Gde investirati » Vesti dana

http://www.gdeinvestirati.com

Gde investirati

Od danas svi građani imaju pravo na besplatnu Dina karticu

Gde investirati pre 6 sati
Svi građani koji imaju tekući račun u nekoj od banaka od danas će imati pravo na besplatnu Dina karticu. Banke, međutim, nemaju obavezu da izdaju Dinu klijentima sve dok im ne istekne postojeća kartica koju su dobili od tih banaka. To predviđa novi Zakon o međubankarskim naknadama koji je... »

Azijske berze: Blagi dobitci na berzama, turska lira opet slabi

Gde investirati pre 7 sati
Na azijskim berzama u petak najvažniji indeksi ostvaruju blage dobitke, i dalje na krilima popuštanja trgovinskih napetosti između SAD-a i Kine, dok se turska lira, oporavivši se s rekordno niskog nivoa zabeležene početkom nedelje, ponovo našla pod pritiskom zbog novih američkih upozorenja... »

Srednji kurs danas 118,0313 dinara za evro

Gde investirati pre 7 sati
NBS je intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu kupovinom 30 miliona evra kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa, a od početka godine je kupila ukupno 1,73 milijarde evra, uključujući i današnju intervenciju, i prodala 180 miliona. Dinar jeprema evruna istom nivou kao pre... »

Izmeštanje Beogradske autobuske stanice možda već u novembru

Gde investirati pre 5 sati
Beogradska autobuska stanica mogla bi da bude premeštena na novobeogradsku stranu već u novembru, pišu Novosti. Objekat koji će služiti kao veza između glavne autobuske stanice, koja tek treba da se gradi, i železničke stanice Novi Beograd, trebalo bi da bude gotov u oktobru. To znači da bi... »

Top 10 najdosadnijih poslova na svetu

Gde investirati pre 6 sati
Sutra je novi radni dan, ali radije biste ostali kod kuće? Mislite da je vaš posao tako dosadan? Naravno, nije svaki posao uzbudljiv i pun akcije, ali sada znamo koja su se zanimanja pokazala kao izuzetno dosadna. Studija koju je sproveo “Emolument”, pokazala je najdosadnije poslove, a zbog... »

Povećan broj putnika na Aerodromu Nikola Tesla

Gde investirati pre 8 sati
U prvih šest meseci ove godine broj putnika na Aerodromu Nikola Tesla povećan je za sedam odsto, a ukupni prihodi veći su za devet odsto u odnosu na isti period prošle godine, pokazuje Izveštaj o poslovanju. Trend rasta obima avio-saobraćaja i svih parametara poslovanja konstantan je, pokazuje... »

Dinar nastavlja mirovanje, kurs 118,0278

Gde investirati pre 1 dan
Zvanični srednji kurs dinara iznosi 118,0278 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na prethodni dan, objavila je Narodna banka Srbije. NBS je kupila na međubankarskom deviznom tržištu 45 miliona evra kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa, a od početka godine je kupila... »

Azijske berze: Najava razgovora između Kine i SAD-a ublažila gubitke

Gde investirati pre 1 dan
Azijske berze oporavile su se u četvrtak s najnižih nivoa u zadnjih godinu dana, nakon što je službeni Peking objavio da će održati trgovinske razgovore s Washingtonom, no najvažniji indeksi i dalje su u minusu u odnosu na dan ranije zbog krize u Turskoj i straha od ekonomskog usporavanja... »

Tencent: Prvi pad dobiti u trinaest godina

Gde investirati pre 1 dan
Kineska tehnološka kompanija Tencent Holdings Ltd izvestila je o neočekivanom padu neto dobiti za 2 posto u drugom ovogodišnjem tromesečju zbog slabijeg rasta prihoda u sektoru mobilnih igara i pada u području kompjuterskih igara. Ta najveća kineska kompanija za društvene mreže i... »

Katarski šeik ulaže 15 milijardi u Tursku

Gde investirati pre 1 dan
Katarski emir, šeik Tamim ben Hamad Al-Thani obećao je da će njegova zemlja investirati u Tursku 15 milijardi dolara. On se u sredu sastao s predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, a vest o velikoj investiciji saopštena je iz kancelarije turskog predsednika. Taj korak znači pomoć turskoj... »

©2018 Netmark d.o.o.