IT svet » Vesti dana

http://www.itsvet.com

IT svet

Nove tehnologije za lepše sutra - Coming

IT svet pre 25 dana
Još jedna veoma uspešna godina ostaje iza kompanije COMING – Computer Engineering koja je u proteklih 365 dana organizovala veliki broj stručnih skupova, savetovanja i radionica u cilju obrazovanja i podizanja svesti o značaju novih tehnoloških rešenja u najrazličitijim poslovnim i... »

Android Pie dolazi i na OnePlus 5, OnePlus 5T modele

IT svet pre 25 dana
OnePlus 5 i 5T konačno dobijaju Android Pie. Najnovija verzija Googleovog operativnog sistema je dostupna OnePlus telefonima putem nadogradnje. Uvođenje je počelo i na putu do većine uređaja je u narednih nekoliko dana prema OnePlus-u. Zvanična nadogradnja Android Pie-a dolazi nakon što je... »

LG najnoviji soundbar dodatak Dolby Atmos i Google Assistant

IT svet pre 25 dana
LG je predstavio svoje najnovije zvučne sounbar-ove ispred CES-a u januaru naredne godine. Novi SL10IG, SL9IG i SL8IG su napravljeni u saradnji sa Meridian Audio-om i podrškom za Dolby Atmos i DTS: X i ugrađenu funkciju Google pomoćnika. To znači da možete da kontrolišete sva tri zvučnika... »

Samsung Remote Access Feature zvuči kao Chromecast na steroidima

IT svet pre 25 dana
CES je udaljen manje od dve nedelje i sa njim će se pojaviti čitav niz obaveštenja o televizorima koje će vaša dnevna soba poželeti 2019. godine, ali Samsung je ranije objavio jednu najavu koja se čita kao souped up verzija Chromecast-a. TV 2019 će vam omogućiti daljinski pristup vašem... »

GeForce RTX 2060 modeli bi mogli da poseduju 6/4 i 3GB memorije

IT svet pre 26 dana
NVIDIA je najavila da će lansirati GeForce RTX 2060 kartice sa 6 različitih modela: 3 sa GDDR6 i 3 sa GDDR5. NVIDIA je bila na naslovnim stranama uoči praznične pauze sa novom GeForce RTX 2060 koja će uključivati ne jedan, ne dva, već šest različitih modela. Ako je ovo curenje tačno, mi... »

Samsung sprema otkrivanje svojih novih projekata na CES-u

IT svet pre 26 dana
CES je odmah iza ugla, a to znači da Samsung otkriva novu seriju C-Lab projekata, neki čudnih do čudnijih. Uzmite, na primer, aiMo. To je ASMR alatka za snimanje koja kombinuje telefon sa kućištem koje simulira ljudsko uho, sve do oblika. Izgleda glupo, u najmanju ruku, ali obećava i bolji... »

Honor View 20 model dobija Moschino ediciju

IT svet pre 26 dana
Takođe dolazi i sa 3D kamerom da pomogne u tome da telefon bude što tanji. Honor-ov nedavni teaser događaj otkrio je skoro sve tajne novog pametnog telefona View 20, on ima 25-megapikselnu prednju kameru, 48-megapikselnu zadnju kameru i "Link Turbo" funkciju za automatsko prebacivanje između... »

Kako da se zastitite od digitalnih bezbednosnih pretnji tokom praznika

IT svet pre 27 dana
Sezona odmora često dovodi do povećanog rizika od digitalnih bezbednosnih pretnji. Možete primetiti povećanje ponuda koje vam stižu putem e-maila, ili online oglasa sa privlačnim akcijama za kupovinu poklona, putovanja, itd. Nažalost, neke od tih ponuda ne ispadnu baš ono što ste poručili... »

Intel grafička kartica prikazuje koncept novog hlađenja

IT svet pre 27 dana
Intel je i dalje preko godinu dana od lansiranja svoje diskretne grafičke kartice, obećane 2020. godine, ali između sada i onda imamo divne nove render fotografije kako bismo skrenuli pažnju na 'šta ako' o Intel Xe. 3D umetnik Cristiano Siqueira nas je zadirkivao sa drugim grafičkim kartama,... »

I hakeri se raduju poklonima za Novu godinu

IT svet pre 27 dana
Dok većina kompanija dočekuje novogodišnje praznike sa spuštenim gardom, sumirajući utiske iz aktuelne godine i praveći planove za nadolazeću godinu, sajber kriminalci podižu stanje pripravnosti na još viši nivo, svesni povećane ranjivosti informacionih sistema. Jedan od najsvežijih... »

AO: Nadal bez izgubljenog seta do polufinala

Hot sport  pre 2 sata  još 43 povezane

Vučić: Glavni problem polarizacija medija

RTS  pre 0 minuta  još 25 povezanih

Požar u Nišu odneo jedan život

Vesti online  pre 7 sati  još 19 povezanih

Tahiri: Takse neće biti ukinute ni sutra ni prekosutra

Večernje novosti  pre 7 sati  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.