Gde investirati

Veritas najavio novu platformu

Gde investirati 22.07.2019
Veritas Technologies, lider po tržišnom udelu u domenu zaštite kompanijskih podataka, najavio je platformu pod imenom Enterprise Data Services, koja donosi objedinjen skup tehnologija dizajniranih da apstrahuje složenost IT-a u velikim kompanijama… »

Niš se pridružio globalnoj co-working zajednici – Za preduzetnike dva zajednička prostora za rad

Gde investirati 22.07.2019
Preduzetnici i frilenseri u Nišu dobili su mogućnost da rade u dva co-working prostora – No Limit Hub-u u centru grada i Think Innovative Hub-u u Elektronskoj industriji. Iz oba prostora kažu da su potpuno opremljeni za potrebe biznisa i spremni za… »

HITNO: Belgrade Nikola Tesla Airport traži 150 radnika za transport i održavanje higijene. NIJE POTREBNO ISKUSTVO!

Gde investirati 19.05.2019
Belgrade Nikola Tesla Airport HITNO traži 150 radnika na 5 različitih pozicicija. Prijave poslati najkasnije do srede – 22. maja 2019. do 12h Ukoliko Vi niste zainteresovani za ove pozicije možete proslediti email ljudima iz Vašeg okruženja… »

“Falanghina del Sannio dop” u Beogradu uz podršku EU

Gde investirati 30.12.2018
Programi EU su jedan od instrumenata koji Evropska Unija koristi u cilju podrške i jačanja saradnje izmedu zemalja članica EU sa jedne strane, i potencijalnih zemalja kandidata sa druge strane, u raznim oblastima sprovođenja evropskih politika. Jedan… »

Aplikacija Lako do posla – brzo i jednostavno do oglasa za posao

Gde investirati 21.11.2018
Svet mobilnih aplikacija Srbije bogatiji je za još jednu korisnu aplikaciju-Lako do posla. Aplikacija spaja vrhunske poslodavce i kvalitetne kandidate nudeci svima upravo ono što im treba uz jednostavnu proceduru. Traženje posla je odavno postalo… »

UPOZNAJTE INVESTITORE I USPEŠNE STARTAPE: Pozivamo Vas na najveći investicioni forum na Balkanu, Beograd, 26-28. novembar…

Gde investirati 21.11.2018
U Beogradu će, od 26. do 28. novembra, u hotelu Metropol, biti organizovan sedmi po redu Belgrade Venture Forum (BgVF) – najveći investicioni forum u regionu. BgVF je osmišljen kao mesto gde se mogu sresti preduzetnici kojima je potrebno… »

Singl ste, a imate i visoke kriterijume? Koji je najbrži način da pronadjete partnera u skladu sa Vašim standardima

Gde investirati 26.10.2018
Sajt je privukao populaciju koja nikad ranije nije ni pomišljala da koristi dejting sajtove. Korisnici, za veoma kratko vreme nakon registracije, dolaze u situaciju da dogovaraju sastanke, i to sa ljudima koji odgovaraju njihovim standardima. Sistem… »

Država ne planira ulaganja u niški aerodrom

Gde investirati 24.10.2018
Vlada Srbije se nije obavezala da će da preuzme bilo kakve obaveze u vezi sa aerodromom Konstantin Veliki nakon što joj ga je Grad Niš besplatno ustupio pre dva i po meseca. Istovremeno, resorno ministarstvo za sada ne zna koliko će investirati u… »

“Konkurentska prednost se ne stvara cenom”

Gde investirati 24.10.2018
Važnost inovacija. Danas recimo, preko Amazona i eBay-a kupujemo proizvode za koje ne znamo ni gde su proizvedeni. S druge strane, zahvaljujući umrežavanju kroz razne oblike digitalnih platformi, naši proizvodi i usluge postaju dostupni kupcima širom… »

Zašto Jack Ma ne zapošljava eksperte

Gde investirati 24.10.2018
Važna emocionalna inteligencija. Kompanija Alibaba je danas gigant Internet trgovine sa više od 80 hiljada zaposlenih širom sveta i jedan od najatraktivnijih poslodavaca u Kini. Jack Ma naglašava da je na početku i sam grešio kada je angažovao… »