Gde investirati » Vesti dana

http://www.gdeinvestirati.com

Gde investirati

Dinar sutra jači, srednji kurs 118,1654 dinara

Gde investirati pre 3 sata
Dinar će sutra biti jači prema evru za 0,1 odsto nego u petak i zvanični srednji kurs će iznositi 118,1654 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar će prema evru biti na istom nivou kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou jači za 3,9 procenta. Od početka godine dinar je... »

Produktna berza: Kukuruz beleži negativan cenovni trend

Gde investirati pre 2 sata
Pad cena, odsustvo trgovanja pojedinih berzanskih roba karakteriše nedelju za nama na „Produktnoj berzi“ u Novom Sadu. Možemo reći da se negativni trendovi nastavljaju drugu nedelju za redom. Ukupan promet za ovu nedelju je iznosio 1.025 tona robe, čija je finansijska vrednost iznosila... »

Prosečna neto martovska plata u Srbiji 49.400 dinara

Gde investirati pre 2 dana
Prosečna neto plata u Srbiji za mart 2018. godine iznosila je 49.400 dinara, dok je prosečna bruto zarada “težila” 68.251 dinar. Prosečna neto zarada za mart iznosila je 418 evra, dok je za u istom mesecu 2017. godine iznosila 386 evra. U odnosu na februar 2018., prosečna bruto i neto... »

Azijske berze: Ulagači suzdržani, dolar stabilan

Gde investirati pre 2 dana
Na azijskim berzama u petak se trguje oprezno, kao i prethodnih dana, jer su ulagači suzdržani nakon što je predsednik SAD-a Donald Trump poručio da razmatra uvođenje carina na uvoz automobila i otkazao summit sa Severnom Korejom. MSCI indeks azijsko-pacifičkih akcija, bez japanskih, bio je... »

Od danas na snazi GDPR

Gde investirati pre 2 dana
Od danas je na snazi opšta uredba Evropske unije o zaštiti podataka koji je Evropski parlament usvojio 14. juna 2016. godine. Poznata po engleskoj skraćenici GDPR (General Data Protection Regulation), ovo je ambiciozna, sveobuhvatna i prilično komplikovana uredba za zaštitu privatnosti podataka... »

Sladoledom od bundeve protiv nezaposlenosti

Gde investirati pre 2 dana
Pomoću sredstava za samozapošljavanje, Branka Živanović iz Loznice je započela proizvodnju sladoleda, a potom otvorila i poslastičarnicu. Ledenim kuglama od standardne vanile, jagode, čokolade, ali i specijalnim od zelene jabuke, bundeve i cimeta uspela je da pobedi nezaposlenost. – Posla... »

Kako započeti biznis sa 5.000 evra

Gde investirati pre 2 dana
Privatan posao možete započeti i sa 5.ooo evra, a mi Vam donosimo neke ideje za započinjanje posla. Kada su američkog industrijalca Henrija Forda tvorca automobila “ford”, pitali da li je pre svog izuma ispitivao tržište da vidi šta mušterije žele, on je odgovorio: – Da sam pitao... »

Srednji kurs 118,22 dinara za evro

Gde investirati pre 3 dana
Zvanični srednji kurs dinara iznosiće danas 118,22 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na juče, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar će prema evru biti na istom nivou kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou jači za 4,0 procenta. Od početka godine dinar je ojačao za 0,2... »

Azijske berze: Ulagači oprezni, moguće carine na uvoz automobila u SAD

Gde investirati pre 3 dana
Na azijskim berzama u četvrtak se trguje oprezno zbog neizvesnosti u vezi trgovinskih pregovora između Washingtona i Pekinga i poruke predsednika SAD-a Donalda Trumpa o mogućem uvođenju carina na uvoz automobila. MSCI indeks azijsko-pacifičkih akcija, bez japanskih, bio je oko 7,30 sati u plusu... »

Zorana Mihajlović: Dubai Port World želi da gradi novu luku u Srbiji

Gde investirati pre 4 dana
U Beogradu je potpisan Memorandum o razumevanju i saradnji na projektima razvoja rečnih luka između Vlade Srbije i kompanije Dubai Port World iz UAE. Memorandum su potpisali ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sa predsednikom kompanije Dubai Port World,... »

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

RTV  pre 4 sata  još 15 povezanih

Nije samo Salah, strepe i u Realu!

Sportske.net  pre 5 sati  još 14 povezanih

Vučić ne zna datum nastavka dijaloga sa Prištinom

Danas  pre 12 minuta  još 12 povezanih

Bejl: Doprineo sam velikoj pobedi

Beta  pre 15 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.