IT svet

Novi modeli iPhone telefona dostupni i u Srbiji

IT svet pre 15 dana
Povodom zvaničnog lansiranja novih modela iPhone telefona na srpsko tržište, vodeći Apple Premium Reseller iSTYLE pripremio je posebnu aktivaciju za sve ljubitelje iPhone telefona. Najnoviji iPhone modeli, iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max… »

Najbolje od BenQ-a za Vaš radni sto - PD2500Q

IT svet pre 15 dana
Monitor oznake PD2500Q kompanije BenQ predstavlja ultimativni monitor klase od 25 inča. Napravljen za one koji očekuju najviše moguće performanse na displeju, ovaj monitor donosi i više od toga – lepotu pokretnih slika i grafiku koja oduzima dah… »

Hakaton za srednjoškolce

IT svet pre 15 dana
Udruženje studenata informatike FONIS po drugi put organizuje projekat Hakaton za srednjoškolce koji je osmišljen tako da učenike srednjih škola podstakne da se upuste u svet informacionih tehnologija i pruži im početno znanje o programskoj logici… »

Više od pola miliona poklona za Telenorove korisnike

IT svet pre 15 dana
Svakog petka, pa do sredine januara, svi Telenorovi privatni korisnici imaju mogućnost da osvoje neki od pola miliona poklona u okviru sekcije „Plavi petak“ na Moj Telenor aplikaciji. Očekuju ih brojni telefoni, popusti na telefone i dodatnu opremu… »

Motorola Moto G8 Plus dolazi sa tri kamere i velikom baterijom

IT svet pre 19 dana
Motorola Moto G8 Plus je najnoviji uređaj G-serije proizvođača budžetskog telefona. To je poslednji u nizu pametnih telefona koji su bili neki od najboljih budžetskih pametnih telefona koji trenutno možete kupiti. Najveća poboljšanja dolaze sa… »

Beats predstavlja dugo očekivani model pravljen pod Apple-ovim nadzorom

IT svet pre 19 dana
Nove on-ear Beats Solo Pro izgledaju slično prethodnom modelu Beats Solo3 Wireless. Imaju logotip malog slova „b“ utisnut na okruglim šoljicama za uši i propusnu traku za glavu koju ste navikli da vidite na starijim modelima. Novi Beats Solo Pro… »

Honor 9X dolazi u EU sa pop-up selfie kamerom i Google aplikacijama

IT svet pre 19 dana
Huaveijeva pod-marka Honor najavila je da Honor 9X dolazi u Evropu, nakon što je lansirana u Kini još u julu. Telefon se isporučuje sa pop-up selfie kamerom i, začudo, s obzirom na trenutne američke sankcije protiv Huaveija, kompletnog Googleovog… »

Rešenje Anti Targeted Attack Platform kompanije Kaspersky osvojilo najviše priznanje na SE Labs testu

IT svet pre 19 dana
Rešenje Kaspersky Anti Targeted Attack Platform dobilo je najvišu AAA nagradu u prvom Breach Response testu koji organizuje kompanija SE Labs. Rešenje je testirano protiv niza sofisticiranih hakerskih napada dizajniranih da kompromituju sistem i upadnu… »

Samsung najavljuje još moćniji Exynos procesor bez 5G

IT svet pre 19 dana
Samo stidljivo dva meseca nakon što je najavio Exynos 980, Samsung je najavio novi čipset, Exynos 990. Novi procesor je izgrađen na 7-nm procesu Samsunga i uključuje GPU Mali-G77 koji povećava grafičke performanse ili energetsku efikasnost u… »

Canon EOS 1D X Mark III će biti tehnološka revolucija

IT svet pre 19 dana
Canon je najavio razvoj svog sledećeg vodećeg profesionalnog DSLR-a, EOS-1D X Mark III, tehnološki najnaprednijeg fotoaparata koji je ikada stvorio. Brzinama snimanja do 16 kadrova u sekundi automatski će se fokusirati kroz optičko tražilo… »

IT svet, najnovije vesti »