IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

40% studenata veruje da njihov budući posao još uvek ne postoji

IT svet pre 27 dana
Istraživanje koje je sprovela kompanija Kaspersky Lab imalo je zadatak da ispita mišljenje studenata o njihovim karijerama nakon fakulteta, a čak 40% njih izjavilo je da veruje da poslovi za koje se oni pripremaju još uvek ne postoje. Napredak tehnologije vodi konstantnim promenama. Čak se i... »

Samsung dalje razvija HDR10+ ekosistem

IT svet pre 28 dana
Kompanija Samsung najavila je dalje proširenje svog HDR10+ ekosistema na 45 partnera iz ove industrije i izgradnju novog centra za sertifikaciju u Kini. Novo partnerstvo sa brojnim kompanijama, od onih koje nude direktni striming i sadržaje do industrije poluprovodnika, doneće gledaocima... »

ADATA predstavlja USB fleš disk UE700 Pro

IT svet pre 28 dana
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je USB fleš disk UE700 Pro. Ovaj disk s brzinama čitanja/pisanja do 360/180MB/s 1 i kapacitetom skladištenja do 256GB korisnicima nudi brz prenos podataka i... »

Xiaomi novi Mi Play model ima kružnu kameru napred i dvostruku kameru pozadi

IT svet pre 28 dana
Kineski proizvođač telefona Xiaomi predstavio je novi telefon Mi Play a sa njim i novi zarez. Uređaj poseduje kružni zarez koji nije dizajniran za rupe, kao što smo videli na Samsung i Huawei uređajima, već je centriran i očigledan. To je zarez "vodene kapljice", koji je veoma veliki, čak... »

Microsoft-ova prva kamera posle nekoliko godina moguća i podrška za Xbox One

IT svet pre 29 dana
Microsoft već duže vreme nije bio u igri web kamere, ali bi mogao da se vrati i nekim moderno opremljenim hardverom. Izvori koji razgovaraju sa Paulom Thurrottom (poznatim po Microsoftovim vezama) tvrde da Microsoft želi da se vrati na web kamere u 2019 godini sa dva 4K modela, "barem jedan" od... »

BenQ PhotoVue SW271 - monitor za profesionalce

IT svet pre 29 dana
Monitori su ako se izuzmu prenosivi mobilni uređaji (uključujući i prenosive računare) jedni od najtraženijih računarskih komponenti na tržištu. U poslednjih desetak do petnaest godina uvek su među top 5 računarskih komponenti po potražnji, a posebno interesovanje izazivaju modeli... »

LG laserski 4K projektor sa 120 inči ekrana za samo 7 inča udaljenosti

IT svet pre 29 dana
Isto tako, kao što je to slučaj sa CES-om, LG se pojavljuje sa laserskim projektorom koji će vas iskušati u odbacivanju televizora. Ovogodišnji pokušaj je još jedan CineBeam model, a Laser 4K je spreman da se takmiči sa sličnim Hisenseovim kućnim kino projektorom i ultra-skupim Sony... »

Prve Nike samozavezujući model za košarku u prodaji 2019 za 350$

IT svet pre 29 dana
Ako ste oduvek želeli da igrate košarku u paru obuće kao što je Marti McFly, Nike Mags, dobićete priliku sledeće godine. Na kvartalnim prihodima kompanije, izvršni direktori su otkrili planove za "Adaptivnu" košarkašku patiku u 2019. godini koja će koštati oko 350 dolara. Pre dve... »

BenQ MH535 – savršen biznis projektor

IT svet pre 29 dana
Proizvođači takozvanih poslovnih projektora proteklih godina se prosto utrkuju ko će predstaviti bolje i modernije kreirano rešenje. Na tržištu pobeđuje kombinacija svega i kvaliteta i mobilnosti i izrade, pa je sve teže napraviti projektor koji bi bio konkurentniji i bolji od ostalih u... »

ASUS No.1 Gejming Monitor Brend 4 godine za redom

IT svet pre 31 dan
ASUS Republic of Gamers (ROG) danas je najavio da su ROG gejming monitori proglašeni svetskim liderima četvrtu godinu zaredom, uzimajući najveći tržišni udeo za 2015., 2016., 2017. i 2018. godinu. Ova četvorostruka kruna je veliko dostignuće, potvrđeno najnovijim izveštaje WitsView-a,... »

©2019 Netmark d.o.o.