Povezane vesti

Sve spremno za Beograd-Peking: Ako kažu da idem kao predsednik Republike, idem! (video)

Sve spremno za Beograd-Peking: Ako kažu da idem kao predsednik Republike, idem! (video)

Telegraf 04.04.2017
- Ako kažu da moram da idem kao predsednik, ne znam ni sam kakvi su zakonski rokovi, ali znam koliko nam je važna ta poseta i odluka - rekao je Vučić. Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je predsednik Tomislav… »
Srbija će pomagati Srbe u Mostaru

Srbija će pomagati Srbe u Mostaru

RTV 04.04.2017
MOSTAR - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Mostaru rodnu kuću književnika Svetozara Ćorovića, u kojoj je preminuo Aleksa Šantić i rekao da bi voleo da ovaj književnik i, pre svega, čovek koji je nosio slobodarsku… »
Greh je porediti Šantića i Budaka: Vučić u kući u kojoj je preminuo slavni pesnik (foto)

Greh je porediti Šantića i Budaka: Vučić u kući u kojoj je preminuo slavni pesnik (foto)

Telegraf 04.04.2017
Vučić je rekao da bi voleo da ovaj književnik i, pre svega, čovek koji je nosio slobodarsku misao, dobije zasluženu pažnju i pravo mesto, ne samo u Mostaru, već i u Srbiji. Premijer Aleksandar Vučić obišao je jutros u Mostaru rodnu kuću… »
Vučić u Ćorovića kući: Srbija će nastaviti da pomaže Srbe u Mostaru

Vučić u Ćorovića kući: Srbija će nastaviti da pomaže Srbe u Mostaru

Blic 04.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija nastaviti da pomaže srpski narod u Mostaru i izgradnju Sabornog hrama. - To je naš posao i naša obaveza. Pomoći ćemo ljudima da mogu da rade, da mogu da organizuju ‘Šantićeve… »

Vesti dana »