Povezane vesti

Lalatović: Ne paničim kad gubimo, dao sam u Čačku primer Zvezdinog preokreta u Novom Sadu

Lalatović: Ne paničim kad gubimo, dao sam u Čačku primer Zvezdinog preokreta u Novom Sadu

Sportski žurnal 17.03.2017
Sve utakmice Čukarički je dobio ovog proleća u drugom poluvremenu, zanimljivo je šta im trener Lalatović savetuje u poluvremenu. - Sve zavisi od protivnika. Uvek pričam smireno bez obzira na rezultat, nema mesta panici. Tražim od igrača da preuzmu… »
Bez straha: Lalatović: Ako pobedimo Zvezdu, onda smo junaci

Bez straha: Lalatović: Ako pobedimo Zvezdu, onda smo junaci

Sportal blic 17.03.2017
Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović smatra da je i remi protiv Crvene zvezde (nedelja, 15) pozitivan rezultat, ali da ekipa uz malo sreće može i više. Foto: FK Čukarički / Promo Nenad Lalatović "Mi smo u donjem delu tabele, Zvezda je… »
Lalatović: "Zvezda ima strance koji mnogo zarađuju i koji mogu da reše utakmicu"

Lalatović: "Zvezda ima strance koji mnogo zarađuju i koji mogu da reše utakmicu"

Sportske.net 17.03.2017
Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj utakmici Super lige Srbije, kao i da bi bio zadovoljan bilo kojim rezultatom osim porazom, s obzirom na situaciju na tabeli. "Očekujem da će na nas… »

Vesti dana »