Povezane vesti
Dodik: Baš me briga za opstanak Agrokora
N1 Info 11.04.2017
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik rekao je da ga nije briga za opstanak hrvatskog Agrokora i da će RS učiniti sve da zaštiti imovinu i prava preduzeća iz sastava hrvatskog koncerna koja posluju na teritoriji tog entiteta. "Nemam razloga… »
Dodik: Neka propadne Agrokor! Hrvati su urušili regionalno tržište!
Pravda 11.04.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga nije briga za opstanak hrvatskog Agrokora, te da je "njihovo spekulantsko delovanje na tržištu u regionu dovelo do ovakvog stanja". - Nemam razlog da se zalažem da ostane sistem Agrokora i prvi… »
Dodik: Baš me briga za Agrokor
Vesti online 11.04.2017
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je u utorak da ga nije briga za opstanak hrvatskog "Agrokora" te da je "njihovo spekulantsko delovanje na tržištu u regionu dovelo do ovakvog stanja". - Nemam razlog da se zalažem da ostane sistem… »
Dodik: Baš me briga za "Agrokor"
RTS 11.04.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da ga nije briga za opstanak hrvatskog "Agrokora" te da je "njihovo spekulantsko delovanje na tržištu u regionu dovelo do ovakvog stanja". "Nemam razlog da se zalažem da ostane sistem 'Agrokora' i prvi… »
Dodik: Baš me briga za ''Agrokor''
Večernje novosti 11.04.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga nije briga za opstanak hrvatskog ''Agrokora'. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga nije briga za opstanak hrvatskog ''Agrokora '' te da je „njihovo spekulantsko delovanje… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane