Dnevnik » Vesti dana

http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

Vojvođanske dimnjake čisti samo 70 odžačara?!

Dnevnik pre 18 sati
NOVI SAD: Broj domaćinstava u koja se greju na čvrsta goriva raste već nekoliko godina uzastopno jer se to pokazalo kao najjeftinija varijanta, ali na vojvođanskim ulicama retko se sreću radnici u crnim uniformama, garavog lica, s prepoznatljivim četkama na dugoj sajli. Sve je manje onih koji... »

Nova ekonomska avantura: Ferka u Izbi - imamo petlju!

Dnevnik pre 18 sati
NOVI SAD: I mnogo pre pojave kriptovaluta širom sveta se tragalo za alternativnim sistemima upravljanja ekonomijom i novcem kako bi se umanjile globalne posledice kapitalizma i sistema koji on nosi sa sobom. Po pravilu su to bili pokušaji pravljenja izolovanih komuna ili sličnih zajednica koje su... »

Mirović: Politika okupljanja oko projekata jedino donosi rezultate

Dnevnik pre 18 sati
NOVI SAD: Iz ovogodišnje pokrijinske kase gotovo 40 odsto novca će biti usmereno na nove razvojne projekte. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović u intervjuu za „Dnevnik” napominje da o starima projektima, poput „Žeželjevog” mosta, subotičkog Narodnog pozorišta i drugih velikih... »

Regionalna A2 liga: Drama, pa goleada Voše

Dnevnik pre 5 sati
Iako krajnji rezultat to ne govori, Vojvodina je teže od očekivanog izašla na kraj sa Solarisom iz Šibenika. Mučili su se Novosađani u prve tri četvrtine, dva-tri puta čak uspevali da obezbede i tri gola razlike, ali su se borbeni Šibenčani uvek vraćali u utakmicu. Vodila je Vojvodina na... »

Šangajska osmoletka bez dugova od prošle godine

Dnevnik pre 5 sati
Posle nekoliko godina OŠ„Veljko Vlahović” je zahvaljujući novcu koji je dobila iz gradskog budžeta, prošlu godinu konačno provela bez dugova. Naime, Grad je 2016. godine toj osmoletki dodelio nešto više od 772.000 dinara za izmirenje duga komercijalnim dobavljačima i javnim komunalnim... »

Za ranije sazrevanje „krivci” gojaznost, hrana s aditivima...

Dnevnik pre 5 sati
U poslednjih nekoliko godina primetan je sve raniji početak polnog sazrevanja kod dece. Kod devojčica je ta pojava zabeležena i mnogo ranije, ali kod dečaka je to novost, koja je iznenadila mnoge stručnjake. – Brojni faktori utiču na rast i razvoj kod dece: stanje uhranjenosti, genetski... »

Jožef Sabo posvećen istoriji plemićkih porodica

Dnevnik pre 5 sati
Četiri decenije Jožef Sabo iz Novog Kneževca predan je poslu električara u Prehrambenoj industriji “Aleva” ali isto tako “pod visokim naponom” drži ga i zavičajna istorija brojnih plemićkih porodica koje su obitavale u varoši kraj Tise, pa i istorija poljoprivrede Banata. Između... »

Vučić u Lapljem selu sa više hiljada Srba sa celog KiM

Dnevnik pre 1 dan
LAPLjE SELO: „Veliko vam hvala što čuvate ognjišta i što čuvate i branite srpsko ime i prezime, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić Srbima sa celog Kosova i Metohije, koji su, više hiljada njih, došli u Laplje selo kako bi se sreli i razgovarali sa predsednikom Srbije.... »

SAD: Započela finansijska blokada američke vlade

Dnevnik pre 1 dan
VAŠINGTON: Delimična blokada američke vlade započela je u ponoć, nakon što demokrate i republikanci nisu uspeli da postignu dogovor o finansiranju, pošto su ostali podeljeni u pogledu imigracije i pogranične bezbednosti. Pošto oba doma američkog Kongresa do ponoći, po lokalnom vremenu,... »

Premijer: Milivojević strelac u porazu Palasa

Dnevnik pre 1 dan
U nastavku 24. kola Premijer lige Arsenal je postigao četiri gola u prvom poluvremenu protiv Kristal palasa, a jedini gol za goste postigao je Luka Milivojević. Premijer liga, 24. kolo: Brajton - Čelsi 0:4 (0:2) Azar 3, 77, Vilijan 6, Mozes 89 Arsenal - Kristal Palas 4:1 (4:0) Monreal 6, Ivobi... »

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Pucnjava na Menhtenu, troje ranjeno

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Haradinaj: Motivi za ubistvo Ivanovića nisu etnički

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Osuda pretnji političkim protivnicima

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.