Povezane vesti
Čanak: Centralizam razara i guši Srbiju
Telegraf 20.03.2017
Čanak ističe da u Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih… »
Čanak: Dignimo glas do Beograda
Beta video 20.03.2017
NOVI SAD - Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici. Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom i ne trebaju nam tutori. Vreme je… »
Čanak: Dignimo glas da se čuje do Beograda
N1 Info 20.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak ocenio je da centralizam razara i guši Srbiju, a da je svim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko to da ih niko ništa ne pita. "Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu. Puno puta sam rekao i… »
Vesti dana »

Ipak nije bila policija: Bajker tvrdi da su motociklisti užurbano napustili mesto udara u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

(Video): Ovo je poslednji snimak članova benda "DNK" koji su stradali u požaru: Par sati pre nastupa ništa nije slutilo na tragediju
Blic pre 1 satjoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna; Dan žalosti u utorak
RTV pre 17 minutajoš 30 povezanih