Povezane vesti
Krvavi masakr u Mančesteru je mogao da bude sprečen?! FBI upozorio 3 puta da će Abedi izvesti napad, Britanci napravili…
Telegraf 29.05.2017
Abedi je navodno još 2016. godine stavljen na terorističku listu u SAD, nakon što je privukao pažnju tokom istrage terorističkih grupa koje deluju u Libiji. Britanska bezbednosna služba MI5 najmanje tri puta je upozorena na ekstremističke stavove… »
Jezivo: Da li je britanska obaveštajna služba namerno dozvolila napad u Mančesteru?
Pravda 29.05.2017
Britanska bezbednosna služba MI5 najmanje tri puta je upozorena na ekstremističke stavove bombaša-samoubice Salmana Abedija, koji je prošle nedelje izveo napad na kraju pop koncerta u Mančesterskoj areni usmrtivši 22 osobe među kojima sedmoro dece… »
MI5 tri puta bio upozoren na teroristu iz Mančestera
Radio 021 29.05.2017
Britanska obaveštajna služba MI5 sprovešće unutrašnju istragu o tome kako je ova agencija reagovala na najmanje tri upozorenja iz javnosti na Salmana Abedija, koji je izvršio bombaški napad u Mančesteru. Bi-Bi-Si je preneo da su iz javnosti stigla… »
MI5 pokrenuo istragu: "Kako smo tri puta uspeli da propustimo ubicu iz mančestera?"
Blic 29.05.2017
Britanska bezbednosna služba MI5 najmanje tri puta je upozorena na ekstremističke stavove bombaša-samoubice Salmana Abedija, koji je prošle nedelje izveo napad na kraju pop koncerta u Mančesterskoj areni usmrtivši 22 osobe među kojima sedmoro dece… »
Unutrašnja istraga u MI5 unakon napada u Mančesteru
Dnevnik 29.05.2017
LONDON: Britanija je danas saopštila da njena obaveštajna služba MI5 vrši internu istragu o svojim procedurama nakon samoubilačkog bombaškog napada u kome je život izgubilo 22 ljudi u Mančesteru, a pitanje ostaje koliko su vlasti znale o… »
Još jedno hapšenje zbog napada u Manchesteru
Al Jazeera 29.05.2017
Trinaest muškaraca je u pritvoru, a policija prikuplja informacije o kretanju bombaša u danima uoči napada. Britanska policija je uhapsila još jednu osobu u vezi sa samoubilačkim bombaškim napadom na koncertu u Manchesteru, u kojem su smrtno… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici blokirali ulicu ispred policijske stanice u Bogatiću
Insajder pre 19 minutajoš 7 povezanih