IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

BenQ EW277HDR - multimedijalni monitor za sva čula

IT svet pre 2 dana
Kompanija BenQ ima najraznovrsniju ponudu monitora poređeno sa ostalim proizvođačima. Od rešenja za kućne i kancelarijske potrebe, preko gejming i multimedijalnih monitora pa sve do mešovitih rešenja. Ovaj 27-inčni HDR monitor u svako kućno okruženje donosi veoma detaljnu i kristalno... »

Praćenje ponašanja zaposlenih značajan iskorak u izradi efikasnih rešenja za zaštitu podataka

IT svet pre 2 dana
Uprkos rastućim investicijama u odbrambene tehnologije, sajber bezbednost je i dalje na ispitu. Tome je najviše doprinela digitalizacija korporativnih sistema, koja je transformisala iste u virtuelni svet bez granica u kome se odvija neprekidna razmena podataka, uskladištenih u korporativnim... »

Kaspersky Lab : Skupi upadi u cloud servise ugrožavaju strategije digitalne transformacije

IT svet pre 2 dana
Uspeh projekata digitalne transformacije usporen je strahom i rastućim troškovima izazvanim upadima u takozvane „prenosne podatke“ (data on the go). Prema novom istraživanju kompanije Kaspersky Lab, zaštita podataka na cloudu i dalje predstavlja nove izazove za preduzeća, pri čemu su... »

IBM predvodi globalnu inicijativu „Call for Code“

IT svet pre 2 dana
Kompanija IBM (NYSE: IBM) danas je sa partnerima pokrenula globalnu inicijativu pod nazivom Call for Code. Ova inicijativa predstavlja najveći i najambiciozniji poduhvat do sada kojim se povezuju start-up preduzeća, akademske i poslovne zajednice u cilju zajedničkog rešavanja jednog od gorućih... »

Acer Predator Helios 500 gaming laptop ima Intel Core i9 procesor

IT svet pre 3 dana
To neće biti događaj lansiranja Acer-a bez velikih igranih računara u miksu, a ove godine nije izuzetak. Kompanija brza stvari sa Predator Helios 500, 17,3-inčnom laptopa do čipa Core i9 čiji je overclocking (sa ili bez brzine Optane memorije), overclockable GeForce GTX 1070 grafike i ekranom... »

NZXT predstavlja Battle Royale H700i Ninja Edition kućište

IT svet pre 3 dana
NZKST dobro poznaje svoju publiku i bazu kupaca, otkrivajući svoje ograničeno izdanje H700 PUBG kućište i sada novo izdanje svog novog H700i Ninja izdanja. Novo H700i Ninja izdanje poseduje istu funkciju kao i normalni H700i, osim što je pro Gamer Tiler "Ninja" Blevins prikazan u celom ovom... »

Razer Core X je pristupačna eksterna grafička kartica u kućištu, podržava PC i Mac

IT svet pre 3 dana
Prethodne verzije Razer Core GPU kućišta su se prodavale za oko $ 500. Bilo je malo ludo da platite toliko za mesto za uključivanje vaše video kartice kada su same karte bile maloprodajne za dvostruki MSRP. Cena grafičkih kartica se konačno vraća u normalu, ali nećete pronaći... »

Uređaji za praćenje ljubimaca mogu imati i više funkcija nego što ljubitelji životinja misle, poručuje kompanija Kaspersky Lab

IT svet pre 3 dana
Istraživači kompanije Kaspersky Lab otkrili su bezbednosne ranjivosti u okviru brojnih popularnih brendova uređaja za praćenje ljubimaca, uključujući I brendove Kippy Vita, Nuzzle, Tractive, Weenect i Whistle. Kao što je slučaj sa bilo kojim uređajem koji se povezuje na internet,... »

Platforma Canal Digitaal prenosiće FIFA Svetsko prvenstvo u Ultra HD rezoluciji svim sportskim fanovima u Holandiji uz podršku kompanije SES Video

IT svet pre 3 dana
Kompanija M7 Group, jedan od vodećih evropskih operatera plaćenih TV usluga, prenosiće mečeve FIFA Svetskog kupa uživo u UHD (Ultra High Definition) rezoluciji svim korisnicima platforme Canal Digitaal, u periodu od 14. juna do 15. jula ove godine. Ovome će prethoditi partnerstvo satelitskog... »

Fujifilm najavljuje novi X-T100 fotoaparat bez ogledala za 599 dolara

IT svet pre 3 dana
Fujifilm je najavio X-T100, prvi model u novoj liniji u odličnoj, ali sve većoj X seriji kamera bez ogledala. Ovo je relativno niska cena kamere koja meša Fujifilmovu estetiku sa konvencionalnijim, mainstream dizajnom. Oblik faktora je uglavnom SLR-a, a zadnje kontrole su skoro identične sa... »

"Policija ima razloga da slavi, a građani da se raduju"

B92  pre 4 sata  još 31 povezana

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

Politika  pre 6 sati  još 15 povezanih

Klop potvrdio, Salah baš loše!

Sportske.net  pre 6 sati  još 14 povezanih

Ronaldo šokirao Madrid: Bilo je lepo u Realu

Politika  pre 4 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.