IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

Xiaomi je predstavio Mi Mix 3 sa slide kamerom

IT svet pre 22 dana
Xiaomi je najavio Mi Mix 3, najnoviji model u seriji punih ekrana na vodećim telefonima. To je još jedan vrhunski kineski uređaj sa ogromnim odnosom između ekrana i tela koji se postiže sakrivanjem prednje kamere na kliznom mehanizmu, bez poklopca za kameru. Za razliku od Vivo Nex ili Oppo... »

Biznis danom završena Sinergija 18

IT svet pre 24 dana
Sinergija 18, najznačajnija regionalna konferencija posvećena informacionim tehnologijama i biznisu, završava se tradicionalnim Biznis danom i panelom na temu "Da li smo spremni za digitalni proboj?“. Panelu je prethodilo obraćanje počasnih gostiju konferencije, Nj.E. Kajla Skata (Kyle... »

Xiaomi je lansirao Black Shark Helo gejmerski model sa 10GB ram memorije

IT svet pre 25 dana
Xiaomi je predstavio svoj najnoviji smartphone namenjen mobilnim igračima - Black Shark Helo. Celokupan dizajn Black Shark Hela se ne menja u poređenju sa prethodnim modelom - Black Shark. Novi model ima do 10GB RAM-a, postajući tako prvi telefon na svetu koji ima takvu memoriju na ploči. Novi... »

86% direktora za bezbednost informacija kaže da su upadi na mrežu neizbežni, ali su se mnogi našli u začaranom krugu rizika

IT svet pre 25 dana
Liderima za IT bezbednost u preduzećima širom sveta su ruke vezane kada je u pitanju borba protiv sajber-kriminala. Nedostae im uticaj teško opravdavaju budžete koji su im potrebni što neizbežno čini njihova preduzeća ranjivijim. Ovaj fenomen je jedan od rezultata novog izveštaja kompanije... »

Asus novi Zen AiO 27 desktop je sakrio wireless punjač u bazu

IT svet pre 25 dana
Asus je objavio svoj najnoviji Zen AiO 27 računar: elegantan, višenamenski desktop sa 4K 27-inčnim ekranom osetljivim na dodir i ugrađenim 7.5V Qi bežičnim punjačem u bazi, tako da možete puniti telefon dok ste za računarom na stolu. Zen AiO 27 takođe nudi neke veoma dobre specifikacije za... »

Samsung lansirao nove računare sa retro-style tastaturom

IT svet pre 25 dana
Samsung je najavio pokretanje novog notebook računara pod nazivom Flash u Seulu, u Južnoj Koreji. Samsung ima za cilj da privuče milionske potrošače sa Flash notebook-om. Da bi se predstavio više milenijumskim potrošačima, Samsung Koreja je radio sa Samsungovim dizajnerskim centrom u U.K,... »

Počinje nagradni konkurs "Imam rešenje za pametniji grad"

IT svet pre 26 dana
Kompanija Belgrade Waterfront objavila je početak nagradnog konkursa „IMAM REŠENJE za pametniji grad“, u okviru kojeg će se birati najinovativnije ideje u oblasti „pametnih gradova“, od kojih će najbolje po prvi put biti implementirane u Srbiji. Nagradni fond koji će biti podeljen... »

Fišing napadi na univerzitetske akreditive

IT svet pre 26 dana
Kompanija Kaspersky Lab apeluje na sve akademce da pažljivo pristupaju mreži: istraživači kompanije otkrili su višestruke sajber napade na 131 univerzitet u 16 zemalja. Ovi pokušaji krađe osetljivih univerzitetskih informacija su se desili u poslednjih 12 meseci, sa skoro 1000 fišing napada... »

BenQ GW2280 donosi najprestižnije tehnologije

IT svet pre 27 dana
Iz kompanije BenQ uvek nam stižu neke zanimljive novotarije u vidu sjajnih inovacija kod monitora i projektora. Ovoga puta monitor oznake GW2280 pored toga što donosi najprestižnije tehnologije pomenutog proizvođača ima jednu od najlepših crta na tržištu - dizajnerski posmatrano ovo je... »

ADATA predstavlja SSD-ove XPG SX8200 Pro i GAMMIX S5 i DDR4 memoriju GAMMIX D30

IT svet pre 27 dana
ADATA predstavio je novu liniju hardvera za gejming koja obuhvata M.2 2280 SSD XPG SX8200 Pro, PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD GAMMIX S5 i DDR4 memorijski modul GAMMIX D30. XPG SX8200 Pro – unapređenje na neverovatne performanse M.2 2280 SSD SX8200 Pro najbrži je XPG-ov SSD dosada, a namenjen je PC... »

©2018 Netmark d.o.o.