Dnevnik

Strateg košarkašica 021 Aleksandar Jovanović najbolji vojvođanski trener

Dnevnik pre 16 sati
Prvenstvo u Ženskoj košarkaškoj ligi Srbije, utakmicama 10. kola, ulazi u drugi deo. Kao i lane, od vojvođanskih klubova najviše je pokazao novosadski 021, koji trenira i igra u Petrovaradinu. Posle devet kola Novosađanke se nalaze na trećoj… »

JEZIKOMANIJA Rukati manipulator...ili manipulant?

Dnevnik pre 16 sati
Manipulant ili manipulator? Kada manipulišemo, mi događaje prikazujemo na takav način da drugu osobu navodimo na postpuke koji služe našoj ličnoj koristi. Manipulacijom se uspostavlja kontrola nad drugom osobom, a sve zarad zadovoljenja nekog našeg… »

okoTVoko Novogodišnja televizijska artiljerija

Dnevnik pre 16 sati
Znamo da se približila Nova godina, znaju to i naši najveći kablovski i IPTV distributeri, a u utakmici koja je odavno počela i kraja joj nema, baš ovi praznici pokažu koliko smo kao konzumenti medijskog sadržaja, osetljivi na kojekakve mamce… »

NININE MUSTRE Peške, nema greške

Dnevnik pre 16 sati
Pešačenja dugo nije bilo na listi mojih omiljenih aktivnosti. Razlozi su bili krajnje praktične prirode. Žulja me torba koja visi na ramenu i sva se zbog nje iskrivim na jednu stranu. O potrebi da natrpam u tašnu koliko god može da stane pa je uvek… »

“WOODEN KRAFT” Dekoracija prepuštena drvetu

Dnevnik pre 17 sati
Drvena daska za sečenje i posluživanje u obliku praseta najpopularnija je daska radionice i brenda “Wooden kraft”, koji ne bi postojao bez spretnih ruku, volje i sjajnih ideja Vladimira Srdića i Miroslava Jocića Šimraka. Oni već oko četiri… »

Novogodišnji bazar na platou kod pančevačke Gradske kuće

Dnevnik pre 19 sati
PANČEVO:Novogodišnji bazar po deveti put održaće se od 20. do 22. decembra na platou ispred Gradske uprave u nameri da se doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020 godine . U tri dana priredbe izlagaće veliki broj… »

Odbojkaši Bečeja dočekuju Partizan iz Bača

Dnevnik pre 18 sati
Odbojkaši Bečeja su od minule nedelje lideri drugoligaškog severa i razumljivo je što s optimizom dočekuju naredni okršaj pred svojim navijačima. Rival će im biti Partizan iz Bača, a današnja utakmica počinje u 18 sati. -Za razliku od derbija u… »

Kuglaši Jedinstva polusezonu završili na prvom mestu

Dnevnik pre 18 sati
Izgradnjom nove, supermoderne četvorostazne kuglane u Novom Bečeju stvoreni su optimalni uslovi da se kuglaši novobečejskog Jedinstva, posle godinu dana pauze, vrate u Superlugu, gde su igrali prethodne četiri sezone. Novobečejski kuglaši su… »

Druga MZ u Adi: Znaju vrednost samodoprinosa

Dnevnik pre 18 sati
ADA: Unapređenje komunalne infrastrukture ostvaruje se kroz saradnju Opštine Ada sa mesnim zajednicama, od kojih su dve na području Ade. Sekretar Druge MZ Elfride Varga ističe da je Ada jedna od retkih vojvođanskih opština gde građani od ličnih… »

Godišnji koncert „velikog kola” u SNP

Dnevnik pre 18 sati
Udruženje „Veliko kolo” održaće godišnji koncert „Srce da zaigra” u nedelju(15.decembar) od 18 sati, na Velikoj sceni „Jovan Đorđević” u Srpskom narodnom pozorištu. Na koncertu će se predstaviti sve sekcije udruženja s više od 400… »

Dnevnik, najnovije vesti »