IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

Samsung predstavio najveći Onyx LED bioskopski ekran

IT svet pre 14 sati
Samsung je postavio 14-metarski širokougaoni ekran Onyx u bioskopu Shoudu u Pekingu. Ovo je najveći svetski Onyx ekran. Samsung je predstavio LED ekran za bioskop koji je 10 puta svetliji od projektora u 2017. godini i označio ga kao Onyx kako bi ojačao svoj B2B prikazni segment. Prema... »

Novi HP Education Edition PC modeli podržavaju samostalno učenje i digitalnu transformaciju obrazovanja

IT svet pre 16 sati
Želimo da vas obavestimo da je HP danas predstavio nove uređaje i rešenja iz oblasti obrazovanja, uključujući HP ProBook x360 11 G3 Education Edition, HP ProBook x360 11 G4 Education Edition, HP Stream 11 Pro G5 i HP School Pack 3.5. Učenicima i nastavnicima je potrebna tehnologija kako bi se... »

Mortal Kombat XI najavljen za april 2019 - Oficijelni trejler

IT svet pre 17 sati
Serija igre Mortal Kombat je i dalje snažna nakon 25 godina, a poslednje poglavlje ima dve polovine borbenih novčića: masovno prilagodljivog kreatora karaktera koji ima za cilj angažovanje igrača na internetu, kao i novu filmsku kampanju koja pomaže serijskoj ludi i sjajnoj sagi. Osim toga,... »

HTC-ov EXODUS 1 proširuje opcije prilikom kupovine uz Litecoin predstavlja novi all-in-one bezbedni novčanik Zion

IT svet pre 21 sat
HTC je najavio da će njihov prvi telefon iz Exodus projekta, ‘EXODUS 1’, biti dostupan za kupovinu kriptovalutom Litecoin. Verzija ranog pristupa telefona HTC 'EXODUS 1' sada može da se kupi na HTC Exodus veb sajtu korišćenjem bitcoin-a, ether-a ili litecoin-a. Osnivač jedne od... »

Izabrani finalisti nagradnog konkursa "Imam rešenje za pametniji grad"

IT svet pre 21 sat
Nagradni konkurs „IMAM REŠENJE za pametniji grad“, koji organizuje kompanija Belgrade Waterfront, ušao je u finalnu fazu. Na konkurs koji je pokrenut sa ciljem izbora, primene ili daljeg razvoja rešenja koja će modernizovati gradska okruženja i učiniti ih boljim i kvalitetnijim za život... »

Canon nagrađivani imageRUNNER ADVANCE portfolio upotpunjen novom linijom A4 jednobojnih uređaja

IT svet pre 21 sat
Canon Europe, svetski lider u grafičkim rešenjima predstavio je šest novih A4 crno-belih imageRUNNER ADVANCE uređaja: iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i i iR ADV 715iZ. Serija imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II će zameniti postojeće modele 400i/500i u liniji,... »

DarkVishnya: nova serija originalno izvedenih sajber-pljački u Istočnoj Evropi

IT svet pre 3 dana
Eksperti kompanije Kaspersky Lab su tokom 2017. i 2018. godine bili uključeni u rešavanje incidenata izazvanih sajber-pljačkama kojima su bile pogođene finansijske institucije u Istočnoj Evropi. Istraživači kompanije Kaspersky Lab otkrili su da su korporativne mreže, u svakom pojedinačnom... »

Stranger Things video igrica najavljena

IT svet pre 3 dana
Retro-style akciona avantura RPG će pratiti događaje serije u trećem serijalu ove popularne serije. Sinoć na Game Awards 2018, kreator Stranger Things Matt i Ross Duffer najavili su novu igricu baziranu na istoimenoj seriji. Igrica, koja je opisana kao akciona avantura RPG, koja je posvećena... »

Qualcomm predstavio Snapdragon 8cx - novi ACPC SoC

IT svet pre 3 dana
Za poslednji dan Qualcommovog trećeg godišnjeg tehnološkog samita, fokus je na Always Connected PC (ACPC) platformi. Ovo je Qualcommov pokušaj da mobilnim procesorima dovede standardne računare tako što će omogućiti Windows na Snapdragon uređajima. Do sada smo videli dve generacije... »

NVIDIA predstavila novog titana Turing arhitekture: TITAN RTX

IT svet pre 3 dana
Konferencija o sistemima za obradu neuronskih informacija — 6. decembar, 2018. — Kompanija NVIDIA ove nedelje je predstavila NVIDIA TITAN RTX, najmoćniji desktop GPU na svetu koji omogućava neverovatne performanse kada je u pitanju AI istraživanje, data science i kreativne aplikacije.... »

©2018 Netmark d.o.o.