Crna Gora: Optužbe Moskve su nastavak specijalnog rata

Crna Gora: Optužbe Moskve su nastavak specijalnog rata

Al Jazeera petak, 21. april 2017.
Podgorica odbacuje optužbe Rusije i navodi kako nije zabilježen nijedan incident protiv ruskih građana u Crnoj Gori.
Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore odbacilo je kao neutemeljene optužbe o "antiruskoj histeriji" u Crnoj Gori koje je, na konferenciji za medije, iznijela portparolka ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova.... »

Podgorica: Ruski turisti nemaju neprijatnosti u Crnoj Gori

Sputnik petak, 21. april 2017.
Crnogorsko ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je u sredu kao neutemeljene optužbe o „antiruskoj histeriji“ u Crnoj Gori, koje je na konferenciji za medije iznela portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
„Nije zabeležen nijedan slučaj da je bilo koji ruski biznismen ili turista doživeo neprijatnost u Crnoj Gori, niti u našoj zemlji postoji bilo kakav vid neprijateljskog raspoloženja prema ruskom narodu. U to mogu da se uvere... »

Crnogorci brutalno odgovorili Putinu: Nismo mi protiv Rusa, Rusi vode rat protiv nas

Telegraf petak, 21. april 2017.
- Nije zabeležen nijedan slučaj da je bilo koji ruski biznismen ili turista doživeo neprijatnost u Crnoj Gori, niti u našoj zemlji postoji bilo kakav vid neprijateljskog raspoloženja prema ruskom narodu. U to mogu da se uvere hiljade ruskih građana koji i na današnji dan borave u našoj zemlji - navodi se u reagovanju MSP Crne Gore
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore odbacilo je u sredu kao neutemeljene optužbe o “antiruskoj histeriji” u Crnoj Gori koje je, na konferenciji za medije, iznela portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija... »

Crna Gora: Optužbe Moskve neutemeljene

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Crna Gora: Optužbe Moskve neutemeljene
PODGORICA - Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore odbacilo je u sredu kao neutemeljene optužbe o "antiruskoj histeriji" u Crnoj Gori koje je, na konferenciji za medije, iznela portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
"Nije zabeležen nijedan slučaj da je bilo koji ruski biznismen ili turista doživeo neprijatnost u Crnoj Gori, niti u našoj zemlji postoji bilo kakav vid neprijateljskog raspoloženja prema ruskom narodu. U to mogu da se uvere... »

Crna Gora tvrdi: Optužbe Moskve - nastavak specijalnog rata

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore odbacilo je danas kao neutemeljene optužbe o "antiruskoj histeriji" u Crnoj Gori koje je, na konferenciji za medije, iznela portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore odbacilo je danas kao neutemeljene optužbe o "antiruskoj histeriji" u Crnoj Gori koje je, na konferenciji za medije, iznela portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.... »
©2017 Netmark d.o.o.