Povezane vesti

Nebojša Dugalić za “Blic: Svaki čovek ima potencijal i za najveće zlo i za najveće dobro

Nebojša Dugalić za “Blic: Svaki čovek ima potencijal i za najveće zlo i za najveće dobro

Blic 15.03.2017
Poznati glumac režirao je predstavu "Tvoja ruka u mojoj" Kerol Rokamora, čija će premijera biti u Madlenijanumu u petak, 17. marta. Komad je baziran na autentičnoj prepisci Antona Pavloviča Čehova i Olge Kniper, a govoreći o tome šta ga je motivisalo da… »
Čehovljev život u pismima

Čehovljev život u pismima

Večernje novosti 15.03.2017
Nebojša Dugalić, reditelj predstave "Tvoja ruka u mojoj", o velikom ruskom dramskom piscu: Drama nastala na osnovu prepiske slavnog autora i njegove supruge Olge Kniper. LjUBAVNA pisma velikana ruske književnosti Antona Čehova i njegove supruge, glumice… »
Kako su se voleli Anton Čehov i Olga Kniper

Kako su se voleli Anton Čehov i Olga Kniper

Danas 15.03.2017
Na Maloj sceni Opere i teatra Madlenianum 17. marta održaće se premijera komada "Tvoja ruka u mojoj" po tekstu Kerol Rokamora u adaptaciji i režiji Nebojše Dugalića, koji potpisuje i scenografiju. U istinitoj priči o ljubavi jednog od najčitanijih ruskih… »
Predstava Tvoja ruka u mojoj: Emocijama protiv sveopšteg mraza

Predstava Tvoja ruka u mojoj: Emocijama protiv sveopšteg mraza

Kurir 15.03.2017
Komad predstavlja istinitu priču o ljubavi jednog od najvećih svetskih književnika Antona Čehova i njegove žene, slavne glumice Olge Kniper. Predstava „Tvoja ruka u mojoj“ po istoimenom tekstu Kerola Rokamore i u režiji Nebojše Dugalića biće premijerno… »
Dugalić: Bavio sam se Čehovljevom intimom

Dugalić: Bavio sam se Čehovljevom intimom

RTV 15.03.2017
BEOGRAD - Prilika da se bavim Čehovovim u prostoru njegove intime učinila me je jako srećnim, kazao je glumac Nebojša Dugalić koji je režirao pozorišnu predstavu " Tvoja ruka u mojoj" čija je premijera zakazana za 17. mart na sceni Madlenianuma. U… »

Vesti dana »