Povezane vesti
Zaustavljeni planovi za gradnju na Novom Beogradu
Studio B 08.05.2017
Gradonačelnik Siniša Mali kaze da je zaustavio primenu plana detaljne regulacije kojim je predvidjeno da se u blokovima 70 A i 44 na zelenoj površini izgrade stambeni, saobraćajni i objekti javne namene, a protiv čega su proteklog vikenda gradjani… »
Stopirana gradnja u blokovima 70A i 44 Siniša Mali: Baš me briga i za planove i za ideje da se grade neke stambene zgrade…
Večernje novosti 08.05.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da se Plan detaljne regulacije za blokove 70A i 44 u Novom Beogradu neće realizovati dok se s tamošnjim žiteljima ne napravi dogovor. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da se Plan detaljne regulacije… »
Nakon protesta građana zaustavljena gradnja na mestu parka
N1 Info 08.05.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je zaustavio primenu plana detaljne regulacije kojim je predviđeno da se u blokovima 70 A i 44 na zelenoj površini izgrade stambeni, saobraćajni i objekti javne namene, a protiv čega su proteklog… »
Siniša Mali: Prihvatamo zahteve građana, neće se graditi na zelenim površinama u blokovima 70a i 44
Telegraf 08.05.2017
- Već danas sam zaustavio taj plan i njegovu primenu. Veoma mi je važno da čujem šta građani imaju da kažu - rekao je gradonačelnik. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je danas zaustavio primenu plana detaljne regulacije kojim je… »
Vesti dana »
![Podneta krivična prijava protiv vozača koji je udario studenta u Novom Pazaru](https://nstatic.net/189/39014189nddxfb.jpg)
Podneta krivična prijava protiv vozača koji je udario studenta u Novom Pazaru
Danas pre 5 satijoš 4 povezane