Gde investirati » Vesti dana

http://www.gdeinvestirati.com

Gde investirati

Turci sve češći kupci stanova u Crnoj Gori

Gde investirati pre 1 dan
Cena i prodaja stanova u Crnoj Gori ustalile su se poslednjih godina na približno istom nivou, saopšteno je iz agencija za nekretnine. Predstavnici agencija naveli su da je u prošloj godini pojačano interesovanja turskih građana za kupovinu crnogorskih nekretnina, i da kupaca stanova iz Turske... »

Državna lutrija Srbije uvećala promet 23 odsto

Gde investirati pre 1 dan
Državna lutrija Srbije je u 2017. godini uvećala promet za 23 odsto u odnosu na 2016. godinu i tako ostvarila ukupan godišnji promet od 6.148.406.000 dinara. Kako je saopšteno, Državna lutrija Srbije je u budžet Srbije uplatila gotovo dve milijarde dinara, gde je na osnovu naknada za... »

Azijske berze porasle, dolar najslabiji u tri godine

Gde investirati pre 1 dan
Na azijskim berzama su u petak indeksi porasli peti dan zaredom, nastavljajući da nadoknađuju gubitke od prošle nedelje, dok je vrednost dolara prema korpi valuta zaronila na najniži nivo u tri godine. MSCI Asia Pacific Index porastao je 0,5 %, iako je deo tržišta bio zatvoren zbog kineske... »

Wall Street porastao peti dan zaredom

Gde investirati pre 1 dan
Na Wall Streetu su i u četvrtak cene akcija porasle, peti dan zaredom, pri čemu je ponovo po dobicima predvodio tehnološki sektor, dok se tržište oporavlja od oštrog pada početkom meseca. Dow Jones skočio je 306 bodova ili 1,23 %, na 25.200 bodova, dok je S&P 500 ojačao 1,21 %, na 2.731... »

25. Kopaonik biznis forum od 04. do 07. marta u hotelu Grand

Gde investirati pre 1 dan
Jubilarni 25. Kopaonik biznis forum održaće se od 4. do 7. marta u hotelu Grand na Kopaoniku, koji okuplja više od 1000 predstavnika vladinog i nevladinog sektora, domaćih i stranih privrednika, međunarodnih eksperata i diplomatskog kora. Glavna tema o kojoj će se razgovarati na ovom događaju... »

Nestle: Dobit smanjena 15,8% u 2017.

Gde investirati pre 1 dan
Švajcarski prehrambeni div Nestle izvestio je u četvrtak o manjoj dobiti u 2017. godini zbog otpisa u poslovanju s negom kože i slabog organskog rasta. Nestle je zaključio 2017. godini s 15,8 %nižom neto dobiti, od 7,2 milijarde švajcarskih franaka (6,2 milijarde evra). “Glavni razlog je... »

Soros ubrzano kupuje akcije kompanije Overstock.com, povlači se iz Facebooka

Gde investirati pre 1 dan
Milijarder George Soros, tačnije njegov fond ubrzano kupuje akcije kompanije Overstock.com, dok se istovremeno povlači iz Facebooka. Sorosev investicioni fond kupio je veliku količinu akcija u pomenutoj kompaniji, čija je cena poslednjih dana naglo skočila. Gledajući poslednju godinu, vrednost... »

Predviđanja: Bitcoin će porasti za skoro 3.000 odsto tokom 2018.

Gde investirati pre 1 dan
Vrijednost bitcoina će porasti za skoro 3.000% tokom 2018. godine, predviđaju stručnjaci. Grupa od 13 stručnjaka smatra da će bitcoin ove godine imati najbolje performanse od svih kriptovaluta i mogao bi da dostigne vrednost od 14.928 dolara do 1. marta i dostigne 43.472 dolara do kraja godine... »

Na italijanskom moru kuće za 1 evro

Gde investirati pre 1 dan
Da li ste nekada sanjali da imate kuću u nekom italijanskom selu pored mora? Sada, jednu nekretninu možete da kupite za nešto više od 1 dolara ili tačnije, za samo jedan evro. Nalazi se u brdovitom predelu Barbagije na mediteranskom ostrvu Sardinija. Na prodaju je na stotine kuća za samo jedan... »

Cena kvadrata u Parizu 7.600 evra, u Amsterdamu 3.900

Gde investirati pre 1 dan
Osetan rast privrede evrozone i obilje vrlo jeftinih kredita dovode do rasta cena nekretnina, koji je među evropskim gradovima najprimetniji u Amsterdamu i Dablinu. Prema istraživanju firme “Savills”, u Holandiji se trenutno događa eksplozija cena nekretnina pokretana snažnim rastom BDP-a i... »

Veton Suroi i još neki odbili Tačijev orden

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

REM zabranio predizborni spot SNS

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Kraj: Partizan - Mega Bemaks 89:79

Večernje novosti  pre 2 sata  još 5 povezanih

Da li je ovo novi Peugeot 508?

Auto blog  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.