IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

Poverenje na prvom mestu: Kaspersky Lab pokrenuo Globalnu Inicijativu o Transparentnosti

IT svet pre 9 sati
Kompanija Kaspersky Lab najavila je pokretanje Globalne Inicijative o Transparentnosti kao deo svoje strategije, sa ciljem da bolje zaštiti svoje korisnike od sajber pretnji, bez obzira na njihovo poreklo ili svrhu. Kroz ovu inicijativu, kompanija Kaspersky Lab planira da aktivira širu bezbednosnu... »

Razer predstavio web kameru i mikrofon za streamere

IT svet pre 12 sati
Razer je kompanija koja je poznata po svojim laptopovima, miševima i tastaturama, najzad je pokrenuo i druge raznovrsne proizvode kao što su web kamere, Xbox kontroleri, power-bankovi i mikrofoni. Najavljen je čak i telefon. Sada je Razer najavio i striming periferije, web kameru i mikrofon. Web... »

Logitech predstavio ASTRO A20 vajrles slušalice

IT svet pre 17 sati
Multi platforma 5GHz wireless slušalica, koja takođe uključuju i Call of Duty Edition slušalice. Dizajnirane da zadovolje gejmere u virtuelnom svetu. Visoko-kvalitetni dizajn i performanse zvuka. Drajveri od 40mm koji isporučuju tačan i oštar zvuk. Lagane i udobne, sa ugrađenim mekanim... »

Beogradski osnovci isprogramirali svoju budućnost

IT svet pre 17 sati
Više od 50 beogradskih mališana slabijeg materijalnog stanja uspešno je završilo kurseve programiranja „Junior. Labs. Namics. – Programiraj svoju budućnost” koje je organizovao „Kliker – centar za kreativno razmišljanje” uz podršku vodeće švajcarske softverske agencije... »

Gigatron – Apple Authorised Reseller – mesto proverene kupovine Apple-ovih proizvoda

IT svet pre 17 sati
U odabranim Gigatron prodavnicama se mogu videti i isprobati popularni Apple proizvodi, kao što su: Mac desktop računari, MacBook prenosni računari, iPad tablet računari i iPhone telefoni, što će kupovinu bilo kog Apple proizvoda pretvoriti u pravo zadovoljstvo. Pored navedenih uređaja,... »

Samsung predstavio Galaxy Tab Active 2

IT svet pre 2 dana
Samsung je predstavila Galaxy Tab Active2, robustni poslovni tablet, dizajniran za potrebe profesionalnih korisnika. Galaxy Tab Active2 pomaže digitalnu transformaciju različitih industrija, među ključnim vertikalama kao što su saobraćaj, javna bezbednost i proizvodnja, nudeći širi opseg... »

Kaspersky Lab osvojio platinastu nagradu na ovogodišnjem Gartner Peer Insights Customer Choice Awards

IT svet pre 2 dana
Kompanija Kaspersky Lab osvojila je priznanje kompanije Gartner kada je u pitanju zadovoljstvo krajnjih korisnika, pri čemu joj je dodeljena platinasta nagrada u okviru 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards, kada su u pitanju platforme za zaštitu krajnjih korisnika. Customer Choice... »

HyperX Cup: HyperX s ponosom predstavlja takmičenje u CS:GO u Beogradu

IT svet pre 3 dana
HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston Technology Company, Inc., s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h. Prijave za HyperX Cup počinju u... »

Stigao je Windows 10 Fall Creators Update i sa njim mnostvo kreativnih inovacija

IT svet pre 3 dana
Kompanija Microsoft predstavila je Windows 10 Fall Creators Update kao i Windows Mixed Reality set, ali i novi Surface Book 2. Od prvobitnog lansiranja Windowsa 10, Microsoft kao svoju misiju vidi osnaživanje stvaraoca u svakom od nas, verujući da je kreativnost osnovna ljudska potreba kako bismo... »

LG i Qualcomm razvijaju novu generaciju rešenja za automobile

IT svet pre 3 dana
Kompanija LG Electronics najavila je saradnju sa američkom kompanijom Qualcomm kako bi zajednički radili na razvijanju nove generacije inovativnih rešenja za automobile. Dve kompanije će osnovati i zajednički istraživački centar u Južnoj Koreji kako bi razvili 5G tehnologije za vozila, kao i... »

©2017 Netmark d.o.o.