Povezane vesti

Premijer: Ništa ružnije nego kad muškarac ne plaća alimentaciju

Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas da je apsolutno neprihvatljivo da postoje timovi ljudi koji za novac obezbeđuju jednom od roditelja da mu nakon razvoda pripadnu deca. Predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas… »

Vučić obećao ženama...; Ceca: Isuse, daj mu lavlje srce

B92 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić obećao je ženama da će ako pobedi na izborima one biti jednako tretirane kao muškarci. On je rekao i da niko neće moći da ih maltretira i da će se svim srcem boriti za njih. Vučić se u Sportskom centru… »

Ceca i Željko s Vučićem: On je pobednik (foto)

Mondo 28.03.2017
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je sa građankama u sportskom centru "Šumice" i izrazio uverenje da će u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. Poruka Cece: "Isuse, daj mu lavlje srce"... "Žene… »

Vučić: Kod mene žene vode glavnu reč

Blic 28.03.2017
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građankama u sportskom centru "Šumice" i izrazio uverenje da u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. - Žene mnogo bolje od muškaraca razumeju… »

Vučić: Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost...

Politika 28.03.2017
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građankama u sportskom centru „Šumice” i izrazio uverenje da u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. „Žene mnogo bolje od muškaraca razumeju… »

Vučić i Ceca razgovarali sa ženama: Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građankama u sportskom centru Šumice" i izrazio uverenje da u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. Sa građankama su razgovarali i poznati… »

Vučić: Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost

RTS 28.03.2017
Predsednik SNS-a i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je sa građankama u sportskom centru "Šumice" istakavši da je uveren da će u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. "Žene mnogo bolje od muškaraca razumeju… »

Vesti dana »