Povezane vesti
Izmena trasa autobusa 3 i 13
NoviSad.com 31.03.2017
Novi Sad - Trase autobuskih linija broj 3 i 13 privremeno će biti izmeštene od 3. do 25. aprila. Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Janka Čmelika autobusi će u odlasku iz Ulice Janka Čmelika saobraćati ulicama Orlovića Pavla i Milenka Grčića… »
JGSP: Privremena izmena trasa linija 3 i 13 od ponedeljka
Moj Novi Sad 31.03.2017
Iz Javnog gradskog saobaćajnog preduzeća "Novi Sad" nas obaveštavaju o izmeni trasa linija 3 i 13, a koje će se odigrati zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda. - Od 3. do 25.aprila 2017. godine privremeno se izmeštaju trase autobuskih linija broj 3 i… »
Deo ulice Janka Čmelika od ponedeljka zatvoren za saobraćaj
Moj Novi Sad 31.03.2017
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" u ponedeljak, 3. aprila, počinje s radovima na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže u bloku ulica Kornelija Stankovića, Janka Čmelika, Katarine Ivanović i Teodora Kračuna. Zbog pomenutih radova, prema… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 10 minutajoš 24 povezane

Počelo Svetsko prvenstvo u atletici - Sinančević podbacio
Sportske.net pre 55 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 35 minutajoš 12 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 45 minutajoš 9 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih