Povezane vesti
Odlepila: Zorana htela da pobegne iz vile kada je videla bivšeg!
Kurir 19.05.2017
Večeras je u Parovima gostova Lazar kog je Zorana Đokić toliko puta spominjala. To je Zoranin bivši momak, koji se već uključivao u emisiju i tom prilikom izazvao veliku pometnju. Zorana je tvrdila da joj je on uzeo nasledstvo na prevaru. Ipak, kada… »
Otkrivena zoranina mračna tajna: Bivši ju je izvukao iz prostitucije! Htela je da mu uvali tuđe dete
Kurir 19.05.2017
Zorana Đokić je napravila haos u vili Parova. Ona je nedavno izjavila je njen bivši dečko Lazar na prevaru uzeo nasledstvo. Takođe ga je nazavala pedofilom, a pokrenule su se priče o prostituciji. Naime, spekulisalo se da je Lazar Zoranu izvukao iz… »
Zorica Marković se uključila parove i šokirala: Svi su zanemeli kada su čuli šta je rekla o Zorani!
Kurir 19.05.2017
U emisiji koja je posvećena "Parovima" došao je Lazar, bivši momak Zorane Đokić. Nakon što je Laza rekao da je on isfinansirao njene pesme, uključila se Zorica Marković. "Ja sam bila uvek tu za Zoranu. Ona je živela u mom stanu. Ja sam se… »
Vesti dana »
Beogradski studenti noćili u Inđiji, nastavljaju pešačenje ka Novom Sadu
BBC News pre 39 minutajoš 14 povezanih
Šok izdanje pevačice tinejdžerke: Došla na veselje u providnom - vidi joj se donji veš (foto)
Blic pre 57 minutajoš 7 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu
Južne vesti pre 1 satjoš 8 povezanih
EU razmatra mogućnost kupovine ruskog plina, glavni saveznici Ukrajine protiv
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana