BG: Uhapšen "predstavnik ruskog fonda", uzeo 2,8 miliona

BG: Uhapšen "predstavnik ruskog fonda", uzeo 2,8 miliona

B92 petak, 21. april 2017.
Beograd -- Policija u Beogradu je uhapsila S.M. (52), osumnjičenog da je lažno se predstavljajući oštetio više privrednih subjekata i građana za 2,8 miliona dinara.
On je osumnjičen da se lažno predstavljao kao Aleksandar Jokić, navodni predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji i da je oštećenima obećavao pod povoljnijim finansijskim uslovima kredite od Fonda, kao i zaposlenje u ruskim... »

FOTO: Varao građane predstavljajući se kao ruski investitor

Radio 021 petak, 21. april 2017.
Policija u Beogradu uhapsila je S.M. (52), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj firmi i građana za 2,8 miliona dinara.
On je osumnjičen da se lažno predstavljao kao Aleksandar Jokić, navodni predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, i da je oštećenima obećavao pod povoljnijim finansijskim uslovima kredite od Fonda, kao i zaposlenje u... »

Predstavljao se kao ruski investitor, prevario građane za za 2,8 miliona dinara

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Policija u Beogradu je uhapsila S.M. (52), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj firmi i građana
Policija u Beogradu je uhapsila S.M. (52), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj privrednih subjekata i građana za 2,8 miliona dinara. On je... »

Da li ga prepoznajete? Prevarant iz Beograda obećavao lažne kredite i ukrao milione

Blic petak, 21. april 2017.
Policija u Beogrаdu uhаpsila je S.M. (52) koji je osumnjičen da se lаžno predstаvljаo kаo predstаvnik Ruskog investicionog fondа u Srbiji čime je oštetio veći broj privrednih subjekаtа i grаdjаnа zа 2,8 milionа dinаrа, saopštio je danas MUP.
"Sumnjа se dа se osumnjičeni lаžno predstаvljаo kаo Aleksаndаr Jokić, nаvodni predstаvnik Ruskog investicionog fondа u Srbiji, oštećenimа obećаvаo pod povoljnijim finаnsijskim uslovimа kredite od Fondа, kаo i zаposlenje u Ruskim... »

Ako ga prepoznate zovite policiju: On je ojadio građane za skoro 3 miliona dinara!

Kurir petak, 21. april 2017.
BEOGRAD - Policija u Beogradu je uhapsila S.M. (52), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj privrednih subjekata i građana za 2,8 miliona dinara.
On je osumnjičen da se lažno predstavljao kao Aleksandar Jokić, navodni predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, i da je oštećenima obećavao pod povoljnijim finansijskim uslovima kredite od Fonda, kao i zaposlenje u... »

Lažno se predstavljajući oštetio građane za 2,8 miliona evra

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Lažno se predstavljajući oštetio građane za 2,8 miliona evra
Policija u Beogradu je uhapsila S. M. (52), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj privrednih subjekata i građana za 2,8 miliona dinara.
Osumnjičen je da se lažno predstavljao kao Aleksandar Jokić, navodni predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji i da je oštećenima obećavao pod povoljnijim finansijskim uslovima kredite od Fonda, kao i zaposlenje u ruskim... »

Da li vas je prevario "predstavnik ruskog fonda"?

Mondo petak, 21. april 2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.M. (1965), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj privrednih subjekata i građana.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Sumnja se da se osumnjičeni lažno predstavljao kao Aleksandar Jokić, navodni predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, oštećenima obećavao pod povoljnijim finansijskim uslovima kredite... »

Uhapšen lažni predstavnik Ruskog investicionog fonda

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Uhapšen lažni predstavnik Ruskog investicionog fonda
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.M. (1965), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj privrednih subjekata i građana za 2,8 miliona dinara.
Sumnja se da se osumnjičeni lažno predstavljao kao Aleksandar Jokić, navodni predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, oštećenima obećavao pod povoljnijim finansijskim uslovima kredite od Fonda, kao i zaposlenje u Ruskim... »
©2017 Netmark d.o.o.