IT svet

Acer Predator 43-inčni 4K 144Hz displej sa cenom od 1499$

IT svet pre 26 dana
Acer se tek pridružio igri velikog formata za igre (LFGD) sa svojim novim Predator CG437K P dostupan u SAD-u za 1499 dolara. Novi Acer Predator CG437K P je 43-inčni monitor većeg životnog veka sa prirodnom 4K rezolucijom, tako da gledamo u 3840x2160… »

Kaspersky će u Švajcarskoj obrađivati i skladištiti podatke svojih korisnika iz SAD-a i Kanade

IT svet pre 26 dana
Kompanija Kaspersky napreduje sa relociranjem svoje infrastrukture za obradu i skladištenje podataka u Švajcarsku gde će u narednom period biti premešteni podaci korisnika iz SAD-a i Kanade. Dodatno, kompanija najavljuje planove da otvori prvi… »

Leica Full-Frame SL2 mirrorless kamera sa 5K video snimanjem

IT svet pre 27 dana
Leica je predstavila SL2, novi vodeći model bez ogledala, i poboljšan na skoro svaki način u odnosu na originalni SL. To uključuje novo telo, senzor od 47 megapiksela, Maestro III procesor i sistem menija, poboljšano elektronski tražilo, touch ekran… »

Corsair predstavlja T3 Rush gejmersku stolicu

IT svet pre 27 dana
Corsair je najavio najnoviji dodatak svojoj liniji premium stolica za igranje: T3 RUSH. Corsair T3 RUSH, poput T1 RACE i T2 ROAD WARRIOR pre njega, odlikuje se upečatljivim dizajnom inspirisanim profesionalnim moto sportovima. T3 RUSH je prva igračka… »

Kingston Technology predstavio novi model SSD-a namenjenog upotrebi u data centrima

IT svet pre 27 dana
Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, počeo je isporukom novog Data Center 450R (DC450R) Enterprise SSD-a. Ovaj… »

Canon imageFORMULA DR-S150 – Fleksibilna mogućnost povezivanja za fleksibilno skeniranje

IT svet pre 27 dana
Želite brz, kompaktan skener koji može da se koristi bilo gde u kancelariji, sa računarom ili bez njega. Svestrani skener koji pouzdano može da skenira plastične ID kartice i pasoše. Možda tragate za našim novim skenerom imageFORMULA DR- S150… »

Polovina svih DDoS napada u trećem kvartalu desila se u septembru

IT svet pre 27 dana
U trećem kvartalu 2019. godine, broj DDoS napada se povećao za trećinu u poređenju sa prethodnim periodom (30 procenata) i trećim kvartalom 2018. godine (32 procenata), prema statistici prikupljenoj putem rešenja Kaspersky DDoS Protection. Ovaj rast… »

Lenovo hvata zamah u drugom kvartalu osnažena devetim uzastopnim kvartalnim rastom prihoda

IT svet pre 28 dana
Kompanija Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) objavila je da su prihodi grupe u drugom kvartalu dostigli 13.5 milijardi dolara, beležeći rast devet uzastopnih kvartala. Prihod pre oporezivanja uvećan je za 45% u poređenju sa istim kvartalom… »

Canon proširuje liniju proizvoda punog kadra kroz fotoaparat za astrofotografiju

IT svet pre 27 dana
Canon, svetski lider u grafičkim rešenjima, nadograđuje svoj legendarni, beskompromisni asortiman proizvoda punog formata i liniju EOS R sistema puštanjem u prodaju modela EOS Ra – prvog fotoaparata punog formata ovog proizvođača za astronomsku… »

HONOR #MoveBetter - kampanja za korak ka zdravijem životu

IT svet pre 28 dana
Fizička neaktivnost predstavlja globalni zdravstveni problem. Prema podacima Svetske Zdravstvene Organizacije (SZO), skoro 30 odsto odraslih Evropljana i više od 80 odsto adolescenata u Evropi nisu dovoljno fizički aktivni. Zapravo, fizička… »

IT svet, najnovije vesti »