije udruženja s više od 400… »

NBB najavio novogodišnje spektakle: Tri „Rok opere” i tri tenora

Dnevnik pre 21 sat
Novosadski big bend pripremio je za predstojeće praznike ekskluzivne koncertne hepeninge za sladokusce, „spajajući i spojivo i nespojivo”, kako je to za „Dnevnik” rekao aranžer, dirigent i umetnički rukovodilac NBB-a Fedor Vrtačnik. Najpre… »

Predstava „Debela” premijerno u Pozorištu mladih

Dnevnik pre 20 sati
Predstava “Debela”, rađena po romanu Silvije Šesto, u režiji Emilije Mrdaković, premijerno će biti izvedena sutra u 19 časova na maloj sceni Pozorišta mladih. Ova predstava za uzrast od petnaest godina pa naviše, bavi se “problemima u… »

Mons: Divna i Frano otvaraju ciklus božićno-novogodišnjih koncerata

Dnevnik pre 21 sat
Nastupom Divne Ljubojević i ansambla “Melodi” večeras u 20 časova u Sinagogi, počeće ciklus božićno-novogodišnjih koncerata, u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada (Mons). U okviru ovog ciklusa će, do 11. januara, biti priređeno pet… »

Vlada HR dala novac za izgradnju Hrvatske kuće u Subotici

Dnevnik pre 22 sata
ZAGREB: Hrvatska vlada dodelila je, u sklopu nacionalnog praznika hrvatske manjine u Srbiji, liderima te zajednice 90.000 evra za izgradnju Hrvatske kuće u Subotici i kadrovsko snaženje Hrvatskog nacionalnog veća (HNV). "Ovo je pokazatelj jedne… »

LINGLONG SUPERLIGA: Proleter očekuje da Radnički poklekne u Novom Sadu

Dnevnik pre 22 sata
Pobeda nad Čukaričkim(2:1) u zaista teškim uslovima za igru, zbog guste magle i nakvašenog terena, došla je kao melem na ranu fudbalerima Proletera posle predhodnih solidnih utakmica bez rezultatskog uspeha. Napravljen je bodovni pomak pred današnju… »

U Matici srpskoj predstavljena knjiga episkopa bačkog Irineja

Dnevnik pre 21 sat
U Svečanoj sali Matice srpske predstavljena je knjiga „Tajna razlikovanja božanske suštine i energije u Svetoj Trojici po Svetome Marku Efeskom Evgeniku“ episkopa bačkog dr Irineja Bulovića, zajedničko izdanje Besede i Matice srpske. Reč je o… »

Sportska hala niče uz najveću školu u Beloj Crkvi

Dnevnik pre 23 sata
BELA CRKVA Sa 350 đaka Osnovna škola „Žarko Zrenjanin” najveća je u belocrkvanskoj opštini. Njeni đaci i cela zajednica dobiće novu fiskulturnu salu koja se gradi uz samu školu. Kamen temeljac za ovaj objekat položio je pre dva meseca… »

Drugi porodični bazar u Mađarskoj građanskoj kasini

Dnevnik pre 23 sata
SOMBOR: Mame okupljene u Udruženju „Klub na kub“ pripremile su drugi „Somborski porodični bazar“, namenjen trudnicama, mamama i tatama, bebama i deci kao besplatnu manifestaciju koja će biti održana danas u Mađarskoj građanskoj kasini od… »

Mobilni operacioni sto na ortopediji zrenjaninske bolnice

Dnevnik pre 23 sata
ZRENjANIN: Novi mobilni operacioni sto, za potrebe Odeljenja ortopedije sa traumatologijom, predstavljen je juče u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu. Operacioni sto je zrenjaninska bolnica dobila na konkursu Pokrajinskog sekretarijata… »

Dnevnik, najnovije vesti »