IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

Dodatni NEO nula dinara prvih šest meseci

IT svet pre 5 sati
Kraj sezone godišnjih odmora se bliži i najavljuje početak nove školske godine, brojne obaveze i zahtevne troškove. Tradicionalno, pred septembar, uz kupovinu školskog pribora i udžbenika treba obnoviti garderobu i opremu da biste vašem školarcu ili studentu obezbedili sve što im je... »

Samsung-ov Harman predstavio svoju novu premijum zvučnu liniju

IT svet pre 3 sata
Kada je Samsung prošle godine kupio Harman International Industries, bilo je očigledno da je tehnološki brend imao pogled na Harman Kardon audio podelu. Par je sarađivao na nekoliko projekata od kada su smartphones i tableti sa Harmanovim AKG-tunovim audio-uređajem, ali sada saradnja uzima... »

Asus misli da poseduje najtanji gaming laptop na svetu

IT svet pre 8 sati
Asus veruje da je napravio veliki 15 inčni i džinovski 17-inčni laptop za igranje koji ćete u stvari želeti da nosite sa sobom. U avgustu, što znači da će se na Gamescom i IFA najaviti puno laptopova i desktopa (pro-tip: ne kupujte laptop u narednih nekoliko nedelja). Asus, verovatno u... »

BenQ W1700 CineHome projektor osvaja čuvenu evropsku nagradu: EISA Best Buy Projector 2018-2019

IT svet pre 9 sati
BenQ, globalni br.1 brend za DLP projektore, danas objavljuje da je njegov BenQ W1700 True 4K HDR projektor za kućni bioskop osvojio evropsku nagradu Evropske asocijacije za sliku i zvuk (EISA): EISA Best Buy Projector 2018-2019. Nagrada će biti predata tokom zvanične ceremonije prvog dana IFA... »

Kompanija Lenovo ostvarila dvocifreni kvartalni rast

IT svet pre 9 sati
"Inteligentna transformacija" čvrsto uspostavlja kompaniju Lenovo kao vodećeg globalnog tehnološkog lidera; jak poslovni učinak ojačava uticaj “strategije 3 talasa” na rezultate. Kvartalni rezultati nastavljaju da potvrđuju učinkovitost strategije kompanije Lenovo porastom prihoda iz... »

Neodstatak zaposlenih, investiranja i faktor ljudskih grešaka ugrožavaju ICS bezbednost

IT svet pre 1 dan
Na osnovu istraživanja “State of Industrial Cybersecurity 2018”, koje je sprovela kompanija Kaspersky Lab, industrijska i energetska preduzeća, kao i transportne i logističke kompanije imaju različita mišljenja o negativnim efektima sajber-napada na njihove industrijske mreže. Ali, kada je... »

Silicon Motion predstavlja SM2270 Enterprise SSD kontroler

IT svet pre 1 dan
SM2270 će inicijalno otpremiti u SSD-ove preduzeća iz Shannon Sistems. SMI će verovatno imati i brojne dodatne pobede u dizajnu. Većina kompanija sa kojima razgovaramo na potrošačkoj SSD strani pohvaljuju SMI za izuzetne usluge za korisnike i odgovarajuće inženjere na terenu koji... »

NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti kartica sa 11GB GDDR6

IT svet pre 1 dan
Sada vidimo neke detaljne specifikacije ne samo o predstojećim GeForce RTX 2070 i RTX 2080, već i na višim RTX 2080 Ti koji bi trebali zaista oduševiti sve ostalo na tržištu. Sadašnje glasine priklanjaju RTX 2080 prilikom premašivanja TITAN V, a s obzirom na to da je grafička kartica... »

Sedam EISA nagrada za uredjaje kompanije Sony

IT svet pre 2 dana
Slaveći uspeh kompanije Sony u razvoju vodećih potrošačkih elektronskih uređaja, Evropska asocijacija za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association – EISA) nagradila je ove godine kompaniju Sony u sedam kategorija. Kao najveća urednička i multimedijalna organizacija u Evropi,... »

Nova Lenovo ThinkPad P1 mobilna radna stanica

IT svet pre 2 dana
Kompanija Lenovo juče je lansirala novi dodatak svom ThinkPad mobile workstation portfoliju uređaja - ThinkPad P1 uređaj. Najtanja, najlaganija i najelegantnija radna stanica kompanije Lenovo do sada, ThinkPad P1 pruža korisnicima stil koji žele i performanse koje su im potrebne. ThinkPad P1... »

Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena svojim kućama

SEEbiz  pre 5 sati  još 18 povezanih

Izbori sa nacionalne savete nacionalnih manjina 4. novembra

Politika  pre 6 sati  još 16 povezanih

Trampova vojna parada neće biti održana ove godine

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 16 povezanih

Počinje besplatna podela Dina kartica građanima

RTV  pre 1 sat  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.