SEEbiz

Apple primio 31.778 zahtjeva za pristupom podacima

SEEbiz pre 7 dana
CUPERTINO - Tvrtka iz Cupertina objavila je svoje najnovije izvješće o transparentnosti podataka, što se tiče zahtjeva za podacima korisnika i zahtjeva za uklanjanjem aplikacija s App Storea. Izvješće se odnosi na razdoblje između 1. siječnja do… »

Elon Musk: Do 2050. na Mars ću prevesti milijun ljudi

SEEbiz pre 7 dana
SAN FRANCISCO - Elon Musk svako malo ima neke spektakularne objave, predstavljanja, najave i postove na Twitteru, pa kako ne bismo pomislili da je rekao sve što je mislio, stiže novi tweet. Veliki vizionar je rekao da će svake godine izgraditi po 100… »

Škoro: Ostajemo pokret i na izbore izlazimo pod mojim zaštitnim znakom

SEEbiz pre 7 dana
ZAGREB - U razgovoru za Jutarnji list Miroslav Škoro otkriva konture nove političke opcije temeljene na 'zdravom razumu' a ne ideologiji. Suradnju sa SDP-om i Beljakovim HSS-om unaprijed odbacuje, a o postizbornoj koaliciji s HDZ-om kaže: 'Birači su… »

U svijetu raste potražnja za rabljenim pametnim telefonima

SEEbiz pre 7 dana
LONDON - U svijetu se svake godine povećava potražnja za rabljenim pametnim telefonima, pa se procjenjuje da su lani te isporuke porasle za oko 18 posto u odnosu na 2018. godinu, na ukupno gotovo 207 milijuna jedinica, pokazuju procjene analitičke… »

Pušenje klasičnih i e-cigareta povećava rizik od moždanog udara

SEEbiz pre 7 dana
LONDON - Zabrinjavajući rezultati došli su iz nove studije koja je objavljena u "American Journal of Preventive Medicine". Studija je otkrila da se mladi koji puše i tradicionalne i e-cigarete suočavaju sa znatno većim rizikom od moždanog udara… »

Meghan i Harry se konačno oglasili: Nismo imali izbora

SEEbiz pre 7 dana
LONDON - Meghan i ja krećemo u nepoznato ali stvarno nismo imali izbora, poručio je princ Harry u prvom istupu u javnosti nakon najave odstupanja para sa službenih dužnosti u britanskoj kraljevskoj obitelji. Želim jasno poručiti da Meghan i ja ne… »

Više od 100 milijuna eura kazni za kršenje propisa o zaštiti podataka

SEEbiz pre 7 dana
BRUXELLES - Europski regulatori odredili su novčane kazne u ukupnom iznosu 114 milijuna eura od sredine 2018. kada su na snagu stupili postroženi propisi o zaštiti privatnosti podataka, pokazuje u ponedjeljak objavljeno izvješće. Najvišu… »

Mićunović: Bojkot besmislen, manji cenzus opasan i za Vučića i za njegove protivnike

SEEbiz pre 8 dana
BEOGRAD - Počasni predsednik Demokratske stranke (DS) Dragoljub Mićunović izjavio je da bi bojkot predstojećih izbora u Srbiji bio uspešan ukoliko 50 odsto glasača ne bi izašlo da glasa, ali da smatra da se to neće desiti. "Bojkot ostaje besmislen… »

Trumpov pravni tim odbacio optužbe za opoziv i nazvao ih napadom na Amerikance

SEEbiz pre 8 dana
WASHINGTON - Pravni tim američkog predsjednika Donalda Trumpa u subotu je snažno odbacio optužbe Zastupničkog doma Kongresa za njegov opoziv, tvrdeći da je Trump nevin, a da su optužbe na njegov račun opasan napad na Amerikance. U dokumentu na… »

Mediji: Vučiću i Đukanoviću dobro dođe crkvena svađa

SEEbiz pre 8 dana
BEOGRAD - Sukob oko crnogorskog zakona o religiji ostavlja utisak da su predsednici Srbije i Crne Gore Aleksandar Vučić i Milo Đukanović u ozbiljnom konfliktu ali obojici, suočenim protestima protiv svoje autoritarne vladavine zapravo dobro dodje… »

SEEbiz, najnovije vesti »