IT svet

8BitDo gamepad mali privezak za ključeve dostupan za 20$

IT svet pre 14 dana
Čini se da 8BitDo jedva pušta mesec da prođe bez nudeći novi kontroler Nintendo Svitch. Ovaj put, predbilježbu stavlja svoj Zero 2 za privezak na ključeve. Predivno maleni kontroler pomalo liči na manju verziju Lite za Switch periferne 8BitDo koja… »

Huawei odgovor na iPad Pro je 10.8-inčni MatePad Pro

IT svet pre 14 dana
Huawei je predstavio 10,8-inčni MatePad Pro, iPad Pro. Iako ima veliku sličnost sa Appleovim 11-inčnim iPad Pro-om, MatePro ima još tanje 4,9 mm okvire što je omogućilo prednju kameru sa rupom od 8 megapiksela, prema Engadget Chinese. Takođe ima… »

AMD potvrdio 64-jezgarni Threadripper 3990X za 2020-u

IT svet pre 14 dana
Sledeće godine će izaći AMD-ov prvi Threadripper CPU sa 64 jezgara i 128 niti, dvostruko većim od 32 jezgra i 64 niti koje se nalaze u drugoj generaciji vodećeg broda 2990WX. AMD tek treba da pruži tačan datum izdavanja ili informacije o… »

Viber biznis poruke

IT svet pre 14 dana
Posle više osvojenih priznanja na regionalnim marketinškim festivalima, kao i prestižne nagrade za Najefektivniju kampanju baziranu na sadržaju generisanom od strane korisnika na ovogodišnjoj dodeli Nagrada za efektivni digitalni marketing u Londonu… »

30 italijanskih kompanija danas i sutra u Beogradu

IT svet pre 14 dana
U Beogradu je danas počela dvodnevna poslovna misija delegacije 30 italijanskih kompanija iz sektora malih i srednji preduzeća. Ovaj poslovni skup organizuje i koordinira Nacionalna italijanska asocijacija industrijalaca Confindustria u saradnji sa… »

Microsoft razvojni centar u Srbiji najpoželjniji IT poslodavac

IT svet pre 15 dana
Sajt Poslovi.infostud.com sproveo je do sada najveće istraživanje na domaćoj IT sceni, TalentX, u kojem su ispitanici birali najpoželjnije IT poslodavce u Srbiji. Među ukupno 3.122 anketiranih IT profesionalca, najveće poverenje i priznanje… »

Upozorenje za Black Friday: Finansijske bot mreže uglavnom ciljaju sajtove e-trgovine koji prodaju odeću

IT svet pre 14 dana
U svetlu nadolazećeg perioda popusta za Black Friday, sajber kriminalci ciljaju kupce koji posećuju sajtove koji se ugavnom odnose na modu, odeću, obuću, poklone, igračke i nakit. Potrošači koji traže dobre ponude na ovakvim sajtovima u narednim… »

AMD-ov EPYC procesor osvaja svet superkompjutera

IT svet pre 17 dana
Od kako je letos objavljena informacija da će AMD-ovi EPYC procesori pokretati najbrži superkompjuter na planeti - Frontier, koji Cray treba da isporuči američkom ministarstvu za energetiku 2021. velike naučno istraživačke institucije širom sveta… »

Budite na oprezu za Black Friday: onlajn kupci suočeni sa povećanim sajber pretnjama, napadi na sajtove e-trgovine povećani…

IT svet pre 17 dana
Novi izveštaj kompanije Kaspersky pokazuje da kako Black Friday postaje sve popularniji, sve je verovatnije da će onlajn kupci postajati žrtve sajber napada. Broj napada na sajtove e-trgovine usmerenih direktno na kupce porastao je za 15% u odnosu na… »

AirPods isporuka se povećala na 60m u 2019 - AirPods Pro popularnije nego što se očekivalo

IT svet pre 17 dana
Prema novom izveštaju kompanije Bloomberg, očekuje se da će se isporuke AirPodsa udvostručiti na 60 miliona jedinica tokom 2019. godine u odnosu na prošlu godinu. Izveštaj navodi „ljude upoznate sa“ Appleovim proizvodnim planovima i pruža… »

IT svet, najnovije vesti »