IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

Fossil Sport Smartwatch debitovao sa novim Wear 3100 čipom i Wear OS-om

IT svet pre 11 dana
Fossil je objavio svoj prvi smartwatch sa Snapdragon 3100 čipom i Google-ovim redizajniranim Wear OS-om. Štitna torbica, nazvana Sport Smartwatch, dolazi u šest različitih boja - siva, ružičasta, crvena, plava, zelena i crna u veličinama od 41mm i 43mm. Takođe postoji širok spektar... »

AMD-ov mobilni Vega GPU stiže za nove Apple MacBook Pro notebookove

IT svet pre 13 dana
Skupa sa lansiranjem novog modela MacBook Air ultra-prenosnika, kompanija Apple je objavila da će 15" modeli MacBook Pro notebookova, dobiti opciju konfigurisanja sa Radeon Vega 20 i Vega 16 Mobilnim grafičkim akceleratorima. Ovim se nastavlja dugogodišnja bliska saradnja AMD-a i Applea koji će... »

Leica Q-P - full frame kamera i premijum cena

IT svet pre 13 dana
Leica zadržava svoju naviku da oslobađa subtilno rafinirane P varijante svojih kamera, ovog puta fokusirajući se na svoju uličnu kameru u punoj veličini, Q. Novo otkriveni QP uglavnom se fokusira na tajnost, a crvena Leica tačka potpisuje u korist teksturirano mat crno i logo koji je graviran... »

AMD EPYC Rome: Zen 2 na 7nm - 64C/128T

IT svet pre 13 dana
Novi procesor EPYC "Rome" će biti jedan od prvih koji koristi Zen 2 CPU jezgre na raspolaganju do 64C/128T CPU snage. Takođe će biti prvi CPU server sa PCIe 4.0 povezivanjem, što je velika stvar kada se može upariti sa novim 7nm Radeon Instinct MI60. EPIC 'Rome' će raditi na postojećoj... »

Canon predstavlja najnoviju generaciju produkcionih skenera sa unapređenim mogućnostima mrežnog povezivanja

IT svet pre 13 dana
Canon Europe, svetski lider u grafičkim rešenjima najavio je značajno unapređenje svoje nagrađivane serije produkcionih skenera imageFORMULA. Novi modeli imageFORMULA DR-G2090, DR-G2110 i DR-G2140 predstavljaju moćna rešenja za firme sa potrebama za skeniranjem velikih količina dokumenata.... »

Najveći domaći sajam audio-video tehnike HI-FILES SHOW 17. i 18. novembra u Beogradu

IT svet pre 13 dana
Jubilarni petnaesti HI-FILES SHOW, najveći domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 17. i 18. novembra u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video... »

Broj fišing napada se povećao za 27.5% i dostigao preko 137 miliona u trećem kvartalu 2018. godine

IT svet pre 13 dana
Anti-fišing sistem kompanije Kaspersky Lab sprečio je više od 137 miliona pokušaja da se posete lažne veb stranice u trećem kvartalu 2018. godine. Ovaj broj je prevazišao onaj u drugom kvartalu za 27,5%, što pokazuje brz porast u broju fišing napada. Ovo i drugi nalazi su dokumentovani u... »

Royole FlexPai predstavio je drugu generaciju sklapajućeg telefona

IT svet pre 14 dana
Nazvan FlexPai, 7,8-inčni hibridni uređaj može da se preklopi na 180 stepeni i transformiše sa tableta u telefon, iako mu je ekran ogroman. Na jednom događaju u San Francisku, Roiole je izneo radnu verziju FlexPai-a, funkcija sklapanja funkcioniše kako se reklamira. Oseća se kilometraža u... »

Novi Intelov Xeon Cascade Lake procesor sa 48 jezgara u 14nm

IT svet pre 14 dana
Intel je upravo objavio svoje nove Xeon procesore sa Cascade Lake jezgrom sa do 48 jezgara performansi. Intel pokreće novi Xeon E-2100 procesor i ima do 48 jezgara i može se koristiti u dual CPU konfiguracijama za 96 jezgara velike performanse za HPC / AI radna opterećenja. Intel uključuje 12... »

Polovina Evropljana ne zna koliko njihovi (ukradeni) lični podaci vrede

IT svet pre 14 dana
Iako su mnogi od nas čuli ili su čak i bili žrtve sajber kriminala kao što su krađa podataka i/ili identiteta, čini se da relativno mali broj ljudi zna vrednost ukradenih informacija. Nova studija kompanije Kaspersky Lab, koja obuhvata više od 7000 korisnika iz zemalja širom Evrope, otkriva... »

Vučić: Pobeda male, prkosne i ponosne zemlje

RTV  pre 1 sat  još 58 povezanih

Tri upozorenja RHMZ

B92  pre 5 sati  još 13 povezanih

Dvoje mrtvih u pucnjavi u bolnici u Čikagu

Glas Amerike  pre 9 sati  još 12 povezanih

Novosti: Penzionerima dve jednokratne isplate u 2019.

IndeksOnline  pre 11 sati  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.