Povezane vesti
"Prerano je otišao moj anđeo, moje sunce": Bivša farmerka skrhana zbog smrti brata
Blic 04.03.2017
Jelena Milošević Balerina, bivša učesnica rijalitija "Farma" podelila je tužnu vest s prijateljima na Fejsbuku. - Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce - napisala je Jelena i svoju profilnu fotografiju zamenila crnom… »
Bivša farmerka skrhana zbog smrti brata: Umro je moj anđeo čuvar!
Kurir 04.03.2017
Bivša učesnica "Farme" Jelena Milošević podelila je sa pratiocima na Fejsbuku tužnu vest. Jeleni je preminuo brat Miša, zbog čega oseća neopisivu tugu. "Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce", napisala je Jelena… »
Jelena Milošević Balerina se potresnim statusom oprostila od preminulog brata
Tračara 04.03.2017
Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, učesnica rijaliti šoua Farma 7, objavila je na svom Facebook profilu da joj je preminuo brat. Balerininog brata su zvali Miša Trodon jer je navodno koristio narkotike, kako prenosi Puls Online. Godinama se… »
Vesti dana »

VIDEO Pojavio se snimak deljenja dnevnica posetiocima Ćacilenda za praznik rada
Nova pre 1 satjoš 102 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 4 minutajoš 67 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu ukazao Marti Kos na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Danas pre 2 satajoš 21 povezana

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih