Povezane vesti
"Prerano je otišao moj anđeo, moje sunce": Bivša farmerka skrhana zbog smrti brata
Blic 04.03.2017
Jelena Milošević Balerina, bivša učesnica rijalitija "Farma" podelila je tužnu vest s prijateljima na Fejsbuku. - Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce - napisala je Jelena i svoju profilnu fotografiju zamenila crnom… »
Bivša farmerka skrhana zbog smrti brata: Umro je moj anđeo čuvar!
Kurir 04.03.2017
Bivša učesnica "Farme" Jelena Milošević podelila je sa pratiocima na Fejsbuku tužnu vest. Jeleni je preminuo brat Miša, zbog čega oseća neopisivu tugu. "Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce", napisala je Jelena… »
Jelena Milošević Balerina se potresnim statusom oprostila od preminulog brata
Tračara 04.03.2017
Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, učesnica rijaliti šoua Farma 7, objavila je na svom Facebook profilu da joj je preminuo brat. Balerininog brata su zvali Miša Trodon jer je navodno koristio narkotike, kako prenosi Puls Online. Godinama se… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana