IT svet

Veritas: Podaci su vaša najjača snaga i vaš imetak, ali mogu biti i vaša najveća slabost

IT svet pre 8 sati
Ako ste uvereni da je vrhunac rensomvera već prošao, oprošteno vam je. Na kraju krajeva, tek nekolicina u Velikoj Britaniji ga je iskusila u tako velikoj meri od WannaCry napada na NHS u 2017. Zapravo, daleko od toga da je rensomver samo još jedna… »

Održan prvi Innovation Day kompanije Schneider Electric

IT svet pre 18 sati
Povećana potrošnja električne energije i razvoj novih tehnologija glavni su trendovi i izazovi koji se nalaze pred nama, zaključak je Konferencije o inovativnim rešenjima iz oblasti upravljanja električnom energijom i automatizacijom Innovation day… »

Projektori BenQ 4K na 1. mestu na svetskom tržištu u 2. kvartalu 2019

IT svet pre 18 sati
Kao svetski brend br. 1 u segmentu DLP projektora, kompanija BenQ u drugom kvartalu 2019 i dalje dominira na prvom mestu u segmentu 4K projektora. Na krilima vođstva od 2018. godine, kompanija BenQ ne samo što je postigla svetsku poziciju br.1… »

SpaceSelfie misija kao najnoviji tehnoloski poduhvat kompanije Samsung

IT svet pre 18 sati
Kompanija Samsung Electronics najavila je smelu, nesvakidašnju misiju – lansiranje Galaxy S10 5G pametnog telefona u stratosferu, gotovo 20.000 metara iznad Zemljine površine, dajući korisnicima priliku da imaju svoju fotografiju iz svemira. Glumica… »

Saopštenje za medije: Vojvođanska banka i OTP Grupa u potrazi za novim startap partnerima

IT svet pre 18 sati
OTP Banka iz Mađarske pokreće treću seriju svog međunarodnog startap programa pod nazivom OTP Startap Partnerski program koji je od sredine oktobra 2019. godine otvaren za prijave za sve startap kompanije sa razvijenim proizvodima spremnim za… »

Otvorena prva 3DEXPERIENCE laboratorija u Beogradu

IT svet pre 18 sati
Imperativ vremena u kom živimo jesu novine, a naša ambicija je da naša laboratorija bude jedno od mesta na kom će se praksa nastavljati na teoriju. Intelektualni kapital treba ugraditi u neki proizvod, to je budućnost. Stvaranjem partnerstava sa… »

ADATA predstavlja tanak i elegantan Power Bank, T10000

IT svet pre 4 dana
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavlja Power Bank ADATA T10000. Tankog profila i sa kapacitetom od 10 000 mAh, T10000 je lako prenosiv i nudi puno… »

Balansiranje predrasuda: Koncept roda u oblasti veštačke inteligencije i društvene robotike tema diskusija na Kaspersky NEXT…

IT svet pre 4 dana
Usvajanje veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja se brzo širi. Sa ovim porastom došlo je do razvoja rešenja zasnovanih na konceptu roda, kako bi se veštačka inteligencija što više približila potrebama korisnika. Od satelitskih… »

Svečano otvorena Sinergija 19

IT svet pre 4 dana
Devetnaestu godinu za redom, svečano je otvorena Sinergija - jedan od najvećih tehnoloških i biznis događaja u regionu. Pod sloganom „Otključajmo budućnost“ („Unlock the future“) Sinergija iznova otvara vrata budućnosti i pokreće pitanja… »

HONOR Band 5 dostupan u Srbiji

IT svet pre 4 dana
Kompanija HONOR danas je objavila da je HONOR Band 5 sportska narukvica od ove nedelje dostupna na tržištu Srbije. HONOR Band 5 karakteriše AMOLED Full Colour ekran veličine 0,95 inča, prati otkucaje srca tokom celog dana, a takođe poseduje i… »

IT svet, najnovije vesti »