Povezane vesti
Ispovest ribara koji je pronašao leš nestale Nataše:Zbog duge kose znao sam da je devojka
Kurir 28.03.2017
Telo nestale studentkinje Medicinskog fakulteta u Banjaluci, Nataše Pupčević iz Šamca, u petak, 25. marta, u reci Savi u Rajevom Selu, Republika Hrvatska, pronašao je ribar iz ovog naselja, Dražen Komadina. "U petak oko 10.30 pecali smo, po običaju, u… »
Ispovest ribara koji je pronašao leš Nataše Pupčević: “Video sam da telo pluta, a zbog duge kose znao sam da je devojka”…
Blic 28.03.2017
Telo nestale studentkinje Medicinskog fakulteta u Banjaluci, Nataše Pupčević iz Šamca, u petak, 25. marta, u reci Savi u Rajevom Selu, Republika Hrvatska, pronašao je ribar iz ovog naselja, Dražen Komadina. - U petak oko 10.30 pecali smo, po običaju, u… »
Vesti dana »

"Zelenski mora da se odrekne Krima i članstva u NATO" Trampov ultimatum Zelenskom
Dnevnik pre 41 minutajoš 51 povezana

U naredna dva sata stiže nevreme Očekuju se pljuskovi i jak vetar evo koji delovi zemnje su na udaru
Dnevnik pre 41 minutajoš 23 povezane

Danas prvi sastanak pregovaračkog tima za minimalac za 2026. godinu
NIN pre 42 minutajoš 11 povezanih

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Danas pre 22 minutajoš 6 povezanih

Da li je to znak? Putin na sastanku pokazao na Lavrova: Kamere usnimile trenutak, svet zanemeo! (video)
Alo pre 21 minutajoš 10 povezanih