Povezane vesti
Srpkinja i musliman saznali da su brat i sestra!
Alo 06.06.2017
Živeo je 28 godina bez svoje sestre po ocu, koji je pre braka sa njegvom majkom bio u vezi sa ženom druge vere. Rožajac Eldar Nurković pronašao je svoju sestru Milenu nakon 28 godina! "Život na ovim prostorima je sam po sebi neobičan i kompleksan, ne baš… »
On je musliman, a ona srpkinja! Posle 28 godina saznali su da su - brat i sestra! Njihova priča je za holivudski film
Telegraf 06.06.2017
Živeo je 28 godina bez svoje sestre po ocu, koji je pre braka sa njegvom majkom bio u vezi sa ženom druge vere. Život na ovim prostorima je sam po sebi neobičan i kompleksan, ne baš uobičajen. Prosečan Balkanac u svom burnom životnom veku ima veliku… »
Vesti dana »

Blokada Suda u Novom Sadu: Priveden student, SNS pristalice pozivaju na skupove (BLOG)
Novi magazin pre 5 minutajoš 42 povezane

Upravo na blic TV! Kakva je zaista bezbednosna situacija u zemlji: Blic TV prati uživo i najavljena okupljanja protiv blokada
Blic pre 35 minutajoš 50 povezanih

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Nova stanica u njegovoj karijeri: Srpski štoper se preselio u Poljsku! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 4 minutajoš 24 povezane