Povezane vesti
"Prerano je otišao moj anđeo, moje sunce": Bivša farmerka skrhana zbog smrti brata
Blic 04.03.2017
Jelena Milošević Balerina, bivša učesnica rijalitija "Farma" podelila je tužnu vest s prijateljima na Fejsbuku. - Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce - napisala je Jelena i svoju profilnu fotografiju zamenila crnom… »
Bivša farmerka skrhana zbog smrti brata: Umro je moj anđeo čuvar!
Kurir 04.03.2017
Bivša učesnica "Farme" Jelena Milošević podelila je sa pratiocima na Fejsbuku tužnu vest. Jeleni je preminuo brat Miša, zbog čega oseća neopisivu tugu. "Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce", napisala je Jelena… »
Jelena Milošević Balerina se potresnim statusom oprostila od preminulog brata
Tračara 04.03.2017
Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, učesnica rijaliti šoua Farma 7, objavila je na svom Facebook profilu da joj je preminuo brat. Balerininog brata su zvali Miša Trodon jer je navodno koristio narkotike, kako prenosi Puls Online. Godinama se… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana