IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

Intel priprema tehnologiju za dual-screen ekrane

IT svet pre 1 dan
Intel zaista voli prikazivati prototipe. To je kompanija koja vam ne prodaje direktno, umesto toga, mora da usmeri ogroman i fragmentiran ekosistem proizvođača računara u proizvodnju uređaja koji koriste svoje čipove. Previše često, ti prototipi ne odlaze nigde, a to je naročito tačno u... »

Samsung Galaxy Book 2 pokreće Snapdragon procesor

IT svet pre 2 dana
Samsung uvodi novog takmičara - Galaxy Book 2 na događaju u Njujorku. Ne mešajte ovo sa Galaxy Tab S4 koji je kompanija objavila i ove godine. Taj uređaj je koristio Android, a Book 2 je Windows mašina. Ali to nije samo još jedna Surface vannabe. Galaxy Book 2 poseduje Snapdragon 850 procesor... »

ADATA predstavlja spoljne hard diskove HD680 i HV320

IT svet pre 2 dana
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula i NAND fleš proizvoda, predstavio je danas dva nova spoljna hard diska (HDD-a) – ADATA HD680 i HV320. Model HD680 nudi snažnu zaštitu i poseduje kapacitet do 2 TB, dok HV320 tankog kućišta i prekrasne i krajnje precizne završne obrade, krase... »

Viber 4 nove mogućnosti

IT svet pre 2 dana
Gotovo po pravilu, ne ažuriramo redovno svoje aplikacije i odlažemo ovaj potez sve dok ne dođe poslednji momenat za to, a čini se da nikada nije pravi trenutak. Na taj način propuštamo poboljšane funkcionalnosti i nove, uzbudljive mogućnosti koje su osmišljene da unaprede naše korisničko... »

Sistem za skladištenje energije snage 3 megavata na stadionu Johan Cruijff ArenA počeo je sa radom

IT svet pre 2 dana
Najveći Evropski sistem za skladištenje energije upotrebom korišćenih i novih baterija za električna vozila u komercijalnom objektu počeo sa radom. Član gradskog veća Amsterdama, Udo Kock, vodio je zvaničnu ceremoniju otvaranja. Ovaj jedinstveni projekat je rezultat saradnje kompanija... »

Canon predstavlja najnoviju generaciju produkcionih skenera sa unapređenim mogućnostima mrežnog povezivanja

IT svet pre 3 dana
Canon Europe, svetski lider u grafičkim rešenjima najavio je značajno unapređenje svoje nagrađivane serije produkcionih skenera imageFORMULA. Novi modeli imageFORMULA DR-G2090, DR-G2110 i DR-G2140 predstavljaju moćna rešenja za firme sa potrebama za skeniranjem velikih količina dokumenata.... »

Dell proširio UltraSharp liniju monitora

IT svet pre 3 dana
Poznat kao jedan od vodećih proizvođača monitora na svetu, Dell zadovoljava zahteve komercijalnih korisnika sa novim asortimanom Dell UltraSharp monitora, koji inovativnim dizajnom i tehnologijom, kao i vrhunskim performansama ekrana, imaju za cilj povećanje produktivnosti i izuzetno korisničko... »

Sklad dizajna i performansi: MMD lansira novi Philips 276E8VJSB monitor

IT svet pre 2 dana
MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore, najavljuje potpuno novi Philips 276E8VJSB LCD monitor. Ovaj 27-inčni (68,6 cm) 4K UHD monitor opremljen je najnovijom tehnologijom za ultra jasan kvalitet slike, superiorno osvetljenje, jasnoću i živopisne slike,... »

Qualcomm-ov novi 60GHz WiFi čip obećava bolji VR

IT svet pre 2 dana
Proizvođač mobilnih čipova Qualcomm je najavio porodicu od 60GHz WiFi čipova, QCA64k8 i QCA64k1, koji mogu dati brzine preko 10Gbps. WiFi 802.11ay standard koji koristi ove čipove donosi sa sobom teoretske brzine koje mogu nadmašiti čak i većinu tipova kućnih Ethernet konekcija. Da bi... »

Huawei predstavio HUAWEI Mate 20 seriju

IT svet pre 3 dana
Huawei Consumer Business Group je predstavila dugo iščekivanu HUAWEI Mate 20 seriju. Nova Mate serija predstavlja važnu prekretnicu i vrhunac inovacija čime su najnoviji Huawei uređaji postavili nove stadarde sa kojim će se porediti svi pametni telefoni u 2018. godini. Telefone HUAWEI Mate 20... »

©2018 Netmark d.o.o.