Tači: Imam podršku građana za vojsku Kosova!

Tači: Imam podršku građana za vojsku Kosova!

Pravda utorak, 21. mart 2017.
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše prištinski dnevnik Koha.
- Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je formiranje oružanih snaga. Naravno, ima različitih mišljenja o tome da li je potrebno menjati zakon ili usvojiti ustavne amandmane, a mi želimo amandmane i nećemo biti talac raspoloženju... »

Tači: Imam podršku građana za vojsku Kosova

N1 Info utorak, 21. mart 2017.
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše prištinski dnevnik Koha.
"Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je formiranje oružanih snaga. Naravno, ima različitih mišljenja o tome da li je potrebno menjati zakon ili usvojiti ustavne amandmane, a mi želimo amandmane i nećemo biti talac raspoloženju... »

Tači: Puna podrška građana za vojsku

Danas utorak, 21. mart 2017.
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše danas prištinski dnevnik Koha. Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je... »

Tači: Niko nema pravo veta na bezbednost Kosova

RTV utorak, 21. mart 2017.
RTV: Tači: Niko nema pravo veta na bezbednost Kosova
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše danas prištinski dnevnik Koha.
Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je formiranje oružanih snaga. Naravno, ima različitih mišljenja o tome da li je potrebno menjati zakon ili usvojiti ustavne amandmane, a mi želimo amandmane i nećemo biti talac raspoloženju... »

Rašić: Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima

Blic utorak, 21. mart 2017.
Poslanik Srpske liste Nenad Rašić izjavio je da se plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže samo u medijima, ne i za stolom, čime se stvara neka vrsta "eho komore", prenosi sinoć RTK 2.
Prema njegovim rečima, svakog dana se slušaju iste stvari, ali se ne razgovara o tome, već se samo potencira da je nacrt zakona o transformaciji KBS dobar za sve građane. "To, da bi mi glasali, ali da nam neko ne da - nije tačno,... »

"Eho komora - Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima"

B92 utorak, 21. mart 2017.
B92: "Eho komora - Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima"
Priština -- Plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže se samo u medijima.
To je izjavio poslanik Srpske liste Nenad Rašić, dodavši da se taj plan ne poteže za stolom, a time se stvara neka vrsta "eho komore", prenosi RTK 2. Prema njegovim rečima, svakog dana se slušaju iste stvari, ali se ne razgovara... »

Rašić: Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima

Večernje novosti utorak, 21. mart 2017.
Poslanik Srpske liste Nenad Rašić izjavio je da se plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže samo u medijima
PRIŠTINA - Poslanik Srpske liste Nenad Rašić izjavio je danas da se plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže samo u medijima, ne i za... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.