Повезане вести

Фасцинантан поглед на Београд са 21. спрата: Спектакуларни пејзажи са највише куле Београда на води (ФОТО)

Фасцинантан поглед на Београд са 21. спрата: Спектакуларни пејзажи са највише куле Београда на води (ФОТО)

Телеграф 03.05.2017
Најмањи станови у небодеру БВ Виста са погледом на Саву имаће 30 квадратних метара, а највећи око 110. Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је, заједно са представницима медија, завршне грубе радове на 21. спрату… »
У октобру почиње градња новог симбола престонице - куле Београд (фото)

У октобру почиње градња новог симбола престонице - куле Београд (фото)

Телеграф 03.05.2017
Премијер Вучић обишао је данас завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води. Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је данас завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на… »
Вучић обишао радове на Београду на води

Вучић обишао радове на Београду на води

Вечерње новости 03.05.2017
Премијер Вучић посетио прво градилиште пројекта "Београд на води". Достигнут последњи 21. спрат. Први станари у зградама у априлу 2018. године. ПРЕМИЈЕР Србије, Александар Вучић, посетио је данас градилиште пројекта… »
Вучић: Ускоро почиње изградња две нове зграде на локацији Београда на води

Вучић: Ускоро почиње изградња две нове зграде на локацији Београда на води

Бета видео 03.05.2017
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић најавио је данас да ће ускоро почети изградња две нове зграде ``близнакиње`` на локацији Београда на води. ``У октобру ће почети радови на изградњи торња на кули Београд која… »
Завршни груби радови на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води

Завршни груби радови на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води

Бета видео 03.05.2017
БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води. (покривалице)… »
Премијер Вучић обишао радове на Београду на води

Премијер Вучић обишао радове на Београду на води

Блиц 03.05.2017
Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води и присуствовао постављању шипова на трећој стамбеној згради БВ Виста. Зграда БВ Виста биће висока 82… »
Мали неће бити градоначелник! Вучић: Ја сам донео одлуку

Мали неће бити градоначелник! Вучић: Ја сам донео одлуку

Телеграф 03.05.2017
Мали неће бити поново градоначелник, ја сам донео одлуку, имамо већину у градској скупштини. Постаје немогуће да ради због свеопште кампање. Било је важно да буде представљен у најгорем светлу - рекао је Вучић. Премијер… »

Вести дана »