Povezane vesti

U oktobru počinje gradnja novog simbola prestonice - kule Beograd (foto)

U oktobru počinje gradnja novog simbola prestonice - kule Beograd (foto)

Telegraf 03.05.2017
Premijer Vučić obišao je danas završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi. Premijer je… »
Fascinantan pogled na Beograd sa 21. sprata: Spektakularni pejzaži sa najviše kule Beograda na vodi (FOTO)

Fascinantan pogled na Beograd sa 21. sprata: Spektakularni pejzaži sa najviše kule Beograda na vodi (FOTO)

Telegraf 03.05.2017
Najmanji stanovi u neboderu BW Vista sa pogledom na Savu imaće 30 kvadratnih metara, a najveći oko 110. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je, zajedno sa predstavnicima medija, završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd… »
Vučić obišao radove na Beogradu na vodi

Vučić obišao radove na Beogradu na vodi

Večernje novosti 03.05.2017
Premijer Vučić posetio prvo gradilište projekta "Beograd na vodi". Dostignut poslednji 21. sprat. Prvi stanari u zgradama u aprilu 2018. godine. PREMIJER Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je danas gradilište projekta "Beograd na vodi" na kojem su… »
Završni grubi radovi na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi

Završni grubi radovi na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi

Beta video 03.05.2017
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi. (pokrivalice)… »
Vučić: Uskoro počinje izgradnja dve nove zgrade na lokaciji Beograda na vodi

Vučić: Uskoro počinje izgradnja dve nove zgrade na lokaciji Beograda na vodi

Beta video 03.05.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će uskoro početi izgradnja dve nove zgrade ``bliznakinje`` na lokaciji Beograda na vodi. ``U oktobru će početi radovi na izgradnji tornja na kuli Beograd koja treba da bude simbol… »
Premijer Vučić obišao radove na Beogradu na vodi

Premijer Vučić obišao radove na Beogradu na vodi

Blic 03.05.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je završne grube radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi i prisustvovao postavljanju šipova na trećoj stambenoj zgradi BW Vista. Zgrada BW Vista biće visoka 82 metra, imaće 23 sprata i… »
Mali neće biti gradonačelnik! Vučić: Ja sam doneo odluku

Mali neće biti gradonačelnik! Vučić: Ja sam doneo odluku

Telegraf 03.05.2017
Mali neće biti ponovo gradonačelnik, ja sam doneo odluku, imamo većinu u gradskoj skupštini. Postaje nemoguće da radi zbog sveopšte kampanje. Bilo je važno da bude predstavljen u najgorem svetlu - rekao je Vučić. Premijer i izabrani predsednik… »

Vesti dana »