IT svet

MMD najavljuje sponzorstvo G2 Esports tima u 2020. godini

IT svet 28.01.2020
MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, najavljuje sponzorstvo G2 Esports tima, trenutno jedne od najpoznatijih i najuspešnijih esport organizacija. G2 Esports osnovao je Carlos 'ocelote' Rodríguez 2013. godine… »

LG opčinio posetioce sajma CES spektakularnim izložbama OLED Wave i Fountain

IT svet 28.01.2020
LG Electronics (LG), svetski lider na polju OLED displej tehnologije, nastavio je poznatu tradiciju sajma CES spektakularnom izložbom LG OLED Wave, koja je posetioce sajma uvela na ogromni štand kompanije. Sačinjena od niza fleksibilnih OLED ekrana… »

Microsoft uklanja iz atmosfere sav ugljen-dioksid koji je emitovao od svog osnivanja

IT svet 28.01.2020
Svet se suočava sa gorućim problemom koji u atmosferi stvara pokrivač gasa koji zadržava toplotu i menja svetsku klimu. Temperatura planete je već porasla za 1 stepen celzijusa i ukoliko se ovaj trend nastavi, posledice bi mogle biti katastrofalne… »

Poslovni inkdžet štampači: vreme je da se i IT menadžeri probude i osete miris kafe

IT svet 28.01.2020
Novi podaci su istakli kako jednostavan prelaz sa jedne vrste tehnologije štampača na modernu alternativu može otvoriti neprocenjive resurse u korporativnom sektoru. Jednostavnim odustajanjem od laserskog štampanja i prelaskom na Epson poslovne… »

Kaspersky je pomogla korisnicima da ostanu bezbedni onlajn nakon što je 85% njih otkrilo da su im i-mejl adrese postale javne

IT svet 28.01.2020
Za Međunarodni dan zaštite podataka, stručnjaci kompanije Kaspersky pozabavili su se tipičnim rizicima privatnosti i sajber pretnjama s kojima se suočavaju korisnici njihovih proizvoda. Zapravo, 85% korisnika rešenja Kaspersky Security Cloud širom… »

Casio predstavlja G-Shock GM-6900 seriju

IT svet 28.01.2020
Casio je danas najavio izlazak novih dodataka u G-SHOCK liniju satova otpornih na udarce. Tri nova modela GM-6900 sadrže metalne okvire. Seriju 6900, koja je dobila ime "Trostruki grafikon", karakterišu tri okrugla indikatora. Počevši od modela… »

LG ubrzava B2B inovacije u saradnji sa Microsoftom

IT svet 18.01.2020
LG Electronics (LG) sarađuje sa kompanijom Microsoft na izgradnji svojih infotainment sistema za automobile, sistema za upravljanje zgradama i drugih B2B saradnji. Kao što je najavljeno na sajmu CES 2020, LG će koristiti usluge Microsoft Azure i… »

Kompanija Kaspersky ispred konkurenata prema Canalys merilu zadovoljstva

IT svet 16.01.2020
Kompanija Kaspersky je od prvog novembra 2019. godine prepoznata po kvalitetu svog partnerskog programa od strane Canalys Worldwide Vendor Benchmark-a. Kompanija je imenovana najboljim sajberbezbednosnim vendorom, kada je reč o merilu zadovoljstva… »

Novi LG OLED televizori ispunjavaju snove svih ljubitelja filmova, sporta i gejminga

IT svet 16.01.2020
Kompanija LG Electronics (LG), lider na tržištu OLED televizora, i u 2020. godini diže lestvicu sa 14 novih OLED modela. Predvode ih tri iz nove serije GX Gallery inspirisani umetnošću i rezolucijom 4K Ultra HD. Tu su i modeli od 77 i 88 inča… »

“The next AI Guardians” – veštačka inteligencija u službi obrazovanja

IT svet 16.01.2020
Microsoft sa zadovoljstvom poziva univerzitetske studente i profesore da se prijave na „The next AI Guardians“ takmičenje, koje ima za cilj da uvede veštačku inteligenciju u obrazovanje, koristeći kreativne ideje studenata, istraživača i… »