Povezane vesti
U oktobru počinje gradnja novog simbola prestonice - kule Beograd (foto)
Telegraf 03.05.2017
Premijer Vučić obišao je danas završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi. Premijer je… »
Fascinantan pogled na Beograd sa 21. sprata: Spektakularni pejzaži sa najviše kule Beograda na vodi (FOTO)
Telegraf 03.05.2017
Najmanji stanovi u neboderu BW Vista sa pogledom na Savu imaće 30 kvadratnih metara, a najveći oko 110. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je, zajedno sa predstavnicima medija, završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd… »
Vučić obišao radove na Beogradu na vodi
Večernje novosti 03.05.2017
Premijer Vučić posetio prvo gradilište projekta "Beograd na vodi". Dostignut poslednji 21. sprat. Prvi stanari u zgradama u aprilu 2018. godine. PREMIJER Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je danas gradilište projekta "Beograd na vodi" na kojem su… »
Završni grubi radovi na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi
Beta video 03.05.2017
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi. (pokrivalice)… »
Vučić: Uskoro počinje izgradnja dve nove zgrade na lokaciji Beograda na vodi
Beta video 03.05.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će uskoro početi izgradnja dve nove zgrade ``bliznakinje`` na lokaciji Beograda na vodi. ``U oktobru će početi radovi na izgradnji tornja na kuli Beograd koja treba da bude simbol… »
Premijer Vučić obišao radove na Beogradu na vodi
Blic 03.05.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi i prisustvovao postavljanju šipova na trećoj stambenoj zgradi BW Vista. Zgrada BW Vista biće visoka 82 metra, imaće 23 sprata i… »
Mali neće biti gradonačelnik! Vučić: Ja sam doneo odluku
Telegraf 03.05.2017
Mali neće biti ponovo gradonačelnik, ja sam doneo odluku, imamo većinu u gradskoj skupštini. Postaje nemoguće da radi zbog sveopšte kampanje. Bilo je važno da bude predstavljen u najgorem svetlu - rekao je Vučić. Premijer i izabrani predsednik… »
Vesti dana »
Inženjerska komora: Sud časti prikuplja dokumentaciju za utvrđivanje uzroka nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 29 minutajoš 193 povezane
Vučić: Slovačka je bratska zemlja; Fico: Nikada nećemo izneveriti Srbiju po pitanju Kosova
RTS pre 48 minutajoš 56 povezanih
Rusija napala Ukrajinu najmoćnijim oružjem: Šta je interkontinentalna balistička raketa? FOTO/VIDEO
B92 pre 48 minutajoš 45 povezanih
Ušli smo u kuću u kojoj je uhapšen Alija Balijagić: Pogledajte u kakvom užasu se krio!
Telegraf pre 52 minutajoš 95 povezanih
VJT u Novom Sadu: Još jedna osoba uhapšena povodom pada nadstrešnice
Euronews pre 48 minutajoš 41 povezana