Povezane vesti

Levi: Srbijom vlada demokratura, nisam bio za bombardovanje

Glas Amerike 11.05.2017
Francuski filozof Bernar-Anri Levi izjavio je da se nikada nije zalagao za bombardovanje Srbije, kao i da borci za demokratiju u Srbiji trpe pritiske i zastrašivanja. Dan nakon doživljenog incidenta u Beogradu, kada je pogođen tortom u lice na… »
Dan posle bacanja torte u lice Levi: Bio sam protiv Miloševića, nisam se zalagao za bombardovanje

Dan posle bacanja torte u lice Levi: Bio sam protiv Miloševića, nisam se zalagao za bombardovanje

Večernje novosti 11.05.2017
Francuski reditelj, pisac i filozof Bernar Anri Levi na tribini Beldoksa. Mladen Vušurović izvinio se gostu zbog jučerašnjeg incidenta. NISAM se zalagao za bombardovanje, već za demokratizaciju Srbije i svrgavanje tadašnjeg šefa države Slobodana… »

Slobodna Evropa 11.05.2017
Francuski filozof Bernar-Anri Levi izjavio je da se nikada nije zalagao za bombardovanje Srbije, kao i da borci za demokratiju u Srbiji trpe pritiske i zastrašivanja. Dan nakon doživljenog incidenta u Beogradu, kada je pogođen tortom u lice na… »
Levi: Napad na mene slika pritisaka na srpske demokrate

Levi: Napad na mene slika pritisaka na srpske demokrate

Beta 11.05.2017
Francuski filozof Bernar Anri Levi rekao je da incident koji se sinoć dogodio ne bi zavredjivao pomena da nije slika pritisaka, uvreda i zastrašivanja koje demokrate u Srbiji svakodnevno doživljavaju. "Vi srpski prijatelji još živite pod režimom… »

Vesti dana »