Povezane vesti
Šešelj: Ne valja kad je sva vlast u jednim rukama
N1 Info 10.03.2017
Kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je u Leskovcu da samo on može pobediti Aleksandra Vučića u drugom krugu izbora, napominjući da bi to bilo "i za Vučićevo dobro, jer ne valja kad je sva vlast u jednim rukama". Izvor: FoNet… »
Šešelj: Nemam novca za autobuse i sendviče, ne dočekuju me plaćene pristalice
Novi magazin 10.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas u Leskovcu da nema novca za autobuse i sendviče i da njega ne dočekuju plaćene pristalice, već ljudi koji žele bolje Srbiji. Šešelj je pred pedesetak… »
Šešelja u Leskovcu dočekali so, pogača i pedesetak članova (VIDEO)
Jugmedia 10.03.2017
Ja nemam novca za autobuse i sendviče i mene ne dočekuju plaćene pristalice, već ljudi koji žele bolje Srbiji, poručio je danas predsednički kandidat Srspke radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj u Leskovcu. „Leskovčani dobro znaju šta imam… »
Šešelj u Leskovcu : Samo ja mogu da pobedim Vučića
Jug press 10.03.2017
LESKOVAC Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije Vojislav Šešelj obišao je danas Leskovac i na Širokoj čaršiji razgovarao sa građanima u sklopu svoje predsedničke kampanje. „U ovoj skraćenoj predizbornoj kampanji odlučili smo… »
Vesti dana »
Petrušev objasnio misteriozni "stori": "Povezujem se sa tim likom" VIDEO
B92 pre 39 minutajoš 10 povezanih
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” (VIDEO)
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana