Povezane vesti

Potonuo ruski brod u Crnom moru, u toku akcija spasavanja

RTS 19.04.2017
Teretni brod sa 12 članova posade potonuo je kod ruske obale Crnog mora, a agencija "Tas" javlja da su dosad tri osobe spasene. "Tri člana posade su spasena. Operacija spasavanja se nastavlja", rečeno je ruskoj agenciji u odeljenju za saobraćaj… »

(Video) Drama na Crnom moru: 3 mornara poginula u stravičnom brodolomu

Kurir 19.04.2017
Tela tri poginula mornara pronađena su u blizini brodoloma teretnog broda „Heroji Arsenala“ u Kerčkom moreuzu, rekao je izvor u Hitnoj službi regiona. В Черном море потерпел крушение сухогруз «Герои… »

Drama u Crnom moru: Potonuo teretni brod

Mondo 19.04.2017
Teretni brod sa 12 članova posade potonuo je danas kod ruske obale Crnog mora, a agencija Tass javlja da je do sada petoro spaseno. Foto: Youtube/PrintScreen "Petoro članova posade su spaseni. Operacija spasavanja se nastavlja", rečeno je ruskoj… »

Brod sa 12 članova posade potonuo u Crnom moru

Al Jazeera 19.04.2017
Iz potonulog ruskog teretnog broda, na kojem je bilo devet Ukrajinaca, tri Rusa i jedan Gruzijac, spašene su tri osobe. Teretni brod sa 12 članova posade potonuo je danas kod ruske obale Crnog mora, a agencija Tass javlja da su dosad tri osobe spašene… »

Rusija: Potonuo teretni brod s 12 članova

RTV 19.04.2017
MOSKVA - Teretni brod sa 12 članova posade potonuo je danas kod ruske obale Crnog mora, a agencija Tas s javlja da su dosad tri osobe spasene. "Tri člana posade su spasena. Operacija spasavanja se nastavlja", rečeno je ruskoj agenciji u odeljenju za… »

Potopio se teretni brod u Crnom moru

Novi magazin 19.04.2017
Teretni brod sa 12 članova posade iz Rusije, Ukrajine i Gruzije potopio se danas u Crnom moru, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije. Spasioci su našli jednu osobu, a još četiri su lokalizovane i priprema se njihovo prebacivanje na… »

Rusija: Potonuo teretni brod s 12 članova, troje spaseno

Večernje novosti 19.04.2017
Teretni brod sa 12 članova posade potonuo je danas kod ruske obale Crnog mora, a agencija Tas s javlja da su dosad tri osobe spasene. Teretni brod sa 12 članova posade potonuo je danas kod ruske obale Crnog mora, a agencija Tas s javlja da su dosad tri… »

Potonuo teretni brod s 12 članova, troje spaseno

B92 19.04.2017
Moskva -- Teretni brod sa 12 članova posade potonuo je danas kod ruske obale Crnog mora, a agencija Tas s javlja da su dosad tri osobe spasene. "Tri člana posade su spasena. Operacija spasavanja se nastavlja", rečeno je ruskoj agenciji u odeljenju za… »

Vesti dana »