Povezane vesti
Vučić odgovorio Haradinaju: Nisam se igrao sa Albancima
Slobodna Evropa 03.05.2017
Brine me ćutanje Evrope na ono što u posljednje vrijeme poručuju Albanci, rekao je premijer Srbije komentarišući poruku koju mu je uputio Ramuš Haradinaj "da se ne igra sa Albancima". Vučić je istakao da je Albancima pružao ruku, ali da "neće to… »
Vučić: Brine ćutanje Evrope
Beta video 03.05.2017
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga brine ćutanje Evrope na izjave Albanca. Vučić je povodom navoda bivšeg vodje OVK Ramuša Haradinaja da srpski premijer ne treba da se igra Albancima, rekao da se sa Albancima… »
Haradinaj: Ne igraj se s Albancima; Vučić: Brine me šutnja Evrope
Al Jazeera 03.05.2017
Moja poruka Vučiću i ostalima glasi da bi trebalo da prestanu da se igraju s Albancima, rekao je Haradinaj. Bivši čelnik Oslobodilačke vojske Kosova Ramush Haradinaj, po povratku iz Francuske čije vlasti su prošle sedmice odbile da ga izruče… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane