Povezane vesti
Zaev: Izvinio sam se Vučiću zbog nesmotrenih izjava
RTS 25.05.2017
Mandatar i lider SDSM-a Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, koga je nedavno nazvao "nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu". "Žalim zbog nesmotrenosti nas političara, što se dešava pre… »
Zaev: Izvinio sam se Vučiću
Vesti online 25.05.2017
Mandatar i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, kojeg je nedavno nazvao "nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu". - Žalim zbog nesmotrenosti nas političara što se dešava pre… »
Zaev: Izvinio sam se Vučiću zbog izjave da je nacionalistički vođa
Sputnik 25.05.2017
Mandatar i lider SDSM-a Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, kog je nedavno nazvao „nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu“. „Žalim zbog nesmotrenosti nas političara koja se dešava pre… »
Zaev se izvinio Vučiću: Političari su nekad nepažljivi
N1 Info 25.05.2017
Makedonski mandatar Zoran Zaev razgovarao je u Briselu sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, izrazivši žaljenje za izjave koje su uznemirile srpski državni vrh. "Izrazio sam žaljenje zbog nepažnje, što nekad mi političari znamo da pokažemo pre… »
Zaev:Izvinio sam se Vučiću zbog nesmotrenih izjava
Studio B 25.05.2017
Mandatar i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, kojeg je nedavno nazvao „nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu“. „Žalim zbog nesmotrenosti nas političara što se dešava pre… »
Vesti dana »

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 19 minutajoš 17 povezanih

Zemljotres jačine 7,5 pogodio Drejkov prolaz, izdato upozorenje na cunami
Euronews pre 43 minutajoš 11 povezanih

Nikola Kovačević: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Danas pre 19 minutajoš 1 povezana

Novaković: Skupovi SNS dokaz nemoći, ostali im verni samo delovi policije i okoreli kriminalci
N1 Info pre 3 minutajoš 1 povezana