Povezane vesti

Zaustavljeni planovi za gradnju na Novom Beogradu

Zaustavljeni planovi za gradnju na Novom Beogradu

Studio B 08.05.2017
Gradonačelnik Siniša Mali kaze da je zaustavio primenu plana detaljne regulacije kojim je predvidjeno da se u blokovima 70 A i 44 na zelenoj površini izgrade stambeni, saobraćajni i objekti javne namene, a protiv čega su proteklog vikenda gradjani… »
Stopirana gradnja u blokovima 70A i 44 Siniša Mali: Baš me briga i za planove i za ideje da se grade neke stambene zgrade…

Stopirana gradnja u blokovima 70A i 44 Siniša Mali: Baš me briga i za planove i za ideje da se grade neke stambene zgrade…

Večernje novosti 08.05.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da se Plan detaljne regulacije za blokove 70A i 44 u Novom Beogradu neće realizovati dok se s tamošnjim žiteljima ne napravi dogovor. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da se Plan detaljne regulacije… »
Nakon protesta građana zaustavljena gradnja na mestu parka

Nakon protesta građana zaustavljena gradnja na mestu parka

N1 Info 08.05.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je zaustavio primenu plana detaljne regulacije kojim je predviđeno da se u blokovima 70 A i 44 na zelenoj površini izgrade stambeni, saobraćajni i objekti javne namene, a protiv čega su proteklog… »
Siniša Mali: Prihvatamo zahteve građana, neće se graditi na zelenim površinama u blokovima 70a i 44

Siniša Mali: Prihvatamo zahteve građana, neće se graditi na zelenim površinama u blokovima 70a i 44

Telegraf 08.05.2017
- Već danas sam zaustavio taj plan i njegovu primenu. Veoma mi je važno da čujem šta građani imaju da kažu - rekao je gradonačelnik. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je danas zaustavio primenu plana detaljne regulacije kojim je… »

Vesti dana »