IT svet

Kompanije koje koriste AI i IoT prosperiraju više od konkurencije

IT svet pre 29 dana
Poslednje istraživanje kompanija IDC i SAS, AIoT – How IoT Leaders are Breaking Away, otkriva da je najvažniji pokazatelj u ostvarivanju vrednosti Internet of Things (IoT) sistema organizacije zapravo višestruka upotreba veštačke inteligencije… »

Kaspersky saveti: Početak druge sezone serije „You“– stručnjaci za sajber bezbednost upozoravaju

IT svet pre 29 dana
Na Netflixu 1 26. decembra počinje druga sezona serije „You - You'll love me". Radnja ove serije prati prodavca knjiga Džoa Goldberga (Joe Goldberg) koji razvija ekstremnu opsesiju prema svojoj mušteriji Gvinevir Bek (Guinevere Beck), proganja je na… »

LG Electronics u 2020. godinu ulazi sa novom generacijom vrhunskih Ultra monitora

IT svet pre 31 dan
Nova generacija Ultra monitora kompanije LG Electronics koja će biti predstavljena na sajmu CES 2020 osmišljena je sa ciljem pružanja dramatično boljeg korisničkog iskustva uz vrhunski dizajn i najbolje performanse. Kao vodeći inovator u segmentu… »

Synergy for Good: Microsoft tehnologije kao podrška neprofitnom sektoru

IT svet pre 31 dan
Kada ste deo neke neprofitne organizacije, koja pokušava da doprinese boljem životu zajednice, i često nemate više od par saradnika – šta je rešenje za vas? Angažovati još članova tima, sa sredstvima koja su ograničena i mnogo potrebnija u… »

AOC i G2 Esports nastavljaju saradnju i u 2020. godini

IT svet pre 31 dan
Specijalista za monitore AOC objavio je produžnje sponzorstva G2 Esports tima, jednog od najuspešnijih i renomiranih esport organizacija na svetu. AOC i G2 Esports tim odlučili su da produže svoju saradnju koja traje još od početka 2018. godine kada… »

Novi LG UltraWide monitor 37.5 inča 3840x1600 na 144Hz

IT svet 20.12.2019
LG je pred CES 2020 predstavio niz novih monitora, sa novim 27-inčnim 4K 160Hz monitorom koji vodi superbrzi paket sa visokom rezolucijom. Ali tu je predstavljen i UltraWide monitor sa LG-ovim novim UltraWide 38WN950. Novi LG UltraWide 38WN950 monitor… »

DualShock 5 render pokazuje zanimljiv dizajn, USB Type C

IT svet 20.12.2019
Umetnik Giuseppe Spinelli rekreira PlayStation 5 kontroler DualShock 5 na osnovu nedavnog patenta. Izgleda prilično slično DualShock 4, ali ima više ergonomskog dizajna koji je bliži Xbox kontroleru. Svetlosna traka na zadnjoj strani je uklonjena, ima… »

Puma predstavila Gaming Footwear patike-čarape za gejmere

IT svet 20.12.2019
Puma je objavila da ulazi u gejming tržište sa svojom opremom za gejmere. U novom videu koji je objavljen na YouTube kanalu PUMA Grupe, PUMA je objavila ono što se naziva „Obuća za aktivno igranje“. Prema snimku, PUMA je vodila "opsežne… »

Severinini novi Viber stikeri

IT svet 20.12.2019
Samo nekoliko meseci nakon njenog prvog paketa stikera, koji je rušio rekorde, Severinina popularnost na jednoj od najvećih komunikacijskih platformi na svetu, Rakuten Viber, i dalje raste. Novi, još šareniji stikeri ispunjeni su stihovima iz… »

Preko 1000 kupaca postalo deo UVgel Colorado porodice

IT svet 20.12.2019
Canon je obavio više od 1000 globalnih instalacija svoje Colorado serije štampača širokog formata, punjene UVgel tehnologijom. Od septembra 2019. godine instalirana baza štampača Colorado 1640 i 1650 postigla je kombinovane mesečne količine… »