Повезане вести
Фасцинантан поглед на Београд са 21. спрата: Спектакуларни пејзажи са највише куле Београда на води (ФОТО)
Телеграф 03.05.2017
Најмањи станови у небодеру БВ Виста са погледом на Саву имаће 30 квадратних метара, а највећи око 110. Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је, заједно са представницима медија, завршне грубе радове на 21. спрату… »
У октобру почиње градња новог симбола престонице - куле Београд (фото)
Телеграф 03.05.2017
Премијер Вучић обишао је данас завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води. Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је данас завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на… »
Вучић обишао радове на Београду на води
Вечерње новости 03.05.2017
Премијер Вучић посетио прво градилиште пројекта "Београд на води". Достигнут последњи 21. спрат. Први станари у зградама у априлу 2018. године. ПРЕМИЈЕР Србије, Александар Вучић, посетио је данас градилиште пројекта… »
Вучић: Ускоро почиње изградња две нове зграде на локацији Београда на води
Бета видео 03.05.2017
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић најавио је данас да ће ускоро почети изградња две нове зграде ``близнакиње`` на локацији Београда на води. ``У октобру ће почети радови на изградњи торња на кули Београд која… »
Завршни груби радови на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води
Бета видео 03.05.2017
БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води. (покривалице)… »
Премијер Вучић обишао радове на Београду на води
Блиц 03.05.2017
Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води и присуствовао постављању шипова на трећој стамбеној згради БВ Виста. Зграда БВ Виста биће висока 82… »
Мали неће бити градоначелник! Вучић: Ја сам донео одлуку
Телеграф 03.05.2017
Мали неће бити поново градоначелник, ја сам донео одлуку, имамо већину у градској скупштини. Постаје немогуће да ради због свеопште кампање. Било је важно да буде представљен у најгорем светлу - рекао је Вучић. Премијер… »
Вести дана »

Ухапшен мушкарац који је на концерту у Футогу гађао окупљене кесама напуњеним фарбом
Нова пре 20 минутајош 13 повезаних

Протест на Новом Београду Ескалирао: Сукоб Станара и „Обезбеђења“
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 15 повезаних

Министарство просвете послало допис директорима школа: Ови ученици имају право на бесплатне уџбенике
Блиц пре 1 сатјош 24 повезане

Припадник ВС осуђен на 12 година затвора због судара код Рашке у ком је страдало пет особа
РТВ Нови Пазар пре 45 минутајош 29 повезаних

Уваљују нам јечам уместо кафе, а плаћамо је папрено! Инспектори изненадили произвођаче, ево шта су затекли
Курир пре 15 минутајош 17 повезаних