IT svet

LG ekskluzivno predstavlja svoj prvi uređaj za gajenje povrća u zatvorenom

IT svet 27.12.2019
LG Electronics (LG) će predstaviti uređaj za gajenje povrća u zatvorenom na sajmu CES 2020, čime se po prvi priključuje dinamičnom pokretu baštovanstva u zatvorenom. Revolucionarni ugradni vertikalni uređaj za gajenje povrća u zatvorenom koristi… »

Pojava fišing napada i malvera usled premijere poznate sage o svemiru

IT svet 26.12.2019
Sajber kriminalci često koriste popularne filmove kao mamac za distribuciju malvera, a najnovija filmska saga iz „galaksije daleko, daleko“ nije izuzetak. Ove godine, najnoviji i poslednji film iz popularne trilogije privukao je pažnju napadača… »

Želite da automatizujete prodajne procese? ComSale je rešenje!

IT svet 26.12.2019
Elektronsko poslovanje i globalizacija tržišta doveli su do porasta konkurencije. Sve dinamičnija tržišna utakmica zahteva od kompanija brzu reakciju na okolnosti koje se menjaju gotovo svakodnevno. U takvim uslovima, stari poslovni sistemi postaju… »

Fujifilm X100F na rasprodaji po ceni od 900$, naslednik uskoro

IT svet 26.12.2019
Volimo Fujifilmov X100F, ali definitivno nije za sve. Radi se o APS-C kameri sa fiksnim objektivom koji su najprikladniji za uličnu fotografiju, mešajući odličan 24,3-megapikselni X-Trans senzor koji se nalazi u modelima bez ogledala poput X-T2 sa… »

Moj novi digitalni život: skoro svaki drugi korisnik promenio bi svoje onlajn navike u 2020. godini

IT svet 25.12.2019
Novo istraživanje kompanije Kaspersky pokazalo je da bi više od 40% korisnika promenilo svoj digitalni način života u 2020. godini, postavljajući digitalne novogodišnje ciljeve. Većina ispitanika ima za cilj da smanji vreme koje provodi koristeći… »

XPG će prikazati kompletnu liniju gejming opreme na sajmu CES 2020

IT svet 25.12.2019
XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce u e-sportovima i tehnološke entuzijaste, sa zadovoljstvom najavljuje da će prikazati svoju najnoviju liniju proizvoda Xtreme Performance Gear na sajmu CES 2020 u Las Vegasu u okviru teme… »

Kompanije koje koriste AI i IoT prosperiraju više od konkurencije

IT svet 24.12.2019
Poslednje istraživanje kompanija IDC i SAS, AIoT – How IoT Leaders are Breaking Away, otkriva da je najvažniji pokazatelj u ostvarivanju vrednosti Internet of Things (IoT) sistema organizacije zapravo višestruka upotreba veštačke inteligencije… »

Kaspersky saveti: Početak druge sezone serije „You“– stručnjaci za sajber bezbednost upozoravaju

IT svet 24.12.2019
Na Netflixu 1 26. decembra počinje druga sezona serije „You - You'll love me". Radnja ove serije prati prodavca knjiga Džoa Goldberga (Joe Goldberg) koji razvija ekstremnu opsesiju prema svojoj mušteriji Gvinevir Bek (Guinevere Beck), proganja je na… »

LG Electronics u 2020. godinu ulazi sa novom generacijom vrhunskih Ultra monitora

IT svet 22.12.2019
Nova generacija Ultra monitora kompanije LG Electronics koja će biti predstavljena na sajmu CES 2020 osmišljena je sa ciljem pružanja dramatično boljeg korisničkog iskustva uz vrhunski dizajn i najbolje performanse. Kao vodeći inovator u segmentu… »

Synergy for Good: Microsoft tehnologije kao podrška neprofitnom sektoru

IT svet 22.12.2019
Kada ste deo neke neprofitne organizacije, koja pokušava da doprinese boljem životu zajednice, i često nemate više od par saradnika – šta je rešenje za vas? Angažovati još članova tima, sa sredstvima koja su ograničena i mnogo potrebnija u… »