Kolektiv

Zijin poklonio Srbiji nacionalnu laboratoriju

Kolektiv 18.04.2020
Nedavno, Zijin Mining Group je, u saradnji sa BGI Group (Mammoth Foundation i Tencentom), donirao Srbiji dve nacionalne laboratorije za molekularno otkrivanje zaraznih uzročnika. Te dve laboratorije biće odvojeno smeštene u Beogradu i Nišu, a onu koja… »

IN MEMORIAM – Vladimir Fufanović (1958-2020)

Kolektiv 02.04.2020
Nenametljivi borac i kopač dobrote. 悼念Vladimir Fufanović (1958-2020) 沉默的战士,敬业的矿工 Svakoga dana dolazio je u „Jamu“ sa onoliko snova koliko ljudi nemaju ni za ceo život. U njegovom srcu bilo je toliko želja i ljubavi da ono… »

Preduzmite sve moguće mere kako bi se što bolje zaštitili od novog korona virusa

Kolektiv 21.03.2020
Serbia Zijin Bor Copper doo (u daljem tekstu: Kompanija) pridaje veliki značaj merama prevencije i sprečavanju širenja epidemije korona virusa. Budući da kao svoj najvažniji zadatak smatra zaštitu bezbednosti i zdravlja svojih zaposlenih, Kompanija… »

Oživljavanjem proizvodnje u „Cerovu“ učinjen važan napredak Kompanije u prvom kvartalu 2020.

Kolektiv 05.03.2020
Uz investicije i novo zapošljavanje počelo raskrivanje „Novog Cerova“. Kapacitet rudnika je dva i po miliona tona rude godišnje, a vek eksploatacije procenjen je na sedam godina. – Hu Shaohua: Kontinuiranim radom na obnavljanju rudarske… »

Serbia Zijin Bor Copper donirala predškolskoj ustanovi „Bambi“ u Boru dostavno vozilo

Kolektiv 29.01.2020
Radost darivanja. 塞尔维亚紫金波尔铜业为小鹿幼儿园捐赠一辆校车 赠人玫瑰,手有余香 Ling Dexi: Deca zaslužuju posebnu pažnju jer su nada lokalne zajednice i budućnost zemlje. U tome delimo mišljenje sa ministrom rudarstva i… »

Kompanija nagradila radnike koji su sprečili pokušaj krađe

Kolektiv 31.12.2019
Po 10 hiljada dinara za hrabrost i savesnost. Serbia Zijin Bor Copper nagradila je Radeta Spasojevića, Milana Jovanovića, Baticu Stošića, Milana Stefanovića i Lazara Vasiljkovića sa po 10 hiljada dinara, zbog toga što su „savesno obavljali svoju… »

Novogodišnja poruka generalnog direktora Serbia Zijin Bor Copper:

Kolektiv 30.12.2019
Long Yi: : 2020. biće godina izgradnje. Uz snažnu podršku Vlade Srbije i Korporacije rudarske industrije „Zijin“ završićemo tehničku rekonstrukciju i proširenje rudnika u Majdanpeku. Započećemo tehničku obnovu i proširenje „Velikog… »

Kompanija donirala gradskoj Bolnici savremeni aparat za razbijanje kamena u bubregu

Kolektiv 07.11.2019
„Zdravlje je najvažnije“. 该公司向城市医院捐赠了最先进的肾结石分配器 “健康至上” Dexi Ling: Srećni smo što, kao ozbiljna i društveno odgovorna kompanija, možemo da pomognemo borskoj bolnici, lokalnoj zajednici i… »

Long: Najdublje poštovanje i najiskrenije čestitke rudarima, oni su ponos borske industrije bakra

Kolektiv 06.08.2019
„Čeka nas mnogo posla“. 龙翼先生:给尊敬的矿工诚恳地祝贺,他们是波尔铜业的骄傲 “我们还有很多工作要做” Verujem da će kompanija Serbia Zijin Bor Copper, sa sjajnom perspektivom u okviru projekta „Jedan pojas… »

Ning Jizhe: Svom snagom podržavamo projekat Zijin Mining Grupe u Srbiji

Kolektiv 12.07.2019
宁吉喆:全力支持紫金矿业塞尔维亚项目… »